tysdag 27. januar 2009

Ting og tang!

Ja så kom eg igjen! Håper dokke er tolmodig med meg,for eg må no berre prøve da:-)

Eg må få sei heia til Susanne,håper du tek turen innom å ser kva som står på bordet mitt:-)
For her kjem eit bilde som eg har så lyst til å vise.Dette er ei kjempe røff trekasse med 4 bur.Ikkje er den berre røff,men også praktisk.Som her har eg brukt den til te,sukker,oljer og div.Men den kan naturlegvis brukast til det meste denne!Denne har komt langveis frå,heilt frå Halden.Denne har eg kjøpt med ei kjempe kjekk dame som heiter Susanne og ho driv ein butikk der som heiter Alle Tiders interiør.Å for all del,sjekk den flotte bloggen hennar http://alletidersbutikk.blogspot.com/

Takker deg Susanne for du sendte meg denne!Så til enda ei lampe :-)) Sjekk denne da!! Ja takket vere denne bloggverden så oppdaga eg denne bloggen http://christinas-interior.blogspot.com ho driv Låvebutikken på Frei.Ja da har oss flytta oss nord i landet:o) Dette er geografi folkens ;)Eg var så heldig at eg fekk kjøpe 2 sånne ampelar/lamper med ho.Å dette er handarbeid på sitt argaste,det er perlebroderi,og ei nydeleg ramme i øverkant:-)super flotte er dei!

Ja dette må no vere bra for idag:-)) Å ikkje tru at eg har betalt for å reklamere nei,det gjer eg heilt frivilligt og meir en gjerne:-)) Hadde berre så lyst til å få takke dei to damene her for god service og hyggeleg prat !!

Å so til slutt! Heia Lill..:-) Da set eg her å venta på deg eg,ja ikkje no men på laurdag;))

Å ikkje er det Frustrerte fruer heller i kveld,men eg er no ei frustrert frue sjølv eg og no da over å ikkje få til alt dette nye her i bloggverden :o)Men.Men...Men lat oss heller håpe at det går bra med det norske herrelandslaget i handball,HEIA NORGE!

Ha ein kjekke kveld alle og kos dokke!!

4 kommentarer:

Susanne sa...

Næææh! Se der er du jo :O) Så det ikke før jeg gikk gjennom kommentarene mine, så plutselig navnet ditt og ikke anonym! Kan du se, dette går jo kjempefint! Nydelige bilder du har lagt ut også. Sender deg en utfordring som omhandler bilder :O)

Ser den lampa du snakket om. Den er vakker! Skjønner at du bare måtte ha ;O)

Vi snakkes snart igjen. Utrolig koselig.

Klem Susanne

Emmas Verden sa...

Nei halloen du :)
Så kjekt å sjå deg i bloggeverden!!!Ja det kan være meining i...
Pc`n min e ødelagt,så no har jeg lånepc igjen..men no skal jeg ha NY pc!!!E drittlei av pc som bare tuller :(
Har laga meg til sybord på butikken ja..så no durer maskina av gårde..Masse kjekke Tilda ting skal lages :)
Gleder meg til å se flere bilder fra heimen din..
Kos deg med blogginga!!!
Klem Anne ;)

Hulda sa...

Neimen, så ARTIG, Randi, at du har laga deg blogg! Nu ble æ glad! Likte den lampa di så godt, virkelig flott. :) Du må vise noen av bildene du sendte meg på mms. :)

trineb sa...

Heia, Tante Randi!

Supert med blogg,da :-) Anette har "sladra.." ;-)
Dette trur eg blir ein flott blogg, det går raskt å få det i fingrane. Snakkar av erfaring, kløna ein del sjølv i starten.. Trening gjer meister :-)
Håper du fortsatt har tid til å legge inn kommentarar hos meg, det er berre kjempekoseleg. Kan dessverre ikkje love å vere like flink som du er, men eg kjem nok til å klikke innom av og til.

Nattaklem frå alle oss her borte :)

Helse minsteguten vår!