måndag 2. februar 2009

I boksen ....!Hei alle sammen !! Håper dokke har ein fin start på ei ny veke,frisk og rask!

Ja tenk at oss har snudd kalendare til februar,heilt utrulegt!Personelg synest eg at januar,februar er dei verste mnd i året,men januar i år har hoppet ut av kalendaren i full fart.Men det som gjer det er nok at oss her på Møre har nesten hatt vår i lufta,kjempe deilegt ver!!
Men på samme tid så har oss hatt den grusomme influensa i hus,ja faktisk 2-3 veke av januar,det har ikkje vore kjekt!
Det har vore kun ho mor,ja eg som har vore på føtene her...bank i bordet :-)
Eg har vore omsorgspleier,sjukepleier...å div eg da:-)Har handla inn med alle slags remedier som ein trur kan hjelpe...men hjelpe det,nei da ! Her har oss tatt tran, trantabeletter,c-vitaminer,ete feit fisk...heile året før,å året før det.Men ingen ting hjelpte denne gangen:o) Får du det så får du det,sånn er det nok!
Men pr idag så har basseluskane tatt vegen ut av vårt hus,heldigvis.Håper dei flaug forbi ditt hus!!
Ja her ser dokke ein super tøff boks som står på kjøkkenbenken lett tilgjenleg for alle. Ja det ser ut som om bilde er opp ned,men det er det ikkje:-) Å for den som klarer og lese opp ned så ser dokke at på boksen står det, BISCUITS,altso kjeks :-)))Men her i huset er det tru det eller ei ingen som er spesielt glad i å ete tørre kjeks.Så boksen er tatt i bruk til anna:-)For ein sånn stilig boks som dette må no få stå framme,og brukast til noko......Så her ser dokke kva som skjuler seg i boksen :-)) Å alt til dageleg bruk..Ja om det hadde hjelpt da! Ja uansett så må ein berre fortsette å hive inn på,året rundt!Men no skal eg ut i sola.Å bedre vitaminer en sol får ein aldri;)
Og så vil eg meir en gjerne få takke dokker for fine og gode helsingar ,det varmer!!Håper så gjerne at oss "sjåast" igjen!;))Ha ein frisk og fin dag!
Måndagsklem frå meg!

13 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Hei Randi ;)
ja hadde det berre hjelpt..huff da..ikkje kjekt å være sjuke..
Har ikkje fått sola enda..12 feb. kjem ho hit til meg :)
He fri idag,men he mista piffen litt..orka ingenting..Håper det går fort over..
Ha en kjekke dag!!!
Klem Anne ;)

Prinsessa sa...

Den boksen var knall fin for vitaminer er stygge. Du har faktisk vært smart....jeg ikke. Jeg har lima fine glansbilder på boksene så nå er de så fine så og så tildekka at ingen ser hva de spiser. 1 av hver....heldigvis. ha ha ha ha ha ha

christinasinteriør sa...

Heisann!
Ja det går vel dette svineriet over hele landet! Men no har jeg fått medisin så no skal jeg bli bra!!
Håper du får ei nydelig uke Randi!
Klem!

Susanne sa...

Smart, Randi! Den boksen er kjempefin. Håper influensaen har forlatt dere for denne sesongen. Vi har klart oss foreløpig...

God kveld til deg :O)

Klem Susanne

Lill sa...

Hei hei:0)
Det skrine var rålekkert og ein super måte å bruke det på. Lur du Randi :0) Forma er heldigvis bra no så idag har eg vore lenoliumsterapeut hihi... Lukta reint gjer det og då er det gjort.
Kos deg
Stort smil frå meg

Susanne sa...

Fortsetter litt her jeg... Skjønner godt at du sliter med den opplevelsen fortsatt. Man skal ikke dø av hjertestans i en alder av 36 år. Samme alder som min svoger... Sorgen mildner jo litt med årene, men forsvinner aldri. Vi får ta vare på de gode minnene. Det er de vi lever på. Gode minner vil vi ha glede av hele livet. Derfor gjelder det og skaffe seg så mange som mulig ;O) Stå på, Randi!

Klem Susanne

trineb sa...

Har vi same blogg-rytme, eg og du...? ;-)
Du var utruleg rask å legge inn kommentar..
På tide du legg deg no :-)))

-Mia- sa...

Så godt å kjenne at sola tar da, her har vi ikke sett den en gang... :-( Koselige kommentarer du legger igjen hos meg, og gøy at du vil være med i konkurransen! Ha en fin dag! Klem-Mia

Drømmehuset sa...

Heisann:)
og velkommen til NIB! Så koselig blogg du har!
Det ligger en liten utfordring på bloggen min, hvis du har lyst...:)
Klem

Turid sa...

Hei på deg! Ser at du er litt ny her i blogglandia - ville bare si velkommen og at æ trivdes med alle de fine tingene du viser frem.
Ei fin første uke i februar!

Living White sa...

Heia vennen. Har du lagt ned hele MSN ?
Jeg sitter og STORkoser meg på den nye maskinen, jeg oppdager flere og flere ting som overrasker meg hele tiden. Er så glad om dagen, you know why:)

Anonym sa...

Koseleg blogg. Ja vi har hatt fine dagar på Møre.
Men huff så kaldt i dag.
mvh sig

Randi sa...

Heia anonyme sig!!


Tusen takk,å takk for at du tok turen innom!!:-))
Kom gjerne tilbake!
Ja her har vore kaldt,men du verden så fint likevel:-))
Ha ein fin fin kveld!!

Randi..