søndag 20. mars 2011

Til ære for......


JAPAN.........Eg klarer ikkje sleppe tankane som går til Japan!! Å det skal oss IKKJE gjere heller!! Eg har så lyst til å vise dokker eit artig og fint lite tre!
Det er fint både i farge og fasong synst eg !
Navnet på treet er: Småildkvede .
Det er eit vilt veksande tre i Japan! Eit nasjonal tre der !!
Det kan brukast som hekk.Det er eit hardført tre....
Det har små søte blomster som ser ut som roser!
Det kan faktisk vekse frukt på og.Frukta blir brukt i eks. gele!


Ein liten svak duft er det og frå blomstrane !


Treet kan bli opp til 1 m. høgt. Det kan plantast ut. Treet egner seg godt her ute på kysten når det spes. er ein hardført tre sort! Eg vurderer å plante det ut i ei stor krukke....
Men den største spenninga er vel om eg klare å få frukt på det,det hadde vore stas!:)
Om så er skal eg jammen prøve den ja!
Eg håper dokker synst det var greit med eit lite tre...innlegg frå meg! Eg kjøpte dette treet før den stygge katastrofa i Japan! Derfor så har det fått ein ekstra plass i hjertet mitt idag!
Når eg ser blomstrane sprett ut så tenkjer eg at ja der er liv......
Igjen vil eg takke dokker snille der ute som har skrevet så mange fine ord til meg,tusen takk. Dokker er no så snill. Det varmer godt !!
Håper oss sjåast da!!! Måtte dokker få ein fin og god søndag.Og ei fin ny veke som kjem!!Kansje skin sola på deg idag.......
Her er det vindfullt idag,men fint likevel med sola som kjem fram av og til !:) Her er det snøfrie marker no.....det sprett opp litt grønt her og der...super godt!!!
I morgå blir det ein ekstra spennande dag for meg......
Sender dokker alle ein varm klem!

20 kommentarer:

Siren sa...

Heia Randi! Alltid så koselig å stikke innom deg, og nå ser jeg jo at du har foretatt ei lita oppussing på bloggen din, så fint det ble! :) Treet ditt var kjempeflott, helt nydelig rett og slett! Å plante det ute i ei stor krukke høres ut som en god ide, tipper det kommer til å ta seg godt ut.

Jeg ønsker deg en riktig god søndag, godklem i fra meg! :)

MissMette sa...

Hei Randi, flott innlegg her hos deg ღ for et nydelig tre, og blomster... Har ikke sett dette før. Blir helt sikkert nydelig også når du får plantet det ute til sommeren... Huff, ja det er så fryktelig det som har rammet Japan, ble helt satt ut denne siste tiden... ufattelig!

Ønsker deg en fin kveld videre, og ukestart...
Klem fra Mette

trineb sa...

Kjekt å kikke innom, mange flotte bilete!! Fekk reint vårstemning :-)
Ser ikkje slik ut her hos meg akkurat no, men men... Har drøymt meg vekk med eit interiørblad no i kveld, og det var kjekkare det enn å rydde!! Hihi ;-)

Lykke til i morgon!

Klem

Guttemamma sa...

Randi!
Altfor lenge sidne jeg har vært hos deg...men nå har jeg kost meg med dine siste innlegg. For et flott tre, og jeg skjønner virkleig at det blir litt symbolsk for deg i disse dager. Ufattelig tragedie..
Ønsker deg en fin kveld, her i vårt trygge (håper jeg!!)lille land!!
klemmer♥

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

For eit nydelig tre! :) så vakkert og flott :)

Utrulig trist det som skjer i japan...

Godklem til deg!

Emmas Verden sa...

..et vakkert tre Randi..nydelig var det..med flotte blomster :)) ja vi kan ha godt av å tenke på andre..forferdelig det som skjer i Japan..sender mange gode tanker til alle som er berørt..
speilet har jeg også..kjempetøft!!
ønsker deg ei fin helg Randi..kos deg i snøven ;))
god klem..
Anne♥

Mamsens hus sa...

et nydelig tre, i en flott potte! :)
Ha en fin dag. :)

moa sa...

heia fineste randi!
et vakkert tre!
og et sterkt symbol på denne ufattelige tragedien..
vakrevakre bilder fra deg!
& så ønsker jeg deg verdens fineste dag -
moaklem

Signe sa...

For et fantastisk vakkert tre :)

Ellemeller sa...

Guuri so lekkert det treet var!!
Om det turkise armbandet: Eg legg ut det eg har på marknaden i morgon, men eg har nok stoff til eit par-tre til (som eg har lyst til å sy over helga) Gi beskjed om du er interessert so skal eg reservere eit til deg:) (kan svippe innom choco for å vise deg)

Anita

chaussures mbt wingu sa...

Je pense qu'il est très bon site et je reviendrai la prochaine fois.

Siren sa...

Heia Randi, så kos at du enda e på bloggen! :) ja de pom pomman e SÅ STILI, eg har helt dilla på de!
Håpe du har det bra.

Klem :)

Madame Edith sa...

Halkade in på din blogg och tänkte lämna ett avtryck innan jag går.

Ha en fin kväll/M

Siren sa...

Ja nå er det ikke lenge igjen før vi cruser nedover Europa, gleder meg såå! :) Så hyggelig at du likte rammefargen, sprekt ja...men du verden så godt det gjør seg med litt farger etter den knall hvite perioden vi har vært igjennom! :)

Gode ønsker sa...

Hei Randi!
So kjekt å høre frå deg/kommentar på bloggen min. Måtte flire når du beskreiv reaksjonen til mannfolka i huset:) Skapet er knalltøft, dei blir vel vant til det til slutt,hehe! Ha en fin sommer, kjekt om du tek turen til butikken "uti bya" igjen:)
Klem Kristine

Lisette sa...

Hei Randi, så kjekk hilsen jeg fikk av deg! Og veldig kjekt at nettopp DU vil følge med på bloggen min;=) Ses snart igjen da,) Klem lisette

Lisette sa...

Hei på deg, søte Randi!

Kjempe koselig melding jeg fikk på innlegget mitt i dag, det liker jeg og synes det er koselig med blogger som byr litt på seg selv. Synes det er veldig stas at du liker bloggen min, og det er jo ekstra kjekt ettersom jeg er forholdsvis en ny blogger. Har faktiskt ikke være i Ålesund, og nyt en venninne tur før alle 7 kommer hjem. Hver alder har vell sin sjarm, og nå er kanskje tiden kommet der du skal nyte alene tiden også i blant. Jeg nyter og være alene, for meg er det nødvendig i blant. Jeg er ikke en person som MÅ være med noen hele tiden. Kjenner noen slike;) God tirs til deg;)

Klem

Yvonne - Frl. Klein sa...

Very beautiful photos and your decoration looks great!
Hugs
Yvonne

Lisette sa...

Hei Kjære Randi,

Tusen takk for fin melding inne hos meg, du skriver så pent! Og jeg setter pris på hver eneste melding;) *smiler* Og gleder meg til 2012 sammen med deg! Godt nyttår....

lisaevelina sa...

vilket vackert träd!! Roligt att hitta till dig!