fredag 10. juli 2009

God helg !

Ja da er det helg,igjen! Synst ikkje det er anna en helg eg da......:-)Denne helga skal oss tilbringe i Ålesund med Anette. Det er båtfestival i Ålesund no.Så da er det div. som skjer i by`n. Det som var eit håp var vel at det skulle vere varmt og regnfritt:o) Å det har det vore lenge no.Men idag kom regnet.Å eg må seie at det gjer berre godt,det har vore ekstremt tørt i fleire veker no. Men klart,det treng ikkje regne i dagesvis da:o)
Som dere ser så har Ålesund fått besøk av ein enormt stor seilebåt,båten heiter" Gøtheborg",ja frå Sverige. Den var ny i 2003,men det eit eit tro kopi av ein gammal båt frå 1745. Å der er det open båt,så dit ombord skal oss idag.Å dei som var ombord igår seier at dette var ein stor opplevelse,nesten som å kome tilbake til den tid i 1745:)Gleder oss!!!
Og i kveld skulle da Hellibillies spele til dans,men som dere kansje har fått med så har da vokalisten Aslag Haugen brote begge hendene.Veldigt dumt,men..............


Å her er da erstatninga for Hellibillies:))) Hanne Boel takker ja på kort varsel til å komme til Ålesund. Å det er jammen inga dårlig erstatning synst eg da:-))))
Så eg gledar meg stort til i kveld! Spesielt artigt når det er eit sånnt arr. som båtfestival.Mykje folk,båter og fullt liv!!

Å når båtfestivalen er ferdig på søndag tek båtane turen inn til Molde for på mandag er det Jazzfestivalen som står for tur:)))
Å der er det mange store stjerner som kjem. Min favoritt er da Leonard Choen! Så her er det berre å ha på seg rette skoa,mykje gåing og ståing! Men gøy er det!Vil minne dere på min konkurranse.Det er berre å hive seg på.Frist er 16 juli !Så til dere alle. Ha ei knall god og fin helg,håper dere får sol og fint sommer vær der dere er!!!
GOD HELG!!
God klem frå meg,


11 kommentarer:

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei Randi :)
Håper det står fint til :) Ser kjekt ut med båtfestival i Ålesund. Det er omtrent den finaste by eg veit om !!
Kos deg på konsert...og stemninga rundt heile festivalen :) Artig slikt:)
Ha ein flott sommar vidare :) klem

Emmas Verden sa...

Heia Randi ;)
Ja er det ikke utgjort at regnet kommer nå når det er båtfestival her i by`n..nå når det har vært fint så lenge..Men men det blir sikkert mye moro likevel ;)
Nå er det snart ferie på meg også!!! Loppis i Sverige...gjett om jeg gleder meg ;) Så bra at Prinsesse Elin legger ut om alle butikkene..for det er i samme området vi skal ;)
Kos deg masse i Ålesund..ta båten over til meg på butikken da vel... ;)
Klem til deg fra meg!!!
Anne ;)

Livs Lyst sa...

Kos deg masse på konsert! Konsert = sommer!!!

Hilsen og klem fra Liv

Trineb sa...

Kos dokke, alle saman :-)

moa sa...

heia kjære randivennen -
...å så glad jeg ble for å høre fra deg!
skjønner du koser deg...båtfestival og jazzfestival mmmmmm...det er sommer det!!!
Hanne boel er en kul dame jeg har sansen for!
kos deg masse videre...så snakkes vi snart igjen!
stoooooooor moaklem

Heidi-anitha sa...

Hei Randi vennen!

Takk for så koselig velkomst i blggverdenen igjen! Ja - det har vært godt med litt avkobling og - da har man mere å komme med litt etter litt:0)

Håper du har det godt nå - høres så godt ut med festivaler og Sverigetur! Nå må du vrkelig lade opp batteriene dine - du som virkelig har hatt en tøff vår og sommer -litt av hva du har måtte stått i med du:0) Men man vipper jo ikke deg av pinnen så lett forstår jeg:0)

Har faktisk tenkt endel på deg - selv om jeg ikke har vært inne og skrevet hos deg - håper det har gått bra med dem du har stellt for i sommer - at sykdom er under kontroll og at DU har det bedre også:0)

Skulle du dukke opp i Halden må du love meg å stikke innom butikken:0) Jeg skal jobbe litt ekstra i de 3 kommende ukene, så gi deg til syne om du sveiper innom:0)Hadde vært så kjekt å se deg vettu, men jeg kommer i all sansynlighet til å bli stum..:0) Ja - man kan jo bli ydmyk av å plutselig møte noen man har hatt sånn kontakt med - bare via nettet..men som alikevel har satt sine gode spor:0)

Ønsker deg uansett en nydelig ferie. Kos deg med dem du er glad i - spis god mat - nyt godt humør og masse hærlig SOL håper jeg..

Stor sommerklem fra meg til deg!

Anniche ♥ sa...

Kos deg uendelig masse i den flotte byen Ålseund min venn , og mått solen skinne på deg !

Anonym sa...

Hei kjære Randi:)

Tusen takk for koselig award:))) Har hatt helt sommer ferie fra bloggen den siste uka, så dette hadde jeg ikke fått med meg...
I dag kom endelig sommeren igjen, ikke fult så varmt som det var tidligere, men sol..... I morgen skal jeg til tannlegen med Malene, og da skal vi innom en brukt butikk, blir spennende å se hva jeg finner der. Du må kose deg med god musikk i morgen:)) Mi prades snart..
Klem Anita

Anonym sa...

Hanne Boel.. din heldiggris!!!! der skulle jeg gjerne ha vært...

Ikke mye festival her men regn det har vi nok av!!!

Kos dæ ka du enn holder på med.. klem fra mæ

ralfefarfars paradis sa...

den båten ser fantastisk ut, artig med et lite inntrykk av ståa i 1745..håper du koste deg på konsert. Så trist med hendene til vokalisten!

Anonym sa...

85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室