fredag 20. februar 2009

Helg og vinterferie !

Heia alle sammen!!
Tusen Tusen takk for alle gode og fine tilbakemeldingar frå dokke,så kjekt og dokke er så snill og god alle sammen.Å det er dokke som gjer at eg stadigt prøver meg her:-)
Ja da har det jammen ta blitt helg igjen,å oss skriver 20 fef.2009....eg skjønna ikkje kor tida blir av:o) Eg huska når eg var lita,da brukte bestefar å seie at " I skjønna ikke kor tida blir av I )" han var frå Romsdalen han å sa I...å da tenkte eg seinare åra at,dette er noko gammalt folk seier,MEN ! Eg synst sjølv at eg ikkje er så gammal no da,45år :-))men tida går fort uansett.Å når guten vår på 13 år seier det samme,ja da!! Han sa seinast igår, hmhm tenkt det alt er fredag i morgå mamma:-))
Ja å så er det komt til at skulane på vestlandet har vinterferie neste veke...:-)
Da brukar oss å ta oss nokre dagar på Bjorli på hytta. Ja ikkje for at eg reiser dit for å verken renne eller gå på ski,for det likar eg ikkje.Er reddare for helsa mi en som så,og ikkje minst for dei andre som er i løypa:-)) Eg er med kun som selskapsdame,kjekt det og;)) Men å gå på afterski går bra:-)Da er det berre å ha på seg rette utstyret å henge med;)
Har så lyst til å vise dokke mine papirposer som eg samlar på:-)Der er så mange fine poser idag.Eg har ikkje hjerte til å kaste dei,så derfor henger dei rett og slett til pynt på ein knagg:-)dumt at dei ikkje kjem heilt til sin rett på bilde her,men der henger 10 stk. Der er poser frå Sverige bla, Låvebutikken og Emmas Verden...synst dei er fin eg!

Så med dette siste bilde har eg lyst til å gi dokker alle eit godt ord.
" Det er ikke hva en har i lommen som er viktig,men hva en har i hjertet"
Å eg veit at dokke alle lever opp til dei orda!!
Eg kjem tilbake på søndag for da har eg lyst til å dele noko som eg synest er kjekt:-))Så eg håper eg "ser" dokker igjen da!
Så en så lenge mine venner: Ha ei kjekk og god helg,ta vare på kvarandre,det er dei små ting som gleder!!Smil til verden og verden smiler til deg;))
God og varme klem frå meg på Møre!!

29 kommentarer:

Lill sa...

Halloen:0)
Flott innlegg og fine bilder du har RANDI:0) LURT Å SAME PÅ PAPIRPOSER... EG MITT NAUT - BERRE HIV DEI I PAPIRDUNKEN. Får bli ein slutt på det.....
Ha det kjekt på Bjorli og på After Ski.....
Vi taltast.
Smil frå Meg

Emmas Verden sa...

Fine bilder hos deg Randi :)
Kos deg på Bjorli...
Klem Anne ;)

Hjerterom sa...

Hei
Så masse fint du viser :)
Hærlige bilder!

Sant,tiden flyr...Til og med ungene her bemerker det...
En må prøve å kose seg når dagen er her,ikke senere!!

Du får kose deg på Bjorli da:)
Skal være hjemme i vinterferien jeg...

Klemmer fra meg

Herskapelig shabby sa...

Kjempe fine bilder, likte kransen på knaggrekka di!

Ønsker dere en fin vinterferie!

Klem

-Mia- sa...

Hei! :-) Så mange fine bilder, ser skiltet er kommet opp og!! Ha en fin helg og vinterferie!! Klem-Mia

Anonym sa...

Hallo Randi..

De posene var stilige.. så en gang i et interiørblad at husets frue hadde slike poser stående på en hylle. I posene oppbevarte hun hansker og skjerf:o))

Takk for kommentaren.. det varmer å høre at de ble flott for SÅ mye arbeid for så lite, for iallefall meg til å tvile på om jeg gidder igjen:o))Satt mer fast i papiret og klorte det bokstavelig talt av flere ganger før jeg fikk det til..

Ha en deilig helg.. klem fra mæ

moa sa...

hallo kjære randi..
nydelige bilder fra deg...
og så morsomt, jeg samler også på fine papirposer, tjihi....
ha en riktig god helg - kos dere masse! og igjen - 1000 takk for dine varme, herlige besøk på bloggen min - just love it!!
klemmer fra moa

Johanne sa...

Hei kjære Randi og tusen takk for varm og god helsing hos meg :) Det gledar meg enormt. Ja dette har vore dei tøffaste stunder i mitt liv. No gleder meg over at dei tok feil..og ser fram til at go-guten vår kjem seg sakte, men sikkert. Føler meg ikkje 100 % trygg før eg ser ei forbedring med han...og det gleder eg meg såå veldig til. Åh..kor inderlig ein elskar borna sine !!

Var såå skjønn din gut på 13 som hadde laga deg såå fine englar..Sånt fortel meir enn tusen ord..Den største gleda ein kan ha det er å gjere andre glad...og det er jammen sant.

Så mykje fint du har lagt inn og viser oss.. Du virkar som er kreativ..artig..positiv og gode dame du Randi !
Ha det kjekt på Bjorli..og dull godt med alle som kjem våte og svoltne frå ski-tur.. Men pass på at dei duller med deg og ...det fortjener du :) Stor klem frå :Johanne

Inspiration i vitt sa...

Du har så rätt i det du skriver, kloka ord från dig.
Dina bilder är så fina och du har så mycket fina saker.
Inte behöver man åka slalom precis som du säger så kan man ju gå på after ski ändå och det är alltid roligt.
Kramar till dig/Ingela.

A home far away sa...

Så fina bilder du visar för oss, mycket rogivande

Ha en fin söndag
Kram Gunilla i Singapore

Hulda sa...

Så fine bilder, både av kort, poser og blomster. Jg kjøpte også slike blå perleblomster i går. De er så fine, og pynter opp overalt. :)

Living White sa...

Er du her kjære deg? Håper du har hatt en strålende helg. Helgen her gikk så det siste...sukk

Heidi-anitha sa...

Kjære kjære vennen!

Tusen takk for vakre ord og meldinger på mobil! Så glad jeg blir! I går kveld gikk strømmen hos meg, mobilen var tom for strøm, så jeg fikk ikke meldigen din før tidligere i dag.. den var så søt...


Så mye fint du viser:) Så koselig å komme "hjem" til deg på besøk, mange vakre detaljer, og flotte ting! Nå gleder jeg meg til å se skapet ditt:) som er nymalt også:)

Så mannen skal reise igjen nå? Men så er det vinterferie også? Vi her nede har hatt vinterferie (for dem som går på skole og barnehage,) så i morgen er hverdagen tilbake for mange:) Jeg skal på jobb i morgen og gleder meg til det! Skal bli godt å komme ut av huset en tur i morgen:)

Så du venter flere varer fra butikken? Så koselig! Alltid morro å gå og vente og glede seg til noe:)

Ønsker deg en ny god uke Randi, og håper vi snakkes i helgen! takk for at du alltid er her med dine vakre gode ord og tanker:) varmer langt inn i sjelen du:)

Stor klem Heidi-anitha:)

Fotballmamma sa...

Takk for hyggelig kommentar på siden min! (:
Kjempefine bilder, og for noen herlige løkblomster..minner om at det snart er vår..

Hjerterom sa...

Hei og velkommen hjem :)

Kan bare tenke meg at det var gøy på afterski ;)
Det er der jeg og passer best...Ingen slalom på meg,hadde ikke vært trykt i bakken da nei :)

Skal vise bilder når jeg får ordna de vinduene :)
Men ting tar tid vøttu;)

Klemmer

christinasinteriør sa...

Heia Randi! Strever med å legge inn kommentarer her hos deg! Prøver en nå! Ser ut til at du har hatt det fint! Her er vi bare hjemme! Godt det å!
Gress enke å sjø!
Koselig at du buker posen min da!!
Ha ei fin uke videre!
Klem!

Living White sa...

Puhh, nå skal jeg ut med jobb på pizza og øl. Er stuptrøtt men det må bare gå på ett vis:)
Uansett, det blir nok hyggelig å bli kjent med dem på en annen måte enn jobbmessig

siren sa...

Takk i lige måde du, kjempeflott blogg! :) Den kjeks boksen din er noe av det fineste jeg har sett innen bokser, hvor har du kjøpt den? :)

Johanne sa...

Hei Randi:)og tusen takk for dei gode orda dine.. Du er så snill og god..Blir alltid såå glad for helsingane dine :):)DU gir såå mykje av deg sjølv og det set eg så stor pris på :)

Ønsker deg og dine ei god veke vidare :)go-klem frå :Johanne

moa sa...

hei randivennen -
så koselig å høre fra deg, som alltid..dine varme,rause hilsener setter jeg veldig stor pris på..Vet du, jeg tror vi alle har perioder som vi ikke har noe "bloggenergi", at man kanskje føler man ikke har noe å komme med...da kan man bare "dra på besøk" til andre bloggere, synes jeg..bare nyte:0) Du spør om jeg selger...eh - jeg har gjort det littegrann...men dessverre så er det ikke alltid tiden strekker til..stillingen min i linneas hage har blitt større med tiden..men får jeg en ledig stund, så kanskje..Høre ut som dere har hatt en fin vinterferie, borte bra - men hjemme best, er det ikke sånn for de fleste av oss..? 13-åringen din høres jo ut som en go`gutt..De er så gode, min minstemann er 12 år, og forblir nok alltids mammas lillegutt, hihi..
ønsker deg en fin dag i morgen, randi!
stor klem fra moa

Maliva`s verden sa...

Hei og tusen takk for koselig hilsen hos meg...Nydelige ting du viser...Gøy hvis du tar utfordringen jeg har lagt ut i dag?Klem

Hjerterom sa...

Ja,da hadde det vært kos og møttes :)
Hadde en kaffepause både på Moldetorget og Roseby jeg :)
Jeg og lillegutt...
Det kommer en del ting fra bua og ned til meg ja ;)
Men på den bua i Molde,er det håndtverk som ikke er masseprodusert...

Du får ha ei god helg da :)

Klems

Hjerterom sa...

Hei igjen :)
Glemte å si det på forrige innlegg,du er hjertelig velkommen når det måtte være :)

Klems

Kjeruben sa...

Så flotte bilder, og så koselege ord!
Og takk for fine ord inne hjå meg :-) Ja det har vert problem med å legge igjen kommentarar, men no trur eg feilen endelig er retta :-D
Ønsker deg ei kommande flott helg!

Kerstin sa...

Hei Randi.

finner stadig nye blogger og din er jeg velidg glad for å ha funnet. Likte meg her med en gang,, koselig atmosfære...nå skal jeg kikke videre i bloggen din O=)

Klem Kerstin
Og du jeg kommer på besøk oftere jeg, derfor legger jeg deg til lista mi)=

Judith sa...

nåååh! so kosla me vår da=)
Her jenge d mot vinter:O

D e he pøsa ned mykje no i d siste...men dei sei at mot mars å utover no so brukakje d å ver nokke regn i d heile tatt:)

Håpe dåkke he en fine vinterferie:) helse!

Heidi-anitha sa...

Randi...:) I natt for jeg nok ikke sove om du ikke viser deg, he he , har tenkt masse på deg og håper alt er bra? Du er vel ikke på ferie enda, eller? Kankje det er derfor det er stillt?

Savner deg her inne, og jeg har endelig fått meg ny pc i dag. Nå er jeg på nett igjen, etter utallige problemer med min gamle( du er ikke den eneste).. så dette gadd vi ikke mere..:)

Hva har du drevet med om dagen da?

Vi er friske igjen og alt er bare godt. Våren er like om hjørnet selv om snøen ligger i store hauer:) Gjelder å være optimist, ikke sant?

Du har så mye vakkert å vise... Om du står fast, gjør som meg.. Gå å kjøp det en bunt vakre roser... Det skulle du fått av meg hadde du bodd her nede:)

Ønsker deg en god helg... tenker på deg...

Stoooor klem Heidi-anitha. White vintage

Heidi-anitha sa...

Tusen takk Randi:) Da sover jeg godt i natt:0) Takk for så koselig komentar om rosene mine:) og at du har det bra:) det betyr mye for meg....

Det er jo det som er våren :) Værskifte om hverandre, med sol, snø og regn... Snart sitter vi ute i sola med kaffekoppen:)

Stor klem:) Heidi-anitha

Fotballmamma sa...

Heisann!

Tusen takk for superhyggelig hilsen på siden min! Alltid hyggelig når du har vært på besøk..;)
Ligger en utfordring til deg på siden min, så har du noe å gjøre i regnet! Ha en kjempefin uke!