fredag 30. januar 2009

Kvifor ja......


Idag må eg starte med å fortelje at eg har fått ei sms der eg har blitt spurt om kvifor eg laga meg blogg :-)Spørsmålet var ikkje meint som noko slags fornerming eller sjikane,kun eit enklet spørsmål.Å den eg fekk sms`n frå har blogg sjølv.Eg tek imot utfordringa å svare.Skal prøve å gjere det kort.Men for dokke som kjenner meg,og har prata med meg veit at eg er ikkje den første til å stoppe når det gjeld å prate :-)))å da blir det litt sånn at eg skriv som eg prata:o)
Det første som slo meg at eg måtte svare var : Eg er ein ekstrem sosial person. Å ut i frå min situasjon idag der eg er heime,so har eg eit behov for å vere sosial.Men det som hadde passa meg best er å vere fysisk sosial ,men det er ikkje alltid det passer sånn.Så om det nokon gong passa seg med eit bloggtreff her i distriktet,ja da kjem eg !Men så vart eg tipsa om at det finst ein verden på nett som heiter blogglandia.Ja.Ja tenkte eg,det må eg sjekk ut kva er.Så eg starta som fleire andre med å sjå inn til mange av dokke.Eg vart både glad og overraska,tenkte for meg sjølv.....hmhm er det sånn ja.Å du verden så spennande,og kansje litt nifst.For her var/er det mange som viser oss mykje.Å eg har vurdert at og fram sikkert 1 mill gonger om dette er noko for meg.Så her er eg og prøver.Men den som tok pc`n min å starta med å opprette min blogg,jau det var mi kjære datter Anette,ho har eigen blogg .Så eg må takke ho for det!!Men lat det vere sagt med ein gong at eg IKKJE er nokon fotograf,så bilda blir der etter,å det står ikkje på kamera for det er heilt nytt, men ho som står bak:o)Derfor så slit eg nok med kva i alle dager skal eg vise dokker alle flinke der ut.Men det viktigaste for meg er no å få vere ilag med dokke "sosialt",å ikkje minst at eg kan få ta i mot all den inspirasjonen som dokke kjem med.!!Så takk for det!!!Ikkje det,eg kunne skrevet MYKJE meir,men dette får vere eit bra nok svar håper ,eller??? Sukk...
Ja.Ja.....so vart det ikkje eit kort svar likevel da:o) Men det skal eg seie dokke,hadde eg hatt dokke på tlf,ja da hadde det nok blitt ein del lengre en dette:-)))
Men eg vil takke dokke alle for at eg er så heldig å får komme på besøk inn til dokke,det betyr mykje for meg!


Ja.Ja...so til noko anna:-)Måtte berre få vise dokke dette orgelet.Det er eit arvestykke til min mann frå han`s bestemor.Dette orgelet er over 100 år gammalt.Å tru det eller ei,det virker den dag idag! :-)Som dokke ser så må ein trø det i gang ( ja du får gode leggmuskler,blir litt sånn " blåse ut av bælgjen..:-)for å få lyd i det.Eg synest at dette er eit flott møbel.Å den som spelar på dette er da ho "lille" Anette vår,ho er flink! Ja eg må no tilføye da at lyden har naturlegvis begynt å bli litt hæs...:-)Sjekk den salmeboka da..den har gått opp i liminga.Godt brukt,ja ikkje av oss nei :-)Så vil eg vise i full fart eit hylleskap som eg har "fått/funnet"i ein container...Det held på å går opp i liminga..men eg synst det er "søtt" eg det da:-)

So da damer vil eg få ønske dokke alle ei super flott helg,ta godt vare på kvarandre alle.Ein veit aldri kva morgå dagen bringer!!Tenn lys og kos dokke!! Oss sjåast,håper eg!
Å med denne gammle salmeboka,rose og eit lite lys vil eg seie ha det bra no !! God klem frå meg!

13 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Du e aktiv på bloggen Randi :)
Nydelig orgel,jeg har et gammelt svart piano som jeg har arva etter ho Besta mi..det er nydelig det også :)
Ja du skriv som du snakka ;) Koselig...
Ha ei kjekke helg i fineværet,jeg jobber imorra også :)
Klem Anne ;)

Living White sa...

Randi? Du må gå inn å lese rumpehistoria mi:)

Du det orgelet der var jo kanontøft. Så artig å eie ett slikt klenodium???
Jeg har fått meg hjem fra lege å fått medisin så nå går det nok bare fremover. Må få vekk det verste vonde slik at jeg kan begynne spise igjen. Jeg er sååå sulten her men er for vondt nå til at jeg kan røre annet enn suppe, suppe, suppe eller grøt.

-Mia- sa...

Hei! Koselig hilsen du har lagt igjen hos meg, jeg har tatt utfordringen din :-) Flott blogg du har! Klem-Mia

Heidi-anitha sa...

Hei Randi:)

Jeg må få ønske deg god helg:) håper du skal kose deg i helgen, og nyte både godt å drikke og spise. Salmeboka var så vakker, og med det tente lyset blir det jo så vakker stemning hos deg.

Liker så godt bilde du har over det gamle fine orgelet. Det er vel fra Housedoctor trur jeg:) Helt nydelig:)
ha en god kveld...Så snakkers vi vennen:)

Klem White vintage

Malys krok sa...

Hei, og tusen takk for koselig komentar hos meg! Har lest og hørt om deg fra Hulda, men tenkte at jeg kanskje var for gammel til å "blande meg". Jaja.. en er ikke eldre enn en føler seg, så her er jeg. Nydelig gammelt orgel du har og heldig at noen spiller. Vi har et noe lignende, er ca 90 år, men ingen som spiller. Jeg synes veldig godt om det hvite hylleskapet ditt også, og krukka oppå. Så må jeg ikke glemme å GRATULERE MED BLOGG! Var mye fint å se. Vakre farger på himmelbildene lenger ned. Jeg er ganske ny med dette, og må enda bestille ekspertise noen ganger. Men det går bedre og bedre. Du skriver så fint og godt, veldig hyggelig å være her! Takk for meg og god helg! Hilsen fra Margit.

Hulda sa...

Har prøvd meg flere ganger nå, på å legge inn kommentar hos deg. Så nå får jeg håpe jeg kommer igjennom her. Ja, brødet smakte, både meg og husbonden. :) Han sa at han syns det var godt. :) Sikkert bedre enn duker og puter og diverse annet dilldall, hihi..

Flott skap du har, og så mye fint du har pynta med der. Jeg likte så godt orgelet og bildene du har der også, er så fint med slike gamle rammer. Ser at jeg også har et av de bildene som henger på veggen, det fra en gamle altertavlen.

God helg!

Susanne sa...

God kveld Randi!

Egentlig har det blitt natt men ;O)
Du får ta med deg mann og barn til Halden til sommer`n på "Allsang på Grensen" :O) Det blir sendt fra Fredristen Festning, og der er det flott kan du tro! (Festningen altså, vet ikke om allsangen er like flott...) Hadde ikke historien endt
med at Karl den 12. ble drept her, hadde vi sannsynligvis vært svensker nå ;O)

Kjempefint innlegg du har idag :O)

Fortsatt fin helg til deg!

Klem Susanne

Johanne sa...

Hei Randi:) Du er jammen komt godt i gang med blogginga du...artig det og flink er du :):).Kjempefint orgel du viser..og samleboka med rose og lys var og veldig nydelig !Koselig å bruke sånne gammeldagse juletrelys om det ikkje er jul. Eg kjøpte meg no etter jul...og har tenkt å bruke dei heile året:):) Kan plasserast så mange plasser liksom. I kveld har eg kosa meg å trykt motiv på kjedelige sofaputer...i morgon skal eg sy blonder rundt. Det er såå hærlig å sitte å putle med sånne ting.. med lev.lys og fin bakgrunnsmusikk..fredag og allting...livet er hærlig :) No bør eg snart ta natta :)..det er alt blitt laurdag ;). Ha en koselig laurdag :)
klem frå Johanne

Magny sa...

nydelige bilder....
ønsker deg en skjønn helg~~~~

Gúa sa...

Hej på dig min söta, underbara Randi!
Välkommen till Blogglandia!
Du behöver aldrig förklara varför du är här! Utan bara njuta av vår varma gemenskap! Det är jätteroligt att du också vill vara med!
Så mycket värme som du gett mig, med dina fantastiska kommentarer, kan jag sent förklara. Men jag kan absolut lova, att detta är ett forum för dig!!!
Återigen, välkommen!

Ha den bästa helgen och njut av livets goda!
Och så ses vi..;)

Största kramen till dig...

Jannicke sa...

Ønsker deg lykke til som blogger! Gleder meg til å følge deg videre!!

Crinoline sa...

Hei og velkommen som blogger.Jeg er relativt fersk i dette selv,men det er gøy.God helg.

Viola sa...

Tack för din så rara kommentar hos mig, sådana ord värmer verkligen, så roligt att du tittade in och så jag kunde hälsa på dig och din härliga blog som jag så gärna besöker igen, hoppas vi ses snart igen och att du får en skön helg, klem VIOLA