måndag 9. mars 2009

T.T.T.....

T.T.T.....TUSEN TUSEN TAKK for alle gode og fine helsingar frå dokke,det varmar like mykje kvar gong!!
T.T.T.....TING TEK TID,ja ikkje at eg har for lite med tid,for det har eg nok av det.Det er ikkje derfor eg skriv det eg gjer no.....men det tek tid og komme på kva ein skal blogge om!
Men eg må berre tilstå her at akkurat no så har eg ingen verdens ting å blogge om,ja ikkje at eg har hatt så mykje å blogge om før heller.Så derfor er eg litt råd vill om kva eg skal gjere,slette bloggen eller drøye den litt til:o)
Eg har ikkje blogga meir en i knapt 2 mnd,men det har skjedd eit eller anna her....Men uansett så har eg sett,lest og lært utruleg mykje på denne korte stunda,å ære vere dokke flinke damene der ute!!
Eg synest ikkje at eg har fått bloggen min slik som eg hadde tenkt heller,så det har blitt knapt 2 mnd med prøvetid....Så om det vert stillt herfrå så veit dokke litt av grunnen!
Eg ser no at det er så mangt ein kan blogge om da,MEN.....Så dagen idag har gått opp i mykje tenking:o) Eg starta dagen friskt med at eg skulle måle noko.....nei så vart ikkje det heller:o)
Ja.Ja.....dagen idag er ivertfall over:-) Å i morgå å resten av veka skal eg på jobb,å det ser eg fram til!!! Å med på veien inn i dei siste minutta av denne dagen vil eg gje dokke eit bilde av årets tulipaner i krukke:-)

Men så må eg gjennomføre 2 utfordringar som eg har fått i det siste.....Ikkje at alt er like lett da,men eg skal prøve! Den første fekk eg frå Anette !
«Regler: Det er vanskeligere enn det ser ut! Kopier til ditt eget notat, slett mine svar og legg til dine. Bruk den første bokstaven i navnet ditt når du svarer på alle spørsmålene. Gi ordentlige svar? ikke dikte! Hvis personen før deg har samme bokstav, så må du gi et annet svar. Du kan ikke bruke samme ordet to ganger. Utfordre 4 venner.»
1 Hva er navnet ditt:Randi
2 Ord på fire bokstaver: Ratt
3 Guttenavn: Rolf
4 Jentenavn: Rebekka
5 Et yrke: Redar
6 Farge: Rosa
7 Noe du har på deg: Ring
8 Mat: Rabbestappe
9 Noe på badet: Renati ( hårvoks)
10 Et sted: Røst
11 Grunn til å komme for seint: Rakk ikkje bussen
12 Noe du roper: Redd meg!!
13 Film tittel: Rød oktober
14 Noe du kan drikke: Rusbrus
15 En musikkgruppe: Rainbow
16 Et dyr: Rev
17 Gatenavn: Røysegata
18 Bilmerke: Renault
19 Sang tittel: Ratttata
20 Et verb: Ri
Eg veit ikkje kven eg skal utfordre,så derfor sender eg berre staffett pinnen til den som har lyst til å prøve seg...det var ikkje så vansklegt!
Neste utfordringa fekk eg frå Lill....å det må eg seie Lill,dette er ei kjempe utfordring,huff huff!!
Denne utfordrnga heiter da "Å vere flink"....ja ein skal skryte av seg sjølv!!:o) Ja kven likar vel det,ikkje eg !!Men skitt au,eg skal prøve ( kansje det hjelper å knipe at augene :o) ).....:-))
Ja.Ja... For det første så er eg flink til å lage mat,og til fleire som skal ete til bedre er det.Eg har kokt mat til alt frå 20 til 500 pers.åleine.Det har gått bra,alle vart god og mett!
Så er eg flink til å køyre bil,å eg likar godt å køyre bil...
Ja å so er eg nok flink til å stelle her heime...
Ja å so er eg flink til å prate,helst lenge og mykje....kansje for mykje vil enkelte seie:o)men men...
Og til slutt mitt høgdepunkt,eg er flink til å ta godt vare på min familie,elskar å stulle godt med dei alle sammen.Å dei går framfor alt anna!!
Ja da får det vere nok med sjølv skryt...huff!!!
Å da har eg lyst til å sende utfordringa til Susanne med bloggen http://www.alletidersbutikk.blogspot.com/ håper du tek den!

No håper og trur eg at mange har tatt natt,og det er bra!Men så til slutt mine venner der ute,om det ikkje vert blogging på meg,så skal dokke vite at eg kjem til å "tjuvtitte" inn til dokker,ja kansje legg eg igjen eit ord og!!Oss får sjå..plutsleg så er eg her:-)Uansett,takk til dokker alle!!! Ha ei god natt no,og ei fortsatt fin og god veke!
God og varm klem frå meg,Randi!

36 kommentarer:

Hulda sa...

Så kjempefint det var med de tulipanene i krukken. Virkelig vårlig og fint!

Anonym sa...

Hei på du konemor mi. Det e vel ikkje ofte mannfolka til bloggdamene legg inn komentar, men skal no prøve likevel. Og bloggen din den bør bestå, og om du ikkje legg inn komentar så ofte, so e ej no der å gløtta innom likevel ;-) Du steller kjempe flott i huset, og altid like stor stas å kome heim. Litt spennande å ta runda rundt i huset å sjå om nokke he flytta på sej, og saker å teng he forandra farge. (litt kvitere enn sist ej va heime :-) ) Kjøm snart heim igjen no, og forstyrre rytma dåkke to he hatt når ej he vore vekk. Ha ei god natt no konemor mi ;-)

Emmas Verden sa...

Heia Randi :)
Så kjekk en mann som legger igjen koselig kommentar til sin kjære ;)
Jeg koser meg med bloggen din,så jeg håper du ikke sletter den men skriver når du føler for det!!! Det er jo ikke nødvendig å skrive noe hver dag..
Jeg skal ha 1-års fest for butikken nå på lørdag,så da er du hjertelig velkommen!!!
Jeg hadde koselig besøk av Lill i butikken her en dag :)
Kos deg og ha en fin dag på jobb Randi!!!
God klem fra Anne

Heidi-anitha sa...

Kjære Randi!

Har lest kommentaren fra mannen din, så koselig-... Tenk at han sitter der ute.. så langt vekk fra deg, tenker på deg og nyter bloggen din, men orda dine, og hva du har pusla med i dag. Er ikke kjærligheten fantastisk.. Det var veldig koselig lesniing...

Bloggen må bestå! Du har jo så mye inni deg, og så mye vakkert å ta bilder av.. Så ikke klipp båndene, vær så snill.. Du er ei utrolig koselig bloggvenn, og jeg setter stor pris på deg. Ikke mange som er som du, som legger igjen alle de koselige orda på blogg og sms,.. tuusen tusen takk:0)

Tulipanene dine var kjempevakre, og bare disse kan rekke til et blogginnlegg, ikke dsant.. Du kan jo ta detaljebilder, og f.eks disse tulipanene holder jo til et innlegg...og innleggene behøver jo ikke komme tett som perler på en snor heller...Ikke gi opp vennen.. Enerigen kommer tilbake, og jeg vet hva jeg snakker om...:0)

Ønsker deg en god dag på jobb. Kos deg der, og ta med deg en liten koselig sak hjem:0) tenn lys og ta bilde.. Så har du neste blogg klar :0)

Jeg følger med deg, og tenker på deg...


Stor klem til deg fra Heidi-anitha.. her i øst hvor snøen daler ned i dag..

Lill sa...

Hei min venn:0))
Så kjekt att mannen i huset kommenterar, trur ikkje det vil skje her... hihi. Men han er inne og titter trur eg.
DU!!!!! Klart du må ha bloggen din, blir skræmt æ no!!!!! Trenger ikkje å legge inn innlegg så ofte, du bestemmer ditt tempo, ikkje flytt ut Randi:0)) Eg likar bloggen din den er jo kjempefin. Ta med deg maskina og stikk ein tur inn i bygda:0)) Kafeèn min ventar på oss veit du.
Klem til deg

Living White sa...

:) Nei Randi, du skal fortsette, sånn er det bare, det har jeg og mannen din bestemmt!

Hjerterom sa...

Hei Randi :)

Du må IKKE legge ned bloggen din,den er bare såå koselig!!
Blogg når du har tid og lyst bare :)
Ikke la det være noe stress med den...
Du er en av de jeg føler jeg kjenner innpå her :)
Du verden for en snill mann du har da!
Så koselig at han legger inn kommentarer til deg ;)
Nydelig bilde du viser i dag!

Ha ei fortsatt nydelig uke:)
Masse klemmer fra meg

Romantiska Hem & Inspiration i Vitt sa...

Hej Randi, vad härligt det är med människor som du som bjuder på sig själv, du är verkligen duktig på mycket. Dina krukor som du har blommorna i är såå fina och dina blommor med för den delen. Vad glad jag blir att du gillar mina saker som Mia kommer att sälja, problemet just nu är att allt har fastnat i tullen.
Kramar till dig/Ingela.

Inspiration i vitt sa...

Hej igen, kommentaren blev visst från mitt företag men det är jag Ingela som kommenterat ovan.
Kram igen

TrineB sa...

Heia Randi!
Du slutte å blogge...!!??
Ja, då sluttar eg også....

Klem til deg og storebror min :-)
Glad i dokke alle!

Living White sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Emmas Verden sa...

Sender deg en god klem Randi og tusen takk for kjekke kommentar ;) Håper du koser deg på jobb!!!
Det er mye jobb for tida,men det er pga 1-års dagen for butikken på lørdag..Gleder meg til det og håper det kommer masse folk!!
Har du hørt noe om bloggetreff??
Klem til deg ;)

Susanne sa...

Hei på deg kjære Randi!

Nei, nå har du gitt meg en fryktelig vanskelig utfordring! Må tenke litt på den ;O)
Koselig innlegg som alltid! Bilde av madonnaen og lykta var bare nydelig...
Slutte og blogge? nei, nei. Du får bare gjøre det når det føles riktig, og ta pauser når du føler for det. Gleder meg alltid til og besøke deg her :O)

Klem Susanne

Anonym sa...

Legge ned??? Glem det!!!

Dessuten må du være den einaste her i blogglandia som har en mann som kommenterer!! OG DET HAR Æ IKKJE TÆNKT Å GÅ GLIPP AV!!!

Skryt, ja om ikkje andre gjør det så må sjøl:o)) neida.. tror nok det stemmer det du skryter om, det sier i allefall din mann:o))

Jo, alle trenger en pause.. men så en vakker dag er man klar igjen.. må innrømme at da jeg klarte å slette bloggen, fant jeg ut at det var like greit.. 1 dag etter var jeg igang igjen...

Det er så mange herlige jenter her inne som jeg overhodet ikke vil miste kontakt med. Det betyr egentlig mye å kunne "prate" med noen, få tips og ikke minst få trøst når man trenger det!!!!
Jeg blir i allefall hoppende glad når noen legger igjen kommentar.. uten de hadde jeg ikke giddet....

Pust ut vennen.. så blogges vi etterhvert, ikke sant??

Masse varme klemmer fra meg..

Anonym sa...

Hei Randi:)
Takk for alle de koslige ordene du legger igjen inne hos meg. Det er så koselig å se at det er noen innom bloggen min, og spesielt alle de koselige kommentarene og titter innom ofte og følger med:)
Jeg syntes du skal beholde bloggen din, blogg når du har lyst og om det du føler for, noen ganger blir det ofte innlegg og så kan det ta en stund til neste gang.
Håper vi "treffes" ofte her inne i blogg verden.

Klem Anita

Living White sa...

Utfordring til deg på siden min:)

-Mia- sa...

Hei! :-) Vil ønske deg en fin kveld! :-) Jeg gir beskjed med en gang jeg får varene, men de er forsinket i tollen.. Håper å vite mer om når de kommer veldig snart!! Klem-Mia

lavendel mio sa...

Koselig innlegg med masse fine bilder:)
Håper du vil forsette å blogge.
Blogge gjør vi når vi har tid og lyst:)
Ha en fin kveld,klem:)

Maria sa...

Hej!
Tack, tack! Blev jätteglad för din kommentar på min blogg,tack! Du har också en jättetrevlig blogg, måste titta runt på allt fint!
Klem Maria

A-mora sa...

hei. her er jeg for første gang på besøk. Men for en trivelig blogg. Håper du ikke slutter og blogge. jeg linker deg:))
Får en mann du har.Som legger igjen en sånn trivelig hilsen på bloggen din.
Ha ei fin helg:))

moa sa...

hei kjære randivennen -
..bare innom for å gi deg en klem og ønske deg en god helg!

moaklem

Landliv sa...

Koselige kommentarer du har fått da... stå på i ditt eget tempo du :-) God helg!

Living White sa...

Takk takk Randi. Jeg er så spent her jeg sitter, fikk ikke sove lengre i dag. Jeg må vel løpe til butikken tenker jeg å kjøpe avisen...

100.000, gud a meg, dette hadde jeg aldri trodd.

moa sa...

hei randivennen -
..god lørdag til deg også!
sleng beina på bordet, og ta deg noe godt i glasset..tjihi!! velfortjent etter jobbelørdagen, synes jeg!
stor moaklem

Jude sa...

Hei Randi!
Håpe du fortsatt he d like bra på jobben:)

Jauda, e an me på leiken so må en tøle steiken, bokstavelig talt:) heh! e no bedre idag da, smøre mej me krem heile tia, for e so varmt, men likevel kaldt..rart! håpe d jenge vekk ette nokken daga uten flassing:) joda, no imørgå ska mej bjønd for fult me skule å leksejering! For no he d vør litt for mykje tut å kjør her me oss! farta! men en må no liksom få tia t d mæ føle ej:) oppleve litt:) mej fer ver effektiv dei dagane mej he skule åsso fer mej ordne me tura å relaxe på dei:) jenge sikkert bra!

Håpe dåkke he d bra heime i fineveret=) mamma e på bjorli i helja, sende mld å misunne mej veittu! heh! jauda! savna dåkke der heime en grand no!

Ha ei fortsatt fine helg! Klem

Anonym sa...

Koseleg blogg. Du treng ikkje slette bloggen,men blogge når du har lyst.
Kjekt at mannen din la igjen komentar, han må være ein knakande kjekke kar. :-)
mvh sig

Moderncountry sa...

Hei Randi!

Takk så mye for hyggelig hilsen i bloggen! Alltid så trivelig å se nye besøkende og selv komme over nye koselige blogger. Så trivelig det var her inne, og jeg leser du ikke har holdt på så lenge. Det er moro i bloggeverdenen ikke sant? Håper du får mange trivelige stunder med en haug av Inspirasjon. Velkommen!

Klem/Aina

Maria sa...

Å for en fin blogg, og så nydelig skrevet av mannen din :)
Ja vil gjerne at du titter innom hos meg når du har lyst og tid ;)
Klem Maria fra Idekroken

Living White sa...

Jeg hadde en hærlig kveld ute og ikke minst morsom!!!
Men dagen i dag har IKKE vært god. Jeg er glad det værste er over, jeg har ligget pal i hele dag, ikke klart røre meg engang. Det blir lenge til neste glass rødvin!!!!!

Hjerterom sa...

Hei

Da har vi kosa oss med pannekaker :)
Å det har vel dere å :)
Har gått meg en laaang tur nå,litt deilig at det kom noe dråper å faktisk :)
Bare det ikke blir for mye så....

Ha en fortsatt fin dag

Masse klemmer

Heidi-anitha sa...

Hei Randivennen!

Hvordan er det med deg? Sliten etter en dag på jobben? eller full av deilig energi?.. Håper på det siste..:0) men man har alltid lyst til å krype oppi soffakroken å få av seg penstasen å komme seg inn i noe mykt og godt.. ja, sånn er iallefall jeg...

Nå har du vel fått pakke fra Susanne? Sist vi "pratet" sammen ventet du jo pakke fra butikken og jeg er så spent på hva du har funnet deg? Om ikke du har fått den, kan du jo bare sende henne en sms eller kanskje det er varer vi enda ikke har fått til butikken?..

I forrige uke på min jobbedag, fikk jeg hele noanoa bestillingen da jeg var alene på jobb. Det var rene julekvelden, og jeg dro opp masse snadder i fra eskene.. Der var det mange ønsker, og noe blir jo også med hjem... Jeg elsker Noa klærne, og anbefaler de på det sterkeste!

Susanne tar sikkert bilder til deg om du er interessert, men har dere kanskje NoaNoa i nærheten der du bor?

Det hadde selvfølgelig vært morro å besøkt deg der oppe i Møre..Blir det slik en dag, at vi setter kursen den veien, sier jeg ifra.. Du er ei toppen dame, og det hadde vært så spennede å møte deg!

Nå sover ungene godt og jeg sitter å nyter tente lys og kald deilig drikke, mens jeg venter på at raymond skal komme hjem. Han er ute på og klipper sauer:0)

Om kort tid får vi også lam på gården her. Vi har 2 drektige sauer som venter hvert øyeblikk, og jeg gleder meg til å holde en sånn liten lambi unge.. Ojj, Cornelia kommer nok til å bli helt i fra seg:)

Hun blir 4 år på onsdag, og i morgen blir det bakedag og rengjøring...

Håper å høre fra deg igjen, og nyt sola som kommer ute, sakte men sikkert.

Stor klem fra meg til deg

Heidi-anitha
White vintage

Christinas låvebutikk sa...

Hei Randi! Jeg er helt fra meg for at jeg er "blogglei" føler jeg svikter de som er innom meg nesten! Hoi hoi! Men no skal jeg komme sterkere tilbake! Venter mye varer denne uken og endelig noe å blogge om!
Det er ikke alltid lett, og føler jeg gjentar meg selv ofte!
Ønsker deg en fin kveld Randi!!
Klem fra Frei!

-Mia- sa...

Jeg beklager at det fortsatt er tull med toll'n ja, men har mailet posten idag, så satser på å høre no nytt fra dem imorra! Ha en fin kveld og uke! Klem-Mia

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Jeg er ikke sikker på prisen enda! Men når de kommer skal du få vite det! Bestilte de i går! Artig!
Håper du har det bare bra!
Klem!

Kjeruben sa...

Alle opplever vi 'tørke' til tider... ta ei pause så kjem du sterkare tilbake....
Og for ein flott kommentar fra mannen da! Ser du; du skal fortsette ;-)

Jude sa...

HEY:)
Ja? fleire so driv å sei d at ej måkje gløyme skuln, d jer ej soklart ikkje:)Imørgå å fredag ska ej sete på biblon heile dagen:) E no berre litt ekstra ting å tang so skje no i byrjan når mej ska bli kjent å slikt, å d he vør viktig, he fått monge nye kjekke venna:)Men ska bli litt flenkare, veit d mamman på Fjørtofta;) hiihi

Ellers da? jeng der heime?
KLÆM