tysdag 21. april 2009

VÅR!! :-)

Heisann på dokke alle mine tittarar her inne!
Tusen takk for at dokke tek dokker tid til å legge igjen sånne super fine helsingar til meg,alltid like kjekt !!
Ja eg måtte inn å skrive litt no:-) Å som eit ordtak heiter " ja kva skulle ein snakke om visst ein ikkje fekk snakke om veret " :-) Men her er det VÅR!
Først må eg seie at eg føler no med dokke opp i Troms/Finnmark sånn som dokke har fått prøvd styggeveret den siste veka...huffa! Min mann var i Hammerfest i helga,han var nermast i sjokk,det snøva i alle himmelretningar og storm !! Ja å han har vore div plasser som sjømann året rundt og sett mykje ver...men dette var håplaust så langt ut i April,å ikkje minst når han reiste herfrå så var det meste grønt:-) Ja rart at oss er i samme lille land:o)Men kjære nordboarar,det blir fint med dokke og,berre vent!! Ja men da håper eg at her fortsatt kan vere fint;))Men dokke er hjertleg velkommen hit til meg menst dokke ventar på våren hos dokke;)
Men her har oss VÅR,å godt er det:-))) bjørka er grøn,plen er grøn,fuglane kvittrer.......bøndene har sleppt ut møkka på markane,ja da er det ivertfall vår ,sånn er det berre:-))Den største plaga her er grågåsa,den øydelegger så mykje av markane,å grågås er her alt for mykje av!!
Ja her var faktisk folk som tok fram plenklipparen sin igår for å blåse støvet av den,gjere den klar.Ja for her må oss nok slå plen om ikkje mange dagane!


Men det skal no vere sagt at det er slett ikkje alltid at oss har eit sånnt fint ver som no nei.Oss bur på ei øy ut mot havet,så her kan det jammen storme godt ja:o) Men det er sånnt som ein fortrenger fort når ein får fint ver ;)) Ja.Ja...uansett ver eller ikkje ver,ein må ta det som kjem:-)Om dokke ser den bøtta på bilde så er det steinar som min 3 ungar har samla opp igjennom åra:-)Artigt å ta vare på.Eg har mange historie rundt ein del av desse steinane!


Så til dokke alle,nyt vår dagen idag,dokke får den aldri igjen uansett kor du er i verden! Å tenk,det er berre 9 dager igjen av April....så er det Mai :-)))
Da håper eg at oss " sjåast" snart!
God vår klem frå meg,Randi!

13 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Hei på deg Randi :)
Ja det e deilig med VÅR ;) Vi må berre nyte dagane no..det e ei fine tid!!!
Så vi får ikkje sjå ditt blide åsyn på bloggetreffet altså??? Det e ikkje før kl.19..hadde vært kjekt å sjå deg ;) Kjekt å treffes...
Her med meg e det full rulle..men det e slik det skal være ;)
Ha en fin tirsdag min venn ;)
Klem til deg fra meg...
Anne***

Heidi-anitha sa...

Hei min venn!

Så koselig at du titter innom bloggen din igjen og lager et deilig vår -innlegg... Er det ikke vakkert om dagen? Ja - her på Østlandet har vi vakre dager - selv om det kan blåse litt sur vind av og til...

Her lukter det møkk ja- det kan man trygt si, men det får bare stå til de dagene det står på.. Snart er det en deilig grønn eng her.. Åh, hvor godt det skal bli med sommer.

I dag reiste Cornelia i barnehagen i ny lekedress. En deilig tynn variant og en litt lettere lue. Selvfølghelig er det deilig for de små å slippe alle de lagene med klær når de skal lege:0) og vårsko på bena...

Det som har vært min "greie" i mange år - det der med vår tenkte jeg på.. Etter en dag på jobb... gå ut etter arbeidstid og sola skinner enda.. ha lette vårsko på bena og høre grusen knaser under fotsålene når jeg går på veien.. DET ER VÅR!

Her er det ikke mere snø og slaffs igjen. Hvitveisen er i full blomst - og i dag skal jeg plukke inn en vakker bukett! Liljekonvallen kommer også som et skudd, så vi har mye godt i vente!

Nyt en vakker uke Randi! I morgen skal jeg i butikken og jobbe. Gleder meg!

Stor klem Heidi-anitha

Hulda sa...

Takk for oppmuntrende vårtanker til oss i nord. :) Vi hadde det helt snøfritt i påsken, men i forrige uke kom det snø igjen.. heldigvis meldt sol og regn i dagene framover nå. Vil ha våren tilbake! :) Fine ting du har på bildene dine.

Anonym sa...

Heia mor :o)
Sjå der ja, nytt innlegg ;o) Kjekt!
E d du so he tatt fram plenklippern da eller? ;o) D slepp ej heldigvis her i byn... Her e d ingen plen å klippe...
He pause ej no, å då måtte ej inn å sjekke her... :o)
Historie sei du? Hmmm... Dei kan du no få halde innen husets fire vegger... So sant d ikkje e so altfør gale ;o)

No skal ej sette mej ned å skrive handleliste...
Skal ej tur på obs ette jobb idag :o)

Ha en fin dag videre på jobb, mamma :o) Skal inn å skifte bleia ej no snart ;op

Stor klem frå eldstegulle :o)

(p.s, kjem att i helga. Alle skal visst utatt å ej gidd ikkje sete her åleine å kope... Visst d passa da soklart?)

Anonym sa...

Hei Randi:) Så koselig med et nytt innlegg hos deg... ja, våren er deilig, vi må bare nyte tiden fremover:)Ønsker deg også en riktig fin dag, kos deg...Klem:)

Hjerterom sa...

Heisann Randi :)

Ja,her å er det knallvær ;))))
Vet nesten ikke hvor jeg skal begynne ute :)
Kjøpte meg ny hagesaks + diverse utesaker i dag....
Angrer at jeg ikke kjøpte meg Graniun ,ser dine er såå fine ;)ROSA så klart !!
Så koselig med de steinene i bøtta,viktig med minner ....
Var såå søte de små flaskene dine også!

Ha en fin fin uke.

Klems Siw

MITT LILLE FRISTED sa...

Hei!
Dette er første gang jeg titter innom til deg:)og det blir ikke den siste. Er selv temmelig fersk i bloglivet, men ser at jeg kan hente masse ideer og inspirasjon rundt omkring.
Nå har jeg ruslet her hos deg i kveld. Har kost meg!!
Du har en nydelig blogg:)
Ha en flott kveld videre.
Hilsen Kristin

Anonym sa...

Hei Randi:)

Så koselig med litt vår:)
Nydelige bilder, endelig er graniumen kommet, må nok en tur på gartneriet å få tak i noen:))
Du er vel god å trøtt etter en lang dag på jobb, jeg har ikke gjort så mye fornuftig i dag....
Har jo fri i morgen også:)))

Mamma har begynt på min hage i dag, hun er så snill..og det blir så fint.. Huset har maleren malt på i dag også, er så fornøyd....
Har gartner og maler i morgen kommer vaske hjelpen, føler meg som ei fin frue:))))

Vi snakkes snart, kanskje det blir 3 timer!:))))
Ha en fin dag på jobb i morgen..

Klem Anita

Kerstin sa...

God morgen Randi=)
Så koselig med et nytt innlegg fra deg... Ja våren er en deilig tid.. nytt liv starter igjen..se de første spirene komme til de får farger og former ...herlig...
Pleier det ikke ofte å være slik at når vi søringene har fint så må de nordpå slite med fint vær og motsatt...
Ønsker deg en fin onsdag... og takk for hyggelige hilsen hos megO=)

Klemmer o=9

Lill sa...

Halloen der ute i havgapet:0))
Vår hos deg og vår hos meg:0) Då kan vi ikje ha det betre. Ragnar HAR klipt plen allereide her inne! Tuen takk for koseleg helsing inne hos meg. Ja, pinnane går seg varme her i sofakroken :0) Må prøve å bli ferdig med den siste tunikaen. Elles er alt berre bra. Nyt onsdagen.
Klem frå meg

siren sa...

Hei Randi! Så koselig av deg å huske på oss i nord, selv om du nyter våren til fulle. Heldigvis så er det både regn og vind her nå, så nå går det forhåpentlig vis rette veien! Kos deg masse, og nyt vårværet! :)

Anonym sa...

Hei:)
Det ligger en award til deg på bloggen min. :)
Ha en strålende kveld!
Klem:)

Malys krok sa...

Det var litt av en innvitasjon! Tenk om alle bloggere fra Nord Norge tok deg på ordet og kom. Da ville det blitt folksomt hos deg.:) Men er jo godt du tenker på oss. Må bare si at vi lider ingen nød, selv om de hadde vært fint med varmere vær. Nå har forresten nysnøen tinet bort iglen. Og vi har det lyst og fint. Nesten ikke mørkt på natta nå.

Fine blomsterbilder du viser, blir nok sånn her og etterhvert.
Ha det godt. Hilsen Margit.