tysdag 10. februar 2009

Ja så prøver eg igjen !

Hei og hopp alle sammen!! Å tusen tusen takk for at dokke er så snill og tek turen inn til meg,og attpå til skriver sånne fine gode ord,det varmer godt!!

Ja.Ja...hahaha...må eg seie her,set her fortsatt eg med ein pc som ikkje er min,og som tek LITT lengre tid å tenkje seg om enn min sin:o)Ganske frustrerande ja,men eg prøver meg likevel på eit nytt innlegg!Rart dokke ,at omtrent alt sånt elektriske greier er sånn mandagsutstyr,forbruksvarer....sukk!

Men så til det eg vil vise dokke i kveld ( ja eg må no vise det for det går alt for lang tid;)så det blir litt sånn,bedre seint en aldri !
Eg har så lyst til å vise dokke den kjempe fine buketten eg fekk til morsdagen med min mann,og orkiden eg fekk med ungane min.Søndagsmorgonen starta med at eg gjekk til eit kjempe fint dekka bord,på fatet mitt låg eit nydlegt kort som Anette hadde laga,og med ein tekst som fekk mor til å svelge tungt..og ei cd plate som eg ønskte meg,IL DIVO,sukk!Det skal ikkje meir til å glede ho mor i huset!
Her er den nydlege buketten,30 roser!!
Her er kortet :-) Å her er den gripande teksten:

" Hvordan føles det å skulle være mor,når alle barna har blitt såpass stor? Du er den som alltid har gitt støtte,hva tenkte du egentlig den dagen du fødte?Takk for at du alltid er her for oss,tenk alle dagene vi sloss! Mye vi gjorde krevde tålmodighet,noe du tydligvis allerede vet. Dette er din dag,bruk den godt.Glem alle sorger,husk: Du er flott!"

Her er Orkiden eg også fekk!

Så eg vil takke min gode mann og mine 3 super gode ungar !!!Her set eg å drikk kaffen min og ser i alle dei "gode "blada,Vakre Hjem, Jeanne d`Arc Living og Bolig Pluss :-))

Å som dokke kansje ser så har eg tatt og "pakket"inne den høge glassvasen til rosene,det er en gammal hekklet kappe.Alt går an:-)

Ja.Ja...dette var ein "liten" rapport herfrå no i kveld! Eg kjem tilbake med meir en anna dag;)Først må eg få i orden dette pc styret her! Og so til dokke som eg har fortalt at eg set her med 4 fingrar på høgre handa,for eg skar litt stygt tommelen i går,ja men det går bra.Men eg har vore heldig ja,ser faktisk til to sener....Men det går bra!

Ja men da vil eg ønske dokke ein fortsatt fin kveld,ta vare på kvarandre alle!!

God klem frå meg!

10 kommentarer:

Living White sa...

Ble helt rørt her. FOR en nydelig bukett, oh my god! Du er en heldig dame du Randi med en så flott mann og så snille barn. Vakkert...og rørende.

Landcharm sa...

Jeg skjønner du hadde en fin dag på søndag - dette var nboe å ta med seg. Kos deg videre.

moa sa...

wow - for noen roser...de vakreste av de vakre.....helt nydelig(jeg er en rosa rose elsker, så disse falt i smak)..og orkide og cd - så herlig og velfortjent:0)
du er nok en super mor & konemor:0)
nattaklem fra moa

Lill sa...

Hei min venn:0)
Så kjekt at du la inn noko igjen. Nydelege blomer du... Kan det mannen og så flott tekst på kortet som Anette laga, Skjøna du hadde ein fantastisk morsdag med alle dine heime. Likte kaffikroken din Randi..... God smak har du.
Sil til deg frå meg

christinasinteriør sa...

Oi så koselig da!
Nydelig blomst også!
Klem til deg Randi:0)

Emmas Verden sa...

Så koselig hos deg Randi :)
Jeg fikk også nydelige roser og kort fra barna..morsdag er en kjekke dag ;) Barna lyser opp når dei kommer med korta sine..og dei varme klemmane!!!
Men du må da ikke skjære av dei fingrane :( Håpe det går bra med deg!!
Du snør vel inne snart du også..HJELP kor det SNØVA ;)
Ha en fine dag Randi!!
Klem Anne ;)

Hjerterom sa...

Heisann:)
For en vakker bukett med roser du har fått av din kjære da :)
Nydelig kort med vakre ord!!
Så flott det ble med den duken i rundt vasen,lurt ;)
Synd med fingeren din da,håper at den blir bra snart :)

Her snør vi ned :(
Blir for mye for meg...Å det er meldt mere snø også,æsj.

Ha en fortsatt fin dag da (tihi,nå kom sola)

Klemmer fra meg

Malys krok sa...

Så nydelige roser! Du verden så koselig tekst på kortet, det er sånt en setter pris på og blir rørt over. Betyr nesten mer enn blomster og gaver. Håper du får pc-en i orden snart. Hilsen Margit.

Hulda sa...

Virkelig en nydelig bukett roser. Skjønt! Fin blonde du har rundt vasen også. Fin sitteplass du har der, der kommer nok mange ideer fram i lyset. :)

Lill sa...

Hei igjen.
Har ikkje hatt snø vi på nokre dagar fått det i ytre hihi:0) Vel eg kjem heilt sikkert ut i veka på vinterfrien.... Veit ikkje ka dag endå men eg kjem. Håper den nye låne PC'n er betre. Treng å blogge veit du:0)
Nyt snøføyka og duren av Tores brøytebil:0)
Smil i vinterland frå meg