søndag 15. august 2010

Sjokolade vinnaren er............

Vent litt til da.....

For først vil eg vise dokker dette bilde/kortet men det stemmer ikkje med årstida oss er inne i no da MEN......,for dette er nemleg eit julekort:))) Å det er så gammalt at det er dater 1912!!! Men det som er enda artigare er at dette julekortet har blitt sendt frå min manns tippoldemor og tippoldefar, over til nabo øya til tanta av min farmor.....Ja og det var min farmor som arvet dette kortet,i den tid kasta ein ikkje sånnt ! Å når ho fann ut at dette kortet kom frå min manns slekt,ja da synest ho at det måtte gå i " arv" hit:) Å det er mange år sidan eg fekk dette no,men det har i alle desse år stått framme heile året!! Det er no eit minne,og eit aarvestykke,ja og eit staslegt bilde da ! Tenk for eit styr,og kor kostbart det var å få tatt eit bilde på dei tide!
Om dokker ser nøye etter så er det min manns oldemor som set på fanget til sin mor oppe på hestekjerra. Ikkje store jenta:)
Så til slutt ! Takk til dokker som prøvde å tippe på kor mange oss leverer sjokolade til,og kor mange sorter oss lager ! Eg vil tru og håpe at ho som vinner blir kjempe glad !!:) Beklager til dokker andre,men det blir nok fleire ganger!:)


Ja å kansje du som er innom og IKKJE legg igjen ein kommentar vil gjere det nesten gang!;))


GRATULERER SÅ MYKJE TIL : Anita med bloggen Duse drømmer!!!:-)Du var nærmast med å tippe ca. rett. Rett svar er. Oss leverer fast til 10,og oss lager 27 sorter !Da vil du få ein sjokoladepakke i posten om nokre dager!!


Da vil eg ønske dokker alle ei ny veke som er rett rundt hjørnet!!

-Randi-

18 kommentarer:

Ellemeller sa...

Hællois!
Jasså du, her har det vore sjokolade-gi-vekk utan at eg har fått de med meg:) Grattis til Anita som vann, frå Anita som ikkje vann.

Ha ein søt måndag!

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer så masse til Anita... heldiggrisen hihihi O=)O)

sjokoladen smaker sikkert himmelsk..

Klemme r0)

Anonym sa...

Gratulerer til den heldige vinnaren Randi!
SO kjekt med ting som har ei historie - ej me`e litt av en nostalgiker:-)
Ha ei fin start på veka,
klem Hege.

Solveig`s familie og Interiør blogg!! sa...

Gratulerer til den heldige vinneren :)
Herlig det øverste bildet :) Vakkert :)

Ha en super Tirsdag!
Klem fra Solveig

siren sa...

Oi for et morsomt bilde, og tenk så heldig mannen din er som har bilde av oldemora si når ho var lita...det har ikke jeg! Ja det er lenge siden nå, alt for lenge siden! :) Kan trøste deg med at været har ikke vært noe bedre her, kalt og vått. Ja et skikkelig uår! Det lover ikke godt for vinteren heller, i forrige uke måtte vi skrape rim av bilruta her en morgen, og i går var det kommet snø på fjellene...brrr...helt uvanlig det, selv her i nord! Stakkars deg som bare har hatt 2 uker ferie, men du tar det vel igjen med en sydentur eller noe, siden du har ferie til gode. Jeg har heldigvis vært mye borte i sommer, men har jo hatt ferie i 8 uker da...herlig! :) Håper du får en fin dag, klem :)

Raul Gonzales sa...

Hi,iºam Raul from Madrid,Spain,you did a nice job with this website,i like your articles and you photos,i will visit you again soon to see the new post because a like traveling and meet new people,i was born in
Nehoiu ,is a beautiful town in Romania,but now i live in Spain and i work in marketing ,i love reading about serial killers and i have my websites into a SEO friendly directories , you can submit you sites here,i hope you will find it usefull.bye bye

Tn sa...

Your article has so many useful information,and so attractive design.I am very like this.Online Store,everyone like to buy yourself lovely and comfortable shoes or clothes.Unique design bag,I think in our country this kind of design is so little.Right?hah!!Why don't you try our new design puma shoes on sale shoes?It has high protect function,and also make your feet feels very comfortable.In our store, nike nz shox has a large discount activity online,already attracted so many customers attention.If you like them,you must hurry action to choose them.At the same time,uinque design and perfect appearance puma future cat now hot selling online.I hope we can learn each other.

Hege sa...

Heisann!
PLEASE help me: Spre linken til den nye bloggen min..?
http://lavilledemille.com/
God helg min venn,
klem Hege.

Emmas Verden sa...

hei kjære Randi :))
fikk ikke kommet meg på Matfestivalen og besøkt dere..hektiske dager..noe som skjer hver dag..Emma har forballturneringer hver uke..
Det går i jobb og unger ;))
Så bra at dere selger masse sjokolade..ikke så rart..for den er nyyydelig..må nok bestille noe nå snart :))
Hadde vært kjekt om du titta innom meg.. ;))
Ha en fin søndag i sola!!!
klem til deg..
Anne♥

Anonym sa...

heisann Randi..

er lenge siden du har vært på tråden nå..
Håper du har det godt og at det ikke bare er jobbing!!

ha en koselig kveld.. klem fra mæ

Anonym sa...

blir skikkelig provosert av sånt;))

godt å høre fra deg!! klem :)

siren sa...

Heia Randi! Due...nå er det jammen meg på tide med et nytt innlegg snart, hva? ;) Men du jobber vel så mye for tiden, og det ser ut til at dere er skikkelig gode med det dere driver på med! (Så statusen din på facern!) ;) Gratulere, det er stort! :) Haparanda er i Sverige (nærmeste by til Kalix). Ønsker deg ei riktig god helg, og så gleder jeg meg til neste innlegg i fra deg! Klem :)

Wenche sa...

Heisann Randi.
Takk for koselig kommentar inne hos meg. Helga og mandagen hat gått i ett,så jeg har desverre ikke fått svart deg ang prisene. ....Og jeg kan så klart sende til deg.
sinkfat. 80,-/100,-
Glass med sinklokk. 90,-
boks med nr 1,2 og 3. 200,-.meld meg gjerne på telf 99219478 så svarer jeg kjappere.
nå skal jeg ut og snekkere. Ha en fin tirsdag:))

Susanne sa...

Halloen, Randi :O)
Her i Halden har vi hatt en grå og trist helg. Det regnet i et fra fredag ettermiddag til søndag morgen. Idag har det ihvertfall vært opphold, men surt og kaldt! Brrrr.... Så da reiser vi like godt til Tyrkia neste lørdag :O) Det skal bli såååå deilig. Hele familien samlet. Blir koselig det. Ser du jobber og sliter om dagen, Randi! Jobbe med deilig sjokalade må jo være rene drømmen! Har foreslått sjokoladen deres for et konditori her i byen.
Ha en flotters uke, Randi! Vi prekæs snart igjen!

Stooor klem Susanne

siren sa...

Heia! Stakkars deg som har skadet foten din...au og au...får håpe du er litt bedre nå etter at du skrev til meg. (er jo gått noen dager...er litt treg av meg å svare, hihi). Ja jeg kosa meg skikkelig i høstferien, så deilig å bare være hjemme å gjøre absolutt INGENTING!! :)Må du ha god bedring, og ta det med ro så du blir fort bra i foten igjen! Stor klem til deg fra meg! :)

Hege sa...

Innom for ø ønske dej ei god helg Randi!
Klem, Hege.

Maria ( Idekroken ) sa...

En nydelig blogg og herlig premie :)
Gratulerer til vinneren! :)
Klem

Air Max sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.