fredag 6. mars 2009

Oppsumering av veke 10.....

Heisann alle sammen,å tusen tusen takk for varme helsingar frå dokke!Håper dokke alle har det bra og at dokke har hatt ei fin veke!!
Ja da må eg komme med eit lite innlegg frå mi første arbeidsveke:-)etter mine 3 første dagar på jobb!
Å at dagane har gått fort ellers,så har dei slett ikkje gått saktare denne veka!
Eg starta da på tirsdag kl.12.00 i ny jobb.Vart kjempe godt motatt av ho som eig og driv butikken.Ei kjempe søt og kjekk jente på snart 27 år.Ja like gammal som mi datter;))Dei har faktisk gått på vg.skule ilag for 10 år sidan:-)) Artigt!
Så etter velkomst og mottagelsen så såg dette veldigt bra ut. Klokka 14.30 tek ho på seg jakka si,der eg spør om ho skal ut ein tur....nei da,eg skal heim eg no sa ho:o):o) HJELP sa eg!!Æssa,dette her fixa du åleine..hmhm!Ja.Ja..ho gav meg nøkkelen og reiste heim:o)Eg skulle gjere opp kassa og låse for dagen.Å det var eg som måtte låse opp dagen etter og vere åleine til kl.15.00:o)Å på torsdag starta eg kl 12.00,var åleine frå kl.14.30...:-) Men veit dokke,det har vore så vannvittigt kjekt,å det har gått kjempe bra,eg har klart meg godt!!Å eg har fått solgt masse,sminke,parfyme og interiør ting:-))) Det er dette eg likar;)Å du store,så mykje kjekke folk ein treff da!!!Å ikkje minst så har eg trefft igjen mange som eg har jobba ilag med i mine tidlegare jobber,så gøy!Ja for dette er i samme kommune,og samme bygd som eg har pendla til i mange mange år!Ein ting er ivertfall sikkert,etter at eg har prøvd å sete på eit kontor heilt åleine i 1,5 år så er kansje dette sikkert det samme som å komme til himmels det for meg:-)Eg er IKKJE nokon kontorist!Å for dokke som kjenner meg så veit dokke at eg MÅ få treffe folk fysisk og prate med dei;)))elskar å vere ilag med folk,helst mange på samme tid:-)))
Å butikken der eg jobbar ligg i eit senter der det er: apotek,optiker,post,kolonial,skobutikk,klesbutikk,bakar/kafe ,gull og ur,blomsterbutikk,sport,musikk/tv,Nordea og vinmonopol,og rett over gata er det fleire butikker.Dette senteret ligg vegg i vegg med hotellet.Så utvalget er tross i at dette ikkje er så stor ei kommune bra!Hovudarbeidsplassen i denne kommuna er nok at her er det to skipsvertf med mange mange hundre ansatte,ja bla. dei er det utrulegt med utenlanske arb. frå mange land.Å alle kjem innom.Spesielt fruene til desse er innom ofte:-)Så her må eg også ty til engelsk;)gøy!
Ja.Ja... dette var nok eit skryte innlegg,men eg hadde så lyst til å fortelle dokke korleis det har gått!!Å eg gledar meg til å fortsette i jobben!Har lang fri eg;) skal på jobbe igjen tirsdag,GLEDAR MEG!!No er det jammen helg,igjen;))Å her på Møre er det vår,oss har hatt eit utrulegt fint ver denne veka men ein temp.på opp i 10- 12+ gr..SUPERT! Men no skal eg pakke sekken til minsteguten her.Han skal vere med store broren sin og kjæresten til Anette på gutte tur til Bjorli i helga!Så her var jubelen stor da han fekk den tlf i går kveld frå store bror`n skal dokke vite...han vaks enda meir han da:) Kjekt det!Men han er så sjølvstendig og ein super ræsar på slalomski ( ja det er han som har mest trening av desse 3:-))) at dette går bra!Og han ser så stort opp til storebroren sin må dokke vite,han er sikkert verdens tøffaste,å så er han ein kjempe kompis med kjæresten til Anette;)Å Anette kjem heim til ho mor.Så da skal oss to damene kose oss her med god mat og litt kos i glaset vårt;)

Så da vil eg få ynskje dokke alle ei super fin og god helg,kos dokke godt!!
Å husk " Forskjellen på en god og en dårlig dag avgjøres ofte av dine innstillinger "
Kjempe god klem til dokke ALLE frå meg!!

22 kommentarer:

-Mia- sa...

Så bra du trives i jobben!! Kremmerhusene venter jeg fortsatt på, men håper jeg får dem idag.. Tollen er så treg!!.. Ha en fin helg!! Klem-Mia

Anonym sa...

Så kjekt å lese, Randi!
Og flotte bilder som alltid..
Kos dokke i helga, jenter! (ja, gutta boys også, då ;-)

Klem frå Trine og moppen Lone

Living White sa...

Så flott innlegg. Godt at du trives så godt der du er. Jeg trives også godt. Akkurat nå sitter jeg helt alene på jobb, de andre er på lillehammer, litt småskummelt å styre skuta her alene men det har gått veldig bra. Jeg har troen på at man klarer alt man vil!

Gleder meg til helga, da skal jeg KUN slappe av og kose meg.

Living White sa...

Vil du kjøpe så kan Ottar ta det med seg på neste tur?

Kjeruben sa...

Så kos å lese!
Lykke til vidare i jobben.
Og koseleg bilder har du lagt ved også:-D

Riktig god helg!
:o)

moa sa...

hei randivennen -
..for en fin uke du har hatt..så gøy at ting går din vei..det fortjener du!
og bildene dine er jo så vakre, helt nydelig!
..ønsker deg en nydelig helg, kos deg!
klem fra moavennen

Inspiration i vitt sa...

Vad skönt att du har det bra på ditt jobb och att du trivs. Du har så fina änglar och madonnor som du visar oss, väldigt fina bilder.
Ha en trevlig helg kramar till dig/Ingela.

Missfryd sa...

Så fint å høre noen som er så possitiv som deg:-) Lykke til videre med den nye jobben og en riktig god helg:
Klem

Anonym sa...

Hallo Randi og tusen takk for oppmuntring:o))
Ja, som fiskerfrue vet du hva "alene" betyr!!

Høres ut som du har hatt det flott i nyjobben:o))
Godt å komme seg ut når man har gått en stund hjemme.. man trenger omgang med folk.. for ikke snakke om selvtillitten da!!
Tøft gjort av innehaver og levne deg alene.. nå vet du at du klarer det!!!!
Kos dokker i helga.. klem tell både deg og Anette.

PS! Nydelige bilda.. blir helt varm av stemninga..:o))

Hjerterom sa...

Hei :)

Så kjekt at det går bra på jobben og at du stortrives der :)
Det er så masse trivelige folk og snakke med ;)
Bildene dine er nydelig!
Ser du har det såå koselig hjemme med deg :)

God helg til deg og Randi

Klemmer

Malys krok sa...

Så fint at du har hatt det så fint de første dagene i nyjobben. Høres ut som om du har koset deg, og da er det lett å gå på jobb. God helg til deg og din datter. Hilsen Margit.

Kerstin sa...

Så utrolig bra at det startet så fint..og fortsettelsen blir sikkert bare bedre og bedreO=)
Nydelige bilder.... ønsker deg en strålende fin helgO=)

Klem Kerstin

Susanne sa...

Nei, nå er det lenge siden sist ;O) Så fint at du trives så godt i jobben din. Det er viktig det. Både for deg og kundene som kommer i butikken:O) Jeg har hatt fri... Snille, gode Heidi og Ida har delt dagen idag. Har vært en tur i en "bruktbutikk" og fant et gammelt vaskebrett til 100 kroner. Sånne ting får aldri jeg gjort! I ettermiddag har jeg og barna vært en liten tur i Strømstad. Et par kjappe besøk i interiørbutikker og deretter pizzakos.
Tusen takk for fine bilder idag Randi, alltid koselig og komme innom bloggen din. Sender eggene dine på mandag. Ønsker deg en strålende helg Randi!
Stor klem fra Susanne

Johanne si vesle interiør verd ! sa...

Hei Randi:)
Blir såå glad når eg ser kor du virkelig har kosa deg i nye-jobben. Og det å bli vist så stor tillit som du fekk alt første dag..gjer alt endå bedre og lettare. Veldig glad på dine vegne :):)

Fine bilder du viser òg :):)
Ønsker deg og dine ei ordentlig koselig helg..vil virkelig tru at du og dottera dokka får det bra koselig :)go-klem frå :Johanne

Prinsessa sa...

Kjekk lesning.Ha en herlig lørdag. Klem fra Elin:O)

Christinas låvebutikk sa...

Så kos da at du trives!!
Teppet er fint ja! Friske farver!!
Ca 1200 for det 240#260 er det!
God helga klem!

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Takk for det Randi! Ja vi koser oss!
Nyter en ag med stengt butikk!!
He he! Kos deg!

Jude sa...

Nåååh! Ka bra at d jenge so strålande på jobben da=) DItta passa du SO godt til, e so flenk me følk=) so søns ikkje d va so rart at du fekk jobben:) Men likevel, en bli no kry når so monge søke:)Åsso e d kjekt å utfordrande å få ansvar, å at d jeng bra, då gle en sej t neste dag! Kjekt!

Pengane flyge dei jah, nesten utn at ej merka d:O! Men no ska mej berre finne oss en flybillett heimatt, å då e alt betalt her nede, so d e berre lommepengane att=)so d e litt deila da!

Dåkke nyte fineveret ute jah, d e bra! Fekk som sagt sjå ut vindue på flem heime, åh! øyane e den finaste plassen å ver på jord i vår- å sommertida søns no ej=)So dåkke he me å nyte d jah! e no ikkje værst sommerver her hlr da, eheh! he no fått dissa vanlige fregne mine ej, sode...å meir ska d vel bli...men akkurat no i helja e d gråvêr pga syklon! ja, va fole godt at den ikkje traff her! Va litt skummelt...

Dåkke fer ha ei fortsatt fin helg, hels da nette mi, håpe ho he blitt friskat?:)
GID, KLEM

moa sa...

god morgen randivennen -
..og 1000 takk for de herlige, rause kommentarene du gir meg..du er en solstråle i min hverdag! ja, tenk om du hadde bodd nærmere, så hadde du kunne vært med på åpningsfesten av den nye butikken i kveld, det hadde vært så koselig det!! ....men kanskje en dag!
nå må jeg løpe avgårde på jobb, men måtte ønske deg en herlig dag først! STOR klem fra moavennen

Lill sa...

Hei hei.
Så kjekt at du trivast i nye jobben. Heldig du.. misunne deg den ja:0)) Håper du tek utfordringa som ligg på bloggen min:0)) Stort smil til deg frå meg

-Mia- sa...

Ha en fortsatt fin uke! Det bildet i innlegget under, er så fint!! Klem-Mia

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Tenker du hadde sommerfugler i magen den første dagen der aleina. Har også vært i slike situsjoner flere ganger, og det går jo bra. men er litt skummelt sånn med en gang. glemmer aldrig første dag på jobb i en bank jeg jobbet i. Det var rett i skranken for å ekspedere kunder. Og når en kunde kom med 50.000,- i kontanter og skulle sette inn ble eg helt sjelven. Begynte å blø neseblod:o)

Ha en fin ukestart
klem