måndag 9. februar 2009

Skrekk og gru !!

Hei alle sammen!!
Det er liv i meg;) Ikkje er eg nedesnøa,ikkje har eg vore på ferie(det hadde i grunn vore godt det da;) )Men ein ufrivilleg "pause"på nokre dagar herfrå har det blitt! Men først så håper eg at dokke alle har hatt ei fin helg,og ein god morsdag igår!!
Så til saka kvifor eg har vore vekk :-)
Eg måtte levere inn min pc på reperasjon med sprukken skjerm:o)Å for dokke mange der ute som har hatt pc`n dokker på rep.så veit dokke at TING TA TID !!Det vart sagt at "tja, det vil ta ca. 3-4 veker" (men eg er stygt redd for at det blir lenger ja:(( ) Og for å seie det og så bur eg eit godt stykke unna butikken,kan liksom ikkje berre springe dit! Så fekk eg med meg ein låne pc og den funka IKKJE nei !! Ok....prøver det som prøvast kan:o) Ja.Ja....sånn det er no så vil den pc`n ikkje ta vårt nettverk her i huset!! Å her set eg no da å håper at telenor kan hjelpe meg!Å dei på butikken kan ikkje hjelpe meg..å alle sånne såkalt dataeksperta har i grunnen ikkje så god greie på ting likevel,dei sender alt vidare dei når dei ikkje skjønna det sjølv,dei er der kun for å selge dei :o)!!Å ikkje nok med det,dei MÅ sende det over minst halve landet på reperasjon og :o)Å denne pc`n som eg skriver frå no er da ikkje den som spring fortast kan en seie! :-))Men eg måtte inn og gi ein lyd frå meg no;))
Ja.Ja........sånn er det her i huset akkurat no,å eg likar det ikkje for eg saknar dokke!!!!
Men eg kjem tilbake snart,veldig snart håper eg!! Så eg håper at dokke vil vente på meg,det hadde eg sett STORT pris på:-))Eg har så mykje eg vil vise dokker når eg kjem tilbake;)))
Så en så lenge mine venner,ha ei super fin veke alle sammen!!

SÅ DA VIL EG GI DOKKE ALLE EIN GOD OG VARM KLEM!!!

16 kommentarer:

Hjerterom sa...

Vi venter på deg kan du skjønne ;)
Uff,datatrøbbel er irriterende !
Enig,ting tar tid...
Blir litt avhengig av den bloggingen å vettu:)

Ha en fin fin uke,håper du får dataen tilbake FORT!!!

Klems Siw

Fjordheim sa...

Kjedelige greier med dataproblemer.
Jeg har en sønn som er dataekspert i huset. Han har i hvertfall jobbet med datareprasjoner ei stund. Men det er jo ikke alt han kan. Men det meste ordner seg. Men nå er han blitt hybelboer, så det er ikke så lettvint.
Men omtrent hver helg han er heime så får han noen spørsmål fra meg for jeg kan ingenting.
Håper det ikke tar for lang tid før du har dataen din tilbake, men jeg skal innom å sjekke hos deg innimellom.
Lykke til og ha ei god uke :)

moa sa...

hei -
så kjedelig med trasig pc...får håpe det ordner seg raskt for deg, kjære venn! Og det er klart vi venter på deg, og gleder oss til du er her igjen..
ha en fin dag - klem moa

Hulda sa...

Håper datamaskina er i orden igjen snart, sånt er jo kjedelig. Tipper du har lyst til å være på bloggen. :) Ha en fin dag!

Belin sa...

Da har du sikkert ikke fått sjekket mail heller da, Randi!
Så da kan jeg fortelle deg her, at bildet ditt er på vei i posten. Ble sendt på fredag! Gleder meg til å se hvordan det blir seendes ut hjemme hos deg! Du må ta bilder å rapportere når du har en pc igjen. :-)

Ha en fin dag!

Klem fra Linda

A home far away sa...

Wow vilken fin blogg du har!

Kram Gunilla i Singapore

Emmas Verden sa...

Hei Randi!!!Der va du ;)Ikke kjekt med pc trøbbel nei,det vet jeg mye om..MEN nå har jeg fått meg ny og den er super!!!Håper du får fiksa din raskt!!Ja nå laver det ned med snø...ungane jubla ;) Det e no litt kjekt :)Du får vel abstinensa no når du ikke får blogga..sånn kan det gå ;)Ha en kjekke dag likevel!!!Klem fra Anne

Susanne sa...

Klart vi venter :O) Den som venter på noe godt vet du, venter ikke forgjeves ;O)

Du får sende en SMS når du føler for det :O)
Her i Halden har vi stålende vintervær idag, -11 nå jeg sto opp. Så UTROLIG deilig og se sola igjen! Sikker 2 uker siden sist!

Ha en strålende dag, Randi! Håper disse Pc probleme løser seg snart. De har ikke en trådløs pc og tilby deg da? På min lille rosa Acer har jeg et lite modem (tror det heter det) sånn at jeg kan bruke pc`n akkurat der jeg vil :O) Koster 395,- kr mnd med fri bruk i Norge! Kjempekjekt for meg!

Stor solskinnsklem fra meg

christinasinteriør sa...

Kjære Randi! Er det mulig å komme utfor data trøbbel nå som du endelig har begynt å blogge! Æsj da! Ikke kjekt!
Vi er og blir her!!
Klem fra Låvebutikken;0)

Alvas hjørne sa...

Ja det er kjedelig med pc-problemer,
håper det ordner seg raskt.En blir litt avhengig når en er vant til å blogge...
Ønsker deg en fin dag!

Lill sa...

Hutte meg to og huff og huff ikkje bra, Så treigt å få att maskina...... men vi venta i spenning vi:0) Håper dei kan raska på litt.
nyt måndagen Randi
Smil herfrå

-Mia- sa...

Hei! Kjipt med dataproblemer, håper du får igjen den gamle pc'n snart da! Takk for alle hyggelige hilsener du legger igjen hos meg! :-) Ha en fin kveld! Klem-Mia

christinasinteriør sa...

Hei! Jeg er frisk som en fisk! Glad jeg er i full gang! Venter masse varer vettu og da må jeg ha energi skal jeg fortelle deg!!
Støvlene er bare rå!
He he!
Ha en fin kveld!

Susanne sa...

Tusen takk for gode ord Randi! Høres ut som låne pc`n din har samme problem som min gamle. Der er det noe galt med vifta, så maskinen går varm, og slår seg av. Den er også uendelig treg... Bare å få bytta den vet du ;O)

Kjenner nesten hvor vondt det må gjøre i fingeren din... Uff, uff!

Nå må jeg gi meg, minsten har leselekse. 15 min lesing for mor :O)

Lykke til med pc`n!

Stor klem Susanne

Living White sa...

Håper det går bra med handa di Randi......miss ya!

Heidi-anitha sa...

Hei Randi- vennen!

Så koselig å høre livstegn fra deg:) Jeg er jammen ikke mye tilstede på pcen selv for tiden, men bedre sent en aldri!

Så ille med tommelen din! Hørtes ille ut! Håper den vil lege seg fort da, så det ikke blir noen betennelse eller blodforgifting.. Uff, mye farlig å tenke på, men ta vare på deg selv:)

Så spennende da! Får du pakke fra butikken? Har du kjøpt deg mye fint som Susanne skal sende deg kanskje? Høres ut som rene julaften:) Jeg vet ikke en ting i butikken jeg ikke kan tenke meg...

En dag kommer du kanskje på besøk til oss, det hadde vært koselig tenker jeg:) Halden ligger jo mange mil unna, men det kunne jo være noe koselig å tenke på:)

Men nå aller først må vi få pcen din på bena vettu,så holder vi kontakten:)

Syntes du er flink til å holde ut jeg.. Jeg er utolmodig med pc`er..

Denne jeg skriver på nå, er jammen ikke helt god den heller.. Slår seg av og stivner helt.. Kanskje jeg ender opp med knust skjerm jeg og... om jeg kaster den i veggen en dag, he he he.. Neida, er ikke så voldelig av meg:)

Ønsker deg en finfin uke fortsatt Randi..Kos deg med pakken fra Alle tiders, og håper du blir fornøyd med det du får:) Kanskje vi får se på bloggen:)

Så snakkes vi.. Nå går det mot vår:)

stor klem og god bedring til deg...

Heidi-anitha. white vintage