torsdag 2. juli 2009

Gåve til deg.....å ei forklaring!


Heisann alle sammen. Ja no er eg her.Først vil eg takke dokker ALLE for dei super fine kommentarane frå dokker i det forrige innlegget.Så vil eg be om unnskyldning for at eg ikkje har hatt tid og overskudd til å fått besøkt dokker,men eg kjem straks!! Ja å no vil eg så gjerne få gi dokker ei sommergåve for å bevise dokke kor stort eg setter pris på dokke alle!Eg reknar med at der er fleire som alt har tatt ferie,ja å ikkje minst er ute og nyter den sommer varmen som er i landet! Men kansje er dokker innom å titter litt i blogglandia av og til,håper det!
Men først vil eg gjerne fortelje dokker kvifor eg har vore fråverande frå all blogging dei siste vekene.
Som dokker veit så gjekk butikken som eg jobba i konkurs. 4 dagar etter ringte dei meg frå banken å lurte på om dei kunne få leige meg til å selge ut varene. Dette sa eg ja til. Ja å da var eg nok ikkje klar over kva eg hadde tatt på meg.Da ho som eigde butikken ikkje fekk lov til å vere der vart ALT ansvar lagt over på meg! Eg reiste inn der å laga klart til konkurs salg,eg var i butikken 13 timar den dagen,åleine.Men det var berre starten skulle det vise seg! Heldigvis fekk eg ei jente som hadde jobba der i fjor sommar til å hjelpe meg dei 2 første dagane.Da kunne ho ikkje vere der lenger.Så da vart eg åleine! Eg var på jobb i 12-13 timar kvar dag i 2,5 veke.Eg har aldri sett så mykje " tullinga" sammla på ein gong når det gjelder salg eg.Dei tok heilt pusten frå meg!! Ja å da folkens skal eg seie dokker at da kom ALLE sunnmøringane fram når dei fekk handle parfyme,kremmer og gaver på salg,;)))) Eg starta første veka med 25%,andre veka med 50%,å siste to dagane med 70%.Å det virka bra ja:)))Men så klart,når det er varer som koster 500-650 kr så skjøna eg og at dei ville nytte seg av det,MEN det var ville tilstander til tider skal eg seie!!Jøye!
Å når du reiser kl 8.30 på morgon og er heime seint på kveld,ja da frista det ikkje mykje med å opne pc`n for å blogge.Da var sofan og god stolen mykje bedre! Eg var totalt utmatta eg.
Å når butikken var tom for varer,ja da var det berre å snu seg rundt å tomme for resten.Å det og vart det eg som måtte gjere.Å det er jammen mykje som samler seg opp i ein butikk!
PS! Ja eg hadde ikkje noko tru på at dei oppe i banken ville ned dit å rydde og vaske;))) Så eg sorterte alt som var igjen i hauger.Rydda og vaksa heile butikken.Eg hadde da ein tidsfrist på meg til å bli ferdig,pga husleiga og straumen.....!
Ja det var kjempe stressande og trist på samme tid! Så eg tviler på om eg vil ta på meg eit sånnt oppdrag fleire gonger ja! Men etter tilbake meldinga frå banken så kunne dei tenkt seg og leigd meg fleire gonger ( ja for dei slapp lett unna;) Dei har hatt mange mange konkursbo,men aldri har dei solgt unna så fort,og så mykje før.Å attpå til rydda og vaska:o)
Ja.Ja..........no er dette unna gjort,heldigvis! Eg har fått at litt pusten,føtene har svalna ned igjen,ryggen kan vere sånn bob bob,men det går seg til!! Så da veit dokker kor eg har vore dei 3 siste vekene!:-))Så no er det "ferie" på meg,ikkje akkurat sånn ferie som eg kunne ønske da men! Eg håper eg finner meg eit arbeid SNART! Men på ferietur skal oss når mannen kjem heim om 3 veker. Da reiser oss som vanlegt til Sverige,med campingvogna vår på slep:) Oss trivest SÅ godt der borte!Gleder meg alt!!

Så til den sommergava eg har lyst til å gi vekk! Aller helst så skulle dokke alle hatt ei kvar,men!
Så da håper eg at dokke legg igjen ei helsing her på dette innlegget, legg dokker til som følger og linker dette innlegget! Gjer du det så er du med på 3 dobbel trekning!Til dokke som ikkje har blogg,dokke må skrive navnet ditt eller evt. mail add. Gåva er,ein boks i "zink",ein liten brodert duk med blonder,ein te pose med tesil,nydlege lakris/ bringebær karameller og ei lita fil de fer ramme med bilde ! Håper dette kan friste litt! Trekninga er 16 juli.
Lykke til alle sammen!
Måtte dokke alle ha det godt åleine eller med kvarandre!!
NYT SOMMAREN ALLE SAMMEN!!

" Kunsten å vere lykkelig består i av å gjøre sine gleder enkle"


Klem frå meg,

42 kommentarer:

Kerstin sa...

Åååå du har virkelig hatt mye å stri med i det siste.... jammen er du snill og utrolig flink... heldige er de som får din arbeidskraft og hjelp...
Høres deilig ut med en Sverige tur.. Reiser til Sverige vi også.. nå på lørdag.... gelder meg veldig..
Nå sitter jeg og venter på å få høre om min mann kommer seg inn fra Nordsjøen ... det har vært en del tåke der ute som det pleier når været er slik.. Og jeg håper han kommer.. ellers blir det endringer i planene...

Jeg linker deg og legger meg til og alt jeg...

Håper du får en super fin og herlig sommer ...og at alle vanskelige tanker kan få hvile nå disse sommer ukene...

varm sommer klem Kerstin :O=)

Lobelia-damen sa...

Hei igjen :-)

Eg e med!!! For en nydelig gave.
Jeg følger og kommenterer - 2 lodd til meg. I feel lucky..ha ha...nå kom det pinadø varer til meg...jippiiii!!

Kos deg i solen :-)

Klem W

moni sa...

Jeg vil gjerne være med i ytrekningen, gaven høres jo fantastisk ut! Satser på å ha vinnerlykke den dagen, for det er nemlig bursdagen min:)

Høre ut som om du har hatt det utrolig travelt og det er ikke rarat blogginga har vært nedprioritert stakkar deg! Men du skal ha den at du høres kjempegod ut og du har virkelig sått på!

klem monica

Margrethe sa...

Heisann! Jeg fant deg på NIB :)Og selvfølgelig vil jeg være med i trekning. Sånt er jo moro :) Legger meg til som følger og har lagt igjen et lite spor her.

For en sjau du har hatt, da! med så mye jobbing! Håper du finner deg ny jobb snart og at du slipper flere konkursutsalg. Men det var jo en god attest fra banken :) Skal se du får fast jobb der ;P

Flott blogg du har!

Hilsen Margrethe

Emmas Verden sa...

Hei kjære Randi :)
Du har jammen hatt å stri med..kan tenke meg at banken e fornøyd ja..litt av et arbeidsmenneske du kjære venn ;) Håper det dukker opp en kjekk jobb til deg..for det fortjener du!!! :)
Har savna deg,men forstår at du har hatt nok å henge fingrene i..Det er ikke så mye blogging på meg heller..det er lokker mer å være ute i det nydelige været + at jeg fortsatt jobber fullt og har 4 barn ;)
For ei flott sommergave..heldig er den som vinner.. ;)
Kos dåkke i Sverige..nyt ferien & mannen ;)
Klem til deg fra meg ;)
Anne***

Maliva`s verden sa...

Hei Randi..så godt å høre fra deg igjen..Skjønner du har hatt mer enn nok å gjøre siden sist....Deilig med ferie i Sverige da,dit drar også vi om 14 dager..Lander i Sveriges Provence-Østerlen.Jeg blir gjerne med i trekningen altså..hi-hi.Gøy med disse konkurransene..Nyt sommeren min venn...Klem fra Maliva

M sa...

Heisan!
Det var leit at jobben din forsvant, jeg håper at det ikke byr på problemer!
Jeg vil gjerne være med i trekningen, 3 lodd til meg!
Ønsker deg deilige sommerdager!
Klem, M

Les Cotrions sa...

Welcome back Randy! I cannot understand what happened to you exactly...the translator is a bit funny sometimes! But I understand you had problems with your shop and with the bank! I'm sorry you had so much stress! But I'm sure that you'll find a new and better job! I wish you! I'm going to link your post!
Have a nice evening!
Vale

M sa...

Ps...jeg får ikke til å legge meg som følger...prøver igjen senere..
ds

moa sa...

næmen hei randivennen -
heremin, stakkars deg...du har virkelig fått kjørt deg du da...huff - det fortjente du jo ikke da..nei, nå må det bare gå en vei, randi...og det er oppover :0) ...du vet - det ordner seg alltid for kjekke jenter!!
jeg hadde siste arbeidsdag i dag, og reiser i morgen natt...skal bli så godt med ferie nå - gleder meg...masse klemmer fra meg

ralfefarfars paradis sa...

Dette var ikke småtteri!! Må jo være en god attest å ha med seg på videre jobbsøking, nei dette med salg er rart, mange ting som kommer opp i korga da- for det er jo så billig- jeg var inne på en nettbutikk og der var det salg, ja- så nå har jeg masse knaggrekker i støpejern, men aner ikke hvor- og hva jeg skal med dem, men søte er de jo..
blir selvfølgelig med på konkurransen!! Linker og følger;)

Livs Lyst sa...

Kjære Randi!
Ja, da var det jammen godt med et livstegn fra deg igjen! Du vet, jeg har vært her inne og tittet etter deg MANGE ganger. Senest i går kveld. Men det var stille her... og nå har vi jo fått forklaringen på det.

Så det jeg først og fremst vil med disse ord da, er å ønske deg en skikkelig god ferie i Sverige med campingvogna på slep! Hihi. Det høres koselig ut!!

(Og jeg vil også gjerne være med på din giveaway!)

Klem og gode tanker fra Liv ;O)

sylysten sa...

Hei Randi.
Kjempefin blogg du har. Gleder meg til å kikke litt mer i den. Har linka, lagt meg til som følger, og skriver i skrivende stund;o)
Høres ut som du har godt av en ferie nå, selv om den ikke ble som planlagt. Håper du finner deg en jobb som du kan kose deg i.
Sommerklem
Linda;o)

Susanne sa...

Hei du, kjære Randi!

Så koselig det er å se deg her igjen :O) Det er helt greit å "forsvinne" litt iblant... Ser du har hatt masse å stri med. Men det må være en utrolig god følelse å se at du klarte utfordringen på en hel fortreffelig måte! Du er jo en dame som får til det du vil. Stå på Randi! Kommer nok en ny jobb til deg snart også!

Forsøkte å legge inn en kommentar hos deg for noen dager siden, men det GIKK IKKE! Ville gjere ønske deg god sommer, vet du.

Her i Halden har sola skint hele uka med mange varme grader....Og jeg har FERIE! Blir ikke gjort mye annet enn å "slække" på stranda... Vi tar turen over svenskegrensa, ca 20 min til deilig saltvann. Er på tur igjen! Ha en strålende sommer Randi! Jeg kommer snart på besøk igjen! PS! Fatet er fortsatt ikke kommet... Gir deg beskjed så fort det er her :O)

Klem Susanne

R

Guttemamma sa...

Hei du go'e Randi!! Har savnet deg....men skjønner jo at du har hatt det travelt...,skal se det "ordner seg for snille piker!!" Ønsker deg en strålende og velfortjent ferie, og tar med meg to loddd,stor klem

Maliva`s verden sa...

Hei Randi..hvis du søker på byster på stativ..skal du komme til annonsen.Jeg har kun en lys igjen..som jeg selger for 990,-

~ Camilla ~ sa...

Hei! Surfet innom her - flott blogg du har! Jeg er i nybegynnerfasen i denne bloggverden - men nå kan jeg å legge inn link til bildet til din konkurranse. Og så følger jeg bloggen din videre. Så spennende med loddtrekning. Får jeg 3 lodd, tro?

Anonym sa...

Hei på deg Randi:)

Nå sitter jeg på verandaen, så godt å varmt og så seint, helt nydelig.. Har hatt en nydelig dag på brygga, har jammen fått rosa legger... Får aldri farge på beina,men la rett ut og fisket krabber og kjente sola stakk.... Har plukket en stor bukett mark blomster i kveld samman med Stine og Marius ,som de skal pynte med i morgen
for da skal jeg i 70 års dag. Ei vennine blir 30 og mannen 40 år.Det kommer 60 gjester og det skal visst grilles en hel gris...Gleder meg:))
Og du får huset fult av fotball spillere.. Pizzaen din slår nok ann:)
Du må kose deg masse i helgen:)
God sommer klem fr meg.

Berit T sa...

De fikk tak i en god dame forstår jeg, og du har gjort jobben din sikkert langt ut over det som tenkt den skulle være.Ikke rart de vil at du skal fortsette ...

Trist når den skikkelige jobben under, men slik er det i dag, mange om de samme kundene.

Men håper du får til å slappe av nå i denne flotte sommeren vi har. Rekner med at varmen er hos deg også.

Ha en flott helg da!

Solveig sa...

Hei og hopp! Første gang jeg besøker deg, og her var det masse spennende og fint å se ( fant deg via NIB :-). Hjelpe meg for en tid du har bak deg. Sånt blir en frustrert over! Nå håper jeg du får deg en flott sommerferie og lykke til på leting etter ny jobb!

Sommerklem fra Solveig

thecremehouse sa...

God ferie og nyt fridagene som du virkelig fortjener! Jeg har lagt meg som følger av bloggen din, og linker også, så da blir det 3 lodd på meg! Klem fra Gro

Maja sa...

Oj for noen uker du har hatt...phuu
Nyt en velfortjent ferie!
Blir med på trekning så klart....følger allerede og linker også, så 3 lodd til meg;)
Ha en fin sommer;)
Klem fra Maja

Living White sa...

Å fy for noen uker du har hatt, misunner deg ikke dem. Men du har vært en ståpådame hele veien så ny jobb vil du finne deg. Du får tenke som så at det er en mening at denne butikken gikk konkurs.....Det vil komme noe bedre i fremtiden. JEG LOVER!

Lobelia-damen sa...

God morgen og god uke :-)

Håper du har fått hvilt deg litt og tatt deg et stooort glass med kald hvitvin :-)

Det ligger en liten award til deg på bloggen min.

Ha en herlig uke!

Klem W

Hjerterom sa...

Hei Randi :)
Godt å se deg her på bloggen igjen ,men skjønner godt at du har hatt en pause fra dataen :)
Det ble jammen masse jobbing på deg,men tror du er litt av et arbeidsmenneske også :)
Kan tenke med det er masse folk,når det er så billig..men det kan jo være greit å være to stykker på jobb å da :)( synd du ble alene)

Du får kose deg masse nå da!!!

Sommer klem fra Siw

Christine C sa...

Hei.
Første gang jeg er innom deg, og jeg vil gjerne være med på trekningen din. Jeg har lagt meg til som følger og linker til deg på siden min.
Håper du kan få nyte sommeren litt nå etter den hektiske tiden du har hatt bak deg.

Sommerhilsen fra
Christine C

Jemima sa...

Lykke til med jobbsøkingen!!!!

Anemone sa...

Kos deg med sommerdager!

Jeg har lagt til en link så det blir to lodd på meg. :)

Jude sa...

Hjelpe mej for et styr da du..:S hmm..
Kan tenke mej slite, åsso i 2 veke da! jammen å dej! bøye mej i støvet du:)

Dåkke må ha en flotters sommer da dåkke:) helse!
Klem

Vinglefrøken sa...

Hei, dumpet innom bloggen din og koser meg med å se på alle de fine tingene dine! Du har virkelig hatt en stri tørn den siste tida, misunner deg ikke den... Håper du får en god ferie og raskt får deg en jobb du har lyst på igjen - bør absolutt være en god anbefaling den måten du har stått på i konkurssalget i alle fall!

Jeg vil gjerne delta i trekningen din, og tar tre lodd, linker og følger. God sommer og lykke til på jobbjakt!

Violetta sa...

Håper det er lov å være med selv om jeg aldri har vært hos deg før? Nå har jeg i hvert fall både linket, lagt meg som følger, og skrevet (skriver) så da kvalifiserer jeg vel for 3 lodd ;-)

Jeg liker bloggen din, så jeg kommer tilbake og leser mer :)

Mira sa...

Det hørtes slitsomt ut ja, du har virkelig fortjent ferie nå.Bloggen din var ny for meg, men likte den godt å besøker deg gjerne igjen.Klem fra Mira.

Lavande sa...

The translation is not clear enought, but i'd like to take a part with competition-Gveaway:)

best regards

Trineb sa...

Heisann!
Litt treg av meg (men det er vel ikkje noko nytt ;-)).....
Prøver meg på trekninga di, skal prøve meg på "link" og "følger" ein kveld eg ikkje somnar på sofaen..

Natta!

Stubbetufsa sa...

Hei, en hilsen fra nord! Æ like konkurransa, for da blir man ofte kjent med nye bloggera! Og man KAN jo vinne! Æ sætte bilde på bloggen min, og æ linke til din blogg!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Helle mandus for en jobb. Skjønner godt at du ikke har hatt overskudd til bloggen din.

Må si den pidestallen ble fin. Helt ny stil fikk den.

Og det beste av alt er at nå er eg med på konkuransen din:)

Ha en skjønn mandag
Klem:)

ANNIKA sa...

Jag är med i konkurransen och hoper nu på turen
gustafsson.57@hotmail.com

Anonym sa...

Blir gjerne med i trekningen og håper på vinnerlykke.Det blir 1 lodd, har ingen egen blogg.
Ha en fin sommer
mary.johannesen@hjemme.no

Sigrid sa...

Heihei!

Konkurranse hiver jeg meg med på! Linker på siden min, sa da ble det 2 lodd på meg :)

Ha en fortsatt flott sommer.

Klem fra Sigrid

Stine ♥ sa...

Ååå skal si du har hatt det travelt i det siste. Håper du iallefall får godt betalt for den flotte innsatsen din.

Så nydelige gaver du har i konkurransen din! Jeg vil gjerne være med, og tar tre lodd :)

Ha en koselig og avslappende uke videre!

Home By Virginia sa...

Hei på deg :)

Jeg slenger meg på i siste liten å tar 2 lodd hos deg... :D

*--- Klem ---*

rod i hob sa...

Hei hei!
Heilt på tampen av konkurransen vil eg og hiva meg på trekkinga! To lodd takk :-)

Vil samtidig ønske deg god ferie, og lykke til med jobb leiting når den tid kjem :-)