tysdag 27. januar 2009

Siste lampa eg kjøpte meg,kjempe fornøgd!


Tøff lampe;)ja å faktisk praktisk og :-)

Ja så set eg her at med kjøkkenbordet og prøver eg meg litt idag og på dette her :o)Veit ikkje heilt heile greia,men....Godt å ha mykje stearinlys ilag med seg når ein set her åleine og krotar:-))
Her er det mykje å lære,prøver og feiler mange gonger..Skulle ynskje at her var nokon som kunne hjelpe meg,ja reint fysisk ( trur det er det beste for meg ),ikkje lette å ta sånnt over mail,sms,mobil eller kva det måtte vere.Ja Ja...litt hjelp takker eg for uansett da,så kom igjen den som føler for å hjelpe ei stakkars dame som har litt lyst og prøve,litt !!;))
Så kjære dokke,eg set no her om du/dokke føler for å hjelpe meg,å for all del,ta gjerne turen inn om hit,kaffe har eg og !! ;)
Kansje snakkast oss!
Men da får oss alle prøve å ha ein fin og god dag uansett kva ein måtte krote med! Ta vare på kvarandre alle!!
God klem til dokke frå meg,
-Randi-
6 kommentarer:

Living White sa...

D****** nå er jeg i sjokk her. Gratulerer! Dette gleder jeg meg til, kjekt å få deg på blogg også. Nå skal jeg ta oppgaven med å lage deg en header snuppa. Jeg vet du kommer til å storkose deg med denne bloggen!!!

Lill sa...

Hallooooooo Så kjekt at du også flytta inn her:0)
Dette blir bra, no skal eg legge deg til blogglista mi pg så har eg kontroll på når du skriv noko nytt:0)) kjempeartig dette Randi.
Stor hug frå Ørsta

Anonym sa...

Sjå der ja mamma :o) D kjem sej detta... Å no tlf linja mi åpa resten ta dagen... So visst d e nokke ;o)
Men du kan no detta ser ej :o) Bli bedre å bedre :o)

Klem
-Anette-

Heidi-anitha sa...

Hva er det sant??? Er du blitt blogger???? Jeg ble så tatt på senga her, for plutselig ser jeg jo at du ikke er anonym lengere.. GRATULERER! NÅ ER DU EN AV OSS, OG BARE VENT, DETTE KOMMER TIL Å GÅ SOM EN LEK, BEDRE OG BEDRE FOR HVER DAG:)

Nå ble jeg veldig glad altså:) Jeg skal følge med deg, og så blir det lettere å svare deg, for nå har du egen blogg, tenk det! Gleder meg med deg, hvit rose... Så vakkert:)

Stooor velkommen klem fra White vintage

Lill sa...

Hei hei:0)
Met sannsynleg kjem vi til helga og gjer vi det ... ka eg ta meg ein tur på laurdag ettermiddag:0)) Så tar vi ein prat og litt bloggting.
Klem til deg

Elisabeth sa...

Hei. Måtte berre innom og helse på eg og!!
Kjekt med fleire bloggarar. Det e fole artig! Så nydelig lampe du har kjøp! Den var virkelig kjempestilig. Sjekk den sida her forresten:
http://tovesscrapblog.blogspot.com/