måndag 25. mai 2009

Ei annaleis helg........!

Håper dokke alle har hatt ei fin og god helg!
For meg vart dette ei heilt anna helg en det eg hadde drøymt om og kunne tenkt meg!
På fredagsettermiddag fekk eg ein tlf som eg IKKJE trudde skulle komme,eg var heilt uforebrett!
I andre enden av tlf er det min sjef,eigar/drivar av den butikken eg HAR jobba i som da kjem med den klare og korte beskjed om at " min butikk er konkurs f.o.m idag så no har du ikkje meir jobb"..............!!!!!! Så kort og enkelt kan det seiast,eller!
Eg vart stumm !! Eg tenkte,er dette mulegt!! Så kom sjokket,skuffelsen,litt sinne,frustrasjonen...!!! Så sa eg høgt for meg sjølv,kvifor eg, IGJEN !!! Eg har nettopp,ja for akkurat 3 mnd begynnt i den jobben,så er det slutt.......nei nei.....Eg har likt meg så godt!
Men det er ingen ting eg kan gjere.Så no set eg her å ser rett ut i lufta,ene alene,sukk! Ja eg veit at der er MANGE med meg,alt for mange!! Men akkurat no trengte eg heller noko anna en ein sånn beskjed!! Så no må eg stille meg i samme køa som 72 712 andre her i landet!
Men shit au,eg skal no likevel prøve å halde meg over jorda! Eg må det for der er folk som eg håper trenger meg i det daglege:)) Eg gir ikkje opp;))Men eg er så takknemleg for at min snille forståelsesfulle ungar kjem heim til ho mor og gir ros og trøyst,ja å lagar litt liv og røre i huset,det setter eg STOR pris på!!!


Så er det nokon der ute i mitt distrikt Møre som trenger meg ,ja så ta kontakt!
Dette var ein jobbsøknad;))

Så har eg lyst til å vise dokker litt av mitt/vår arv som eg synst er så fint! På det første bilde er det eit sølvplettfat som har gått i arv til meg frå ei gammal tante av min far.SÅ er det ein lysestake og ein sølvkopp som har gått i arv frå mi bestemor. Litt matt og flekkete i fargane,men så fint! På det andre bilde er eit håndarbeid av høg standard. Dette er ei gardinkappe som mi svigermor har sydd av ein gammal sukkersekk som ho fekk med si mor,altso min mann`s bestemor.Å den er nok kjempe gammal.Men sjå på det arbeidet da! Dette er ei gardin som eg er kjempe redd for,og den passer ikkje på våre vindu idag da den var sydd til eit hus oss budde i før.
Men eg må spør dokke her,er det nokon i dette distriktet som har noko som helst aning om kor ein kunne fått tak i eit gammalt skap med glassdører?:o) Ja dette var nok eit dumt spørsmål,for sånne skap er sikkert ikkje å oppdrive;))Men eg spør! Eg har så mange fine kvite gammle dukar som eg har lyst til å få "vise"fram,å da hadde det vore fint i eit sånnt skap!


Så til slutt..... Det kom ei dame til meg å sa " du som tek vare på div skrot vil kansje ha denne skuffa du ":-)))) Å jau da,eg takka for skuffa eg !!Men kva gjer ein med ei skuff da,tenkte eg etterpå:o):o) Dei eg bur ilag med her ser berre "rart" på meg:-))))
Så til deg kjære som er så langt vekke frå meg no,heilt borte i Irland:) Her er skuffa du sikkert såg at du kunne enten brenne eller fylle opp med verktøy;))) Men nei da. No skal eg spør alle dokke kjempe flinke kreative damene her inne. Kva forslag har dokke til denne skuffa,kva kan den brukast til,skal eg måle den eksp? Takker dokke no eg og håper på gode tips!:)
Ja da må eg ringe NAV for å sette meg på lista deira,igjen!! Sånn går no dagane!
Men som sagt,eg vil,skal og må halde motet oppe!!
Å kjære dokker alle,tusen tusen takk for alle gode,varme kommentarer frå dokke!
Ha ein fin dag og ei fin veke alle sammen!
Gode og varme klemmer frå meg,

38 kommentarer:

Kerstin sa...

Hei kjære Randi

Så ufattelig trist beskjed du fikk...så brutalt..
Men så godt å høre at du nekter å gi deg..og håper av hele mitt hjerte at du får en jobb ganske så snart...som du vil trives i...
Så snille barn du har... og du fortjener det=)

Og alle de fine arve tingene dine.. så nydelig gardin kappe...dette er skatter som en setter veldig pris på..Dsen skuffen kan du jo bruke til så mangt.. hva med å legge litt duker og lys og annet smått og godt i den.. som et lite stilleben i seg selv..
Eller du kan ha den på badet til håndle ..såper ol..

Eller sandre kommer med gode ideer..

God klem til deg Randi..
Klem Kerstin

Hulda sa...

Men, så dumt da.. Du var skikkelig uheldig, håper det kan ordne seg med ny butikkjobb. Lykke til!

Så fine bilder du viser, den duken var nydelig, flott med kransen på siden. Har et sånt ovalt bilde jeg også, det henger i stua, det er virkelig nydelig.

Emmas Verden sa...

Å nei kjære Randi..no e det vel nok på deg..Håper at du får en kjekke jobb igjen om ikke så altfor lenge..det ordna seg alltid for kjekke jenter ;)Jeg ser at du er heldig og fått arva mange fine skatter du også..Så bra at vi tar vare på dei fine håndverkene som våre kjære slektninger laga..Jeg elsker gamle ting..lever nok i feil tidsepoke ;)Jeg sender deg en varm klem Randi og håper det beste for både deg og dine rundt deg!!!Anne***

Living White sa...

Nei er det sant? Du har uflaks altså!!!! Du får trøste deg med at jeg også er arb.ledig uno momento....så jeg må nok stille meg i samme kø som deg:( MEN det ordner seg for oss to, vær du trygg!!!

Hjerterom sa...

Hei Randi

Trist med den jobben du likte så godt da...
Men en slik kjekk dame som du finner helt sikkert noe å gjøre :)

Så masse fint du viser,de ter så koselig med slike arvetinger :)
Vet ikke om sånn skap desverre...
Den skuffen kan males å brukes til serveringsbrett f.eks :)

Her å er det mye som sjer,har funnet en svulst i det ene brystet,skal opereses denne uke :((
Gruer med veldig...
Krysser fingrene for at den er godartet!!
Vet ikke om jeg skal skrive på bloggen hvorfor jeg ikke blir her på en stund,å at jeg stenger butikken en ukes tid jaffal...
Vanskelig,for skriver ikke for å få sympati,men føler at at vi jentene holder sammen på et slags vis :))Å,du er en av dem :)

Klem Siw

Anonym sa...

Uff, så trist med jobben din...for en sjokk telefon å få:((
Men godt at du er positiv og tenker at dette skal jeg klare:) Så skal du se at det snart ordner seg med ny jobb til deg:)) Lykke til!!

Kjempefine bilder av flotte arvestykker...det er noe spesielt og veldig koselig med slike arvstykker:)
Ha en flott uke,Randi!
Klem

Guttemamma sa...

For en trist beskjed å få,fattig trøst at flere er samme båt:-(. Krysser alt jeg har for at det ordner seg for deg fortere enn svinnt!!
Den skuffen kan du male hvit og pusse slitt,stille den på høykant og bruke den som en liten hylle/skap å sette fine ting inni. Kan jo henges opp på vegg eller stå inntil en vegg oppå en sjenk eller noe!! Klem

siren sa...

Å så trist Randi at du har mistet jobben din! Jeg tør ikke engang å tenke på hvordan jeg selv ville hatt det! Håper du snart får ny jobb, ønsker deg alt godt! :)

Skuffa di ville jeg ha malt hvit, og så sjabba den skikkelig. Deretter ville jeg ha gjort noenlunde det samme som guttemamma ovenfor foreslår! Klem Siren

Lilla Blanka sa...

Hej Randi!

Tack för besöket i min blogg *kram*...nu har jag tittat på alla inlägg jag missat hos dig medan jag varit sjuk...åh vad mycket härliga bilder du visar!!!

Men vad tråkigt med jobbet...hoppas du hittar ett nytt spännande jobb snart.

Kram
Mia

Trineb sa...

Trasige greier, dette... Dette fortener du ikkje!
Stå på, nye sjanser rundt neste sving :-)

(Blir dagane for lange, kan du no evt halde eit fotokurs - du tek nokre nydelege bilete! Eller så kan du no komme å få dreisen på huset mitt.. Lav lønn, men STORE utfordinger.. ;-)


Klem

Anniche ♥ sa...

Uff & uff så trist - men du høres ut som en positiv og tøff dame , så dette ordner seg nok snart skal du se!!!

Pysselpalatset sa...

oh, så härliga bilder... jag villgjärne återkomma.... klem Jeanette

Anonym sa...

Hei RANDI!
No e d lenge siden i har skrevet på bloggen din. Er no innom av og t og titter på allt d fine du legger ut, kjempefine bilder, du er så flink atte. Veldig trist at du har mista jobben, så brått og brutalt. Berre å starte på nytt igjen... Ønsker deg allt godt

Klem Åsemor...

Viola sa...

Så tist att höra....hoppas det löser sig...visst har jag varit på en härlig tut i helgen och nu finns bilder ute på lite utav allt vi handlade..hoppas du haft en fin dag, här har sommaren kommit, KLEM

Anonym sa...

Heii Randi!
Huff, så kjedli ditta va :/ Men ej trur nåkk du finn nåkke nytt ganske snart, ej he trua :)
GO klem fra ingvill :)

myhome sa...

Hei Randi!
Så trist det var å høre! Ikke kjekt å miste jobben!! Håper det ordner seg med ny jobb snart!! Jeg vet et sted det alltid trengs folk, og det er i pleie og omsorgsyrket! "Her er de ikke rammet av finanskrisen". Tror det ville passe for deg, fordi du virker så snill og omsorsfull!!
Flott arvegods du viser, kjekt at sånn blir tatt vare på!
Klem fra Anita

Guttemamma sa...

...og tusen takk til deg for veldig koselig hilsen hos meg!!! Ikke Sogsnvann,er i Drøbak:-)
Her har vi både skog og vann og sjø...gleder meg til å se skuffen din i bruk, og nå linker jeg deg!! Ha en fin dag,klem

Modern Country sa...

Hei Randi, takk for koselig hilsen inne hos meg!
Så trist dette var å miste jobben på det grunnlaget, ja det er mange som har fått lide for grådigheten som har vært de siste tiårene. Og er man glad i jobben er det ekstra vondt, men kanskje det økonomiske destod viktigere. Håper du kommer deg godt gjennom tiden, at du har andre fine saker og henge fingrene i. Det er så viktig og komme seg opp om morgenen og gjøre noe ut av dagen. Den tiden da jeg bodde i Nederland satt jeg en tid uten jobb, det tæret både på humør, kreativitet og livsglede. I ettertid ser jeg jo at det beste hadde vært og trosse seg videre, selvom man har aldri så lyst til å trekke dynen over hodet og bli i sengen. Håper du finner en ny jobb ganske fort!!

Så vakre bilder du alltid deler med deg, og de gir sånn ro!!

Ha det godt Randi, håper solen skinner litt ekstra på deg i dag!

Varm klem
Aina

De gode minner... sa...

~ Tusen takk for koselig hilsener på bloggen min!Så trist at du har mista jobben da,ønsker deg lykke til! og at det ordner seg med noe nytt snart.Du har en flott blogg og mange nydelige bilder så dette er jo ein god cv ~

Ha en strålende dag!
Klem fra Signe

Hanne sa...

Å nei og nei. Dette var leit! Håper alt ordner seg til det beste - RASKT!
Pludrehanneklem

Henriette sa...

Så trasig beskjed å få på ein slik brutal måte:( Lukke til med jakta på ny jobb. Me får tru at det stemmer som Priorinna seier til Maria i Sound of music: " Når Vårherre lukker en dør, åpner han alltid et vindu."

Stor klem til deg:0)

Maliva`s verden sa...

Nei så trist å høre...Husker jo at du var så glad for å få den jobben...Men du det ordner seg sikkert...Lykke til med jobbsøking..Så får jeg ta en titt inne hos deg...for her var det mye fine innlegg jeg har gått glipp av...(ps!jeg er IKKE flink i fransk..he.he..bare noen gloser,men det var gøy å få prøvd seg litt..)Klem fra Maliva

Lisa Cecilie sa...

det var virlig trist å høre ... vil tro at det var en uvirkelig opplevelse.. så uventet og brått! Stakkars!
Håper virkelig at du får deg en jobb snart igjen, - det fortjener du!! :O)

koselig blogg du har forresten :) kommer til å titte innom deg snart igjen!!!

trøsteklem!!!

Anonym sa...

Huff Randi det var kjempetrasig.. både for deg og dama med butikken.. ikke enkelt i disse tider nei..

Så mange flotte ting dere har arvet.. slike ting setter en størst pris på.. gardinen var nydelig..

Skuffe.. tror Lindas skattekammer hadde et innlegg på dette om jeg ikke husker feil.. stikk innom henne.. og husker jeg feil, så spør henne likevel.. hun har tusen ideer om gjenbruk:o))

Stor klem til deg.. håper du får en ny jobb snart

Inspiration i vitt sa...

Hej Randi,
tack snälla du för din gulliga kommentar hos mig, jag blir så glad vet du.
Så tråkigt att höra att du blivit av med jobbet, att det kom så plötsligt , förstår att du nästan fick en schock.
Att inte ha nåt arbete är inte roligt men hoppas att du kan fylla dina dagar med nåt kreativt ändå.
Dina bilder är ljuvliga och madonnan och det lilla växthuset är sååå fint.
kram på dig/Ingela.

Anonym sa...

Hei på deg kjære Randi....

Håper du har hatt en fin dag, tenker på deg:))
Er så glad for at jeg ble kjent med deg.. Takk for at du tok kontakt med meg:)))) Ei så koselig og snill jente som deg vokser ikke på trær..
Bare så synd du bor så langt unna...

Så fine bilder du viser, er så gøy å ha gamle ting med gode minner... Har noen ting etter mine besteforeldre, noen av tingene betyr mye for meg, har så gode minner fra den tiden jeg var liten å var på besøk hos mine besteforeldre. De satte så pris på det de hadde, og da betyr det mye for meg å ta vare på det de var så glad i, og tenke på den gode tiden hos mormmor og far..

Har hatt en fri dag uten fri,slå den du:)))
Hele 2 selgere ville møte meg i dag, det var den fri dagen... Har heldigvis fri i morgen også, da må jeg ta ett tak hjemme....
Aromaterapi var nydelig i dag, litt mørbanket men ellers bra:))...
Gleder meg til lang helg igjen, skal i 40 års dag på mandag, min lille søster fyller år, blir koselig:)

Så må du min venn ha en fin uke... Vi snakkes nok snart:))))

Klem Anita

Lobelia-damen sa...

Hei Randi,

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen vår :-) Ja eg e helt bloggjomfru men det er gøy da....det er vel som andre ting i livet - you learn as you go.....:-)
Du vet du, jeg opprette bloggen i mars i fjor!! ha ha ha...men så tok da altså over 1 år før jeg kom igang....he he - men bedre sent enn aldri sier nå jeg da! Ja du, her har solen glimret med sitt fravær i aldri så lang tid, men idag...jammen santen dukket den ikke opp (innimellom skyene) - so fingers crossed at den blir ut dagen :-)

Klem W

Legger deg til listen min :-)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei Randi!
Så kjedelig å miste jobben da. Det er ei veldig usikker tid dette. Jeg er forsåvidt glad jeg startet opp i høst, midt i nedgangstidene. For jeg opplever jo ikke noen nedgansktid i butikken min, men bare oppgang. Har jo ikke noe fjorårets salg å sammenligne med, vet du.
Men du vet; det ordner seg for snille jenter. Og med det mener jeg at du sikker snart får en ny jobb. Den store køen av arbeidssøkere inneholder jo kreti og pleti. Ikke halvparten en gang, er så oppegående, og har lang erfaring, som deg. Vi har jo ansatte og syns ikke det er lett å få tak i flinke og stabile folk, you now..

Så må jeg si den gardinkappen var flott. Herlig skatt, så den må du passe god på. Tenk å lage noe så vakkert utav en sekk. Helt utrolig hvor flinke de var til å utnytte allt før.

Så øsnker jeg deg en superduper dag. Jeg må løpe, min mann står og tripper og venter.

klem:)

Les Cotrions sa...

Hello Randy! First of all I'd like to thank you for your kind availability to send the greenhouse to me! I appreciate it, but this isn't a good period for my wallet...may be later??? I read about your job and I'm very sad for you! I can imagine how you feel now! Unfortunately in Italy too many people lost their work in the last months.! I sincerely wish you to find a new and better one!!! Your photos are very nice...lovely stuffs!
All the best my dear and take care!
Vale
P.S. I'd like to link your blog. Is it ok for you???

moa sa...

hei kjære randivennen min -
oj, for en telefon du har fått..uff, da! så leit og trist..jeg husker jo så utrolig glad du var da du fikk jobben..nei, nå synes jeg synd på deg..sender mange, gode trøsteklemmer over til deg fra meg...og du, så skjønne bilder du viser, mye vakkert...STOOOOOR moaklem

A-mora sa...

Så leit og høre at du mister arbeidet ditt:(
Men jeg er sikker på at ei så energisk og positiv dame som du får deg arbeid snart igjen:)

Ønsker deg ei kjempefin pinse:)

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så trist at du mistet jobben din. Du virker utrolig kreativ og optimist - ny jobber kommer snart til deg eller kanskje du skal omskolere deg? God pinse fra Siv

ralfefarfars paradis sa...

Kjære deg; det var trist å høre..må si jeg synes sjefen din kunne ha fortalt deg dette ansikt til ansikt og ikke over telefon..det er jo greit å være litt forberedt.. Skjønner det ble en annerledes helg..håper det dukker opp noe annet du kan jobbe med!!
mange gode ønsker til deg!! Når det gjelder skuffen ville jeg ha malt den..vet ikke hvor stor den er- men du kunne kanskje ha lys og servietter i den...evt. blomster...tegnesaker..gavepapir...

siren sa...

Hei Randi! Du maser aldri hos meg, det er i hvertfall helt sikkert...syns det er såå koselig at du er innom å legger igjen noen ord! Så herlig at du har fått farge i ansiktet, jeg unner dere så vel godværet! Håper det kommer nordover etter hvert, selv om værprognosene ser dårlig ut hele neste uke også!

Slik gjorde jeg med nattbordet: Først malte jeg det i den fargen som jeg ville ha (med vannmaling). Så fant jeg et bilde på nettet som jeg likte, deretter brukte jeg photoscape til å redigere bildet slik som jeg ville ha det. Jeg la også på tekst her inne. Etter dette printet jeg bildet ut. Så tok jeg å trykket svakt med en svamp og vannmaling (ta så lite som mulig) over bildet. (for mye fører til fargeforandring i bildet)Og voila, bildet er klart til å limes på med trelim. Er det noe du ikke forstår, så bare spør. Kos dere videre i goværet, klem Siren.

Mario sa...

heihei mamman på Fjørtofta!
du å du, ej skjønna din frustrasjon asso! trist ditta me jobben. Endla finn en nokke trygt å godt so en lika, då e d soklart surt når d bli tatt frå en.
Men ej tru at bak alle mørke skye so e d en blå himmel, so kanskje d kjeme nokke godt utta ditta her? en veit no aldri ka so kan skje, men håpe d må en allti ha:)

Joda, mej e ute å farta du. D må en no når en e her borte på hi siå ta jorda! ekje du enige? Å no e mej i praksis, so mej jobba frå 7 til 15 eller 12.30 til 20.30 kvar en vekedag! so ej sluntrakje unda må du tru=)
Men alle dei oppgåvene ej jor he no bjønd å komme at no..å d e e ganske frustrerande kor annaleis ting skal vere. For ej ha visst mistolka eine oppgåvå, å d e no greitt, d e no rå å jer feil, men ej skreiv ikkje oppgåvå rett å blablabla, ikkje nokke e bra nok, å tru mej, dei vil berre ha teksten skvisa sammen i en lang tekst her, å ej ha laga t fine greier me overskrifte å innholdsfortgnelse å kilde å heile pakka, å d hadde dei berre strøke over...sett slikt:/ so va nokk ei litt oppjitt Judith so jekk t lærarn ta ditta faget å lurte på ka ej hadde gjort gale, for e no vel innholde i d ej skriv so e poenget her å ikkje margen? hmm! veit du ka ho sa? å ej sitera: "Du kjeme nok t å stryke du judith" jamen eksamen da, sa ej, he no ikkje tatt den enda, å he no 100% på alt anna å goe kommentara frå praksis? "nei, tru berre ikkje at DU kan klare den" Herre jemen, SLIKT sei en ikkje t sine studenta asso! Ærli talt..
so vart litt forsagt då ej , klarte ikkje å prate for mej eller nokke... her he oss betalt 35 000 krone før å gå på skule, å dei pengane ser ikkje ej heilt kor dei jenge til...? dei andre studentane he berre betalt 5500 eller nokke slikt....hmm! so ej ska no ha mej en prat me dei heime jah...Australia e heilt superbra...men dinne skuln her e særs tvilsom...

sode...mej streva me nokke alle å en kvar ta oss! men ej he nok litt finare vêr jah=) V i Airlie beach no, kom akk att. Å uttpå den eine øya va sanden som mjøl, MJØL=) va heilt fantastisk:)
Å ej he bjønd nedtelling t heimreisa no! GLE mej som d e julaftan ej asso! gle mej t å gå inn på kjøkkene t na mamma å sei hei! ååh!:) jett om nokken set å dagdrøyme om øyane kvar en dag! jau, d e mej! ej e ei heimkjær øyataus!:)

Håpe dåkke he d bra alle sammen utenom d me jobben da...D ska nok ordne sej ska du sjå vennen. Helse alle 4 frå mej!:) Klem

Hjerterom sa...

Hei igjen Randi :)
Tusen takk for fine mld jeg har fått,synes det var såå koselig!
Her blir jeg mer og mer i form :)
Kanskje jeg får kjørt litt bil i morgen også ;)Liker å komme meg litt selv...

Funnet en ordning med den skuffen din da?
Tenker du har funnet et eller annet lurt med den ;)

Tralalei,nå titter solen frem :)
Da tar jeg meg en tur ut altså !

Ha en fortsatt fin dag.

Klem Siw

Maja sa...

Fy så kjedelig da!!
Å miste jobben er ikke lett i disse dager, men jeg håper det dukker opp noe til deg;)
Stor klem fra Maja

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風