onsdag 1. april 2009

Livstegn frå Møre!

Hei å hå tirrli tå alle sammen,her er eg,IGJEN! :-)) Å dette er IKKJE ein April spøk:-))

Å atter ein gong,TUSEN TAKK FOR GODE OG FINE HELSINGAR FRÅ DOKKE ALLE,nye og "gammle",unge og spreke!! Eg veit ikkje anna å seie en at spreke er dokke på super fine innlegg titt og ofte! For eg er ikkje lengre unna en at eg har sett inn til dokke! Eg føler eg har hatt meg ein lang lang tur igjenom ørken når det gjelder blogging,tung å gå med så mykje sand på føtene:o)
Men no i kveld hadde eg så lyst inn og helse på dokke. Her er det pakking og baking på gang:-)
Oss tek ein liten tjuvstart på påska oss.Derfor reiser oss i morgå etter eg er ferdig på jobb til fjells. Ja Ja...eg er med som selskapsdame som vanleg,men kjekt det og for nokre dager til fjells.Men eg er sånn borte bra men heime best eg da:-) Så oss kjem heim på tirsdagskveld. For onsdag skal eg på jobb og mannen reiser på sjøen igjen! Det er lenge nok det for meg. Å på fredag og laurdag i påska skal eg koke middag til ca 60 personer. Heime laga kjøtkaker på fredag og heimelaga fiskegryte på laurdag. Det bli bra. Spesielt når det er folk frå Oslo omg. så kansje ikkje har ete fisk nesten rett frå havet før.Og fiskegryta er laga av breiflabb..kjempe godt! Gleder meg:-)
Så no bakar eg pizza som oss skal ha med. Sjølv om oss bur på Møre med Stranda og Grandiosa som nesten nabon vår,er heimelaga pizza best!

Eg har så lyst til å vise dokke eit artigt og praktisk fat eg fekk med meg heim frå ho som har blomsterbutikk til sides med der eg jobbar.Dette er eit " vatningsfat" der du kan sette blomsteren rett på fatet,det er i zink . Ho skulle kvitte seg med fatet.Å jau,ho har skjønt at eg likar Zink godt:-) Ho kjem til meg og spør om eg vil ha det.Eg var ikkje sein om å takke ja.Ikkje nok med det,eg fekk blomsteren som står på i tillegg. Artigt! Og så ser dokke 4 små zinkboller,to av dei har eg sett lys i, dei kom pr post frå Harstad,det samme med kortet. Takker!

Men no må eg ta å gjere ferdig med det oss skal ha med!Så da mine gode venner vil eg berre seie til dokke. Om og når dokke skal på påsketur husk " smør med høg faktor, husk og snu i tide" ;)) Eg har heldigvis med med kyndige folk:-)) Eg sjølv er sånn Serverin Suveren ;)))Eg håper dokke alle får det fint der dokke er ilag med familien ,venner, eller begge deler. NYT DET!!

God og varm klem frå meg til dokke alle! Håper oss sjåast seinare !

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!
18 kommentarer:

Kerstin sa...

God påske til deg også...deilig med en tur til fjellet.. stueforandring. i år skal vi være hjemme , slappe av..jobbe litt i hagen , nyte dagene, sove..og påskesnop..Gleder meg masse O=)

klemmer

Heidi-anitha sa...

Kjære Kjære Randi!

ja, jeg sier det samme som deg jeg- her er jeg.. Lever ja - selv om man ikke skulle tru det..

Takk min venn for gode ord på bloggen og på ,mobil. Du er bare et fantastisk menneske, og jeg får ikke sagt det ofte nok...jeg skulle vært mye bedre på å svare på meldiger, men hva skjer... jeg blir jo så kjempeglad når jeg hører fra deg, men tia flyr fra meg... Dagene bare går, og vi har igjen sykdom i huset, og denne gangen også jeg syk.


Jeg er fullstendig tappet for energi, og hoster til jeg kaster opp om nattan, så det blir lite med søvn ja- det er ikke meningen å skrive masse kjedelig pjatt, så jeg skal stoppe der:) men det er legetime i morgen tidlig, så kanskje jeg får svar på hva som feiler meg.. og cornelia..

Har ikke hatt ork til bloggen i det siste og egentlig skulle ejg ha vært å lagt igjen kommentar på 100 blogger, men har ikke ork.. Men håper det løsner en en dag nå... Og at alt blir bedre:)

Må få ønske deg en fin påsketur:) Håper du har med deg noe godt i påskeegget og at det blir kryssord i solveggen og god kaffe...

Du er jammen en tøffing som skal lage mat til så mange mennesker.. Høres nydelig ut med breiflabb. Jeg er glad i fisk:)Men det kommer kanskje av mørelufta jeg pusta inn som lite nurk, hi hi hi...

God påske - håpe vi snakkes nærmere her inne..

Stor stor klem til deg, og takk jeg nyter så nydelige bilder fra deg:)

trineb sa...

Heia!
Så kjekt med litt "rørelse" på bloggen din :-)
Jaja, vi kjem nok til å gå litt om kvarandre denne påska, vi tek det att seinare. Kos dokke på fjellet!
Og blir det att litt av fiskegryta, kjem eg og hjelper til med restane ;-)

Gi mannen ein ekstra god klem frå meg imorgon!

moa sa...

hei, kjære randi -
nå ble jeg jammen glad, trallala...! så koselig med rørelse her inne hos deg det liker jeg, vet du!! så koselig tekst fra deg, som bare randi min kvite rose kan skrive...og nydelige bilder!!
Love it!!! så du pakker og baker og står på du, flinkingen..! så nå drar du på ferie, høres godt ut da! kos deg masse, masse...ønsker deg sol og glede fra morgen til kveld..
stooooor moaklem

Anonym sa...

Hei sann:)

Så heldig som fikk zink fat, veldig fint med lys og de små vasene på..
Ja så er det påske, deilig med litt ekstra fri dager:) Det er godt å komme seg litt bort, men du verden så godt det er å komme hjem igjen.
Er også hjemme kjær:)
Har også brukt kvelsen på å pakke til mine barn, de skal til pappaen sin i morgen. Så det blir en stille start på påsken her hos meg..
Du er kjempe flink og tøff som lager middag til så mange.. Kommer jeg og, fiske gryte høres kjempe godt ut:):)....
Du må ha en kjempe fin påske kos deg:)
Vi snakkes snart:)
Klem Anita

Emmas Verden sa...

Heia Randi ;)
Så kjekt at du e her igjen..Alltid koselig her hos deg!!!
Heldige du som skal på påsketur..det høres kjekt ut,koble av fra kvardagen.Kos deg masse i solveggen og nyt livet ;)
Hjelp..ej hadde fått hætta hvis ej skulle lage mat til så mange..Flinke kokk du altså..
Ha ei super påske Randi..vi snakkes ;)
Varm klem fra Anne ;)

Anonym sa...

Hallo Randi...
Du er jammen tøff som koker til 60... fiskesuppen skulle jeg gjerne tatt del i!!! elsker det!!

Ha en riktig fin tur på fjellet og kos dokker masse!!!

Klem fra mæ (uten Grandiosa) ;o))

Anniche ♥ sa...

Så fint fat du fikk!!

Ønsker deg en flott påske !! Må forresten si dt det er imponerende at du lager mat til 60 stk !? wow....

Ha en herlig tid . Klem

Hjerterom sa...

Heisann Randi :)
Kjekt å se/høre fra deg igjen :)
Wow,imponerende å lage middag til så mange da,ikke jeg som hadde taklet det jaffal ;)

Så heldig du var som fikk det fatet da,synes det var fint jeg!

Du får kose deg MASSE på tur da!!!
Her blir vi hjemme i påska..

Stor påskeklem til deg :)

Livs Lyst sa...

Å! En sånn engel har jeg ønsket meg! Har sett den for maaange år siden, og den er like fin enda.

Hilsen Ljo :O)

A-mora sa...

Ønsker deg ei fin påske:))
Har fått angst av mindre hvis jeg hadde blitt satt til og lage middag til 60stykker:)) Det er imponerendes at du greier og lage mat til så mange:))
Fatet er kjempefint:))
Det er så trivelig og komme på besøk på bloggen din:))
Klem

vivian sa...

Hei å hå.
Jammen fant jeg ikke ENDA en fra møre! Hehe er en del her inne ser jeg. Jeg er som du sikkert skjønner også fra møre. dvs ålebyen.
Trivelig å besøke bloggen din.
Ha en god helg

hilsen vivian

-Mia- sa...

Håper dere får en kjempefin tur med masse sol! God påske til deg Randi!! Klem-Mia

lavendel mio sa...

Ønsker deg en kjempefin påske med masse sol og god mat:))
klem:)

Jude sa...

Heia paa deia kjaere mamman paa fjortofta!
Tusen takk for kosli paaskehelsing paa bloggen:)

Haape daakke hadde d kjekt paa Bjorli, mamma aa dei fer opp no utti vekaa, so ej e nok litt misunnla da kan du sei!:)
Aa du maa smore paa dej solkrem naar du e i paaskesola kan du skjonna Ottar! d e viktig! Men ej ska no ikkje snakke, hadde no raud nase sjol naar ej fort kom hit nej!

Aa vannski! der sa du d! e berre d at d e litt dyrt me slik vannsport greier! Men mej ska sta aa hoppe i fALLSKJERM DA! AAA! d bli heilt sjukt raatt da kan du sei!!

Helse alle der heime aa sei go paaske da du aa ji dei en paaskeklem fraa mej! Saerla han eldste guttn din! hekje haurt fraa naa paa lenge no!

GOD PAASKE! KLEM

Heidi-anitha sa...

God Påske Randi!

Ja, så har vi kommet oss inn i høytiden, og kan tenke meg du flyr hjemme med støvsuger og mopp, for du skal jo ha mange gjester i helgen, eller kanskje de ikke skal være hjemme i huset ditt? Bare at du koker mat og at de skal spise en annan plass?

Uansett håper jeg du koser deg, og at du tar deg en tur innom blogglandet og tar en pust i bakken...

Jeg og cornelia er friske igjen og livet smiler. Det er gråvær på østlandet og sen god frokost som råder i dag. Mannen tar seg en lur på soffaen, og jeg må innom dere for å ønske dere god Påske..

Håper du har det fint på jobben om dagen! Nå er det vel noen dager med fri, godt det også! Har du fått pakke fra Susanne nå da? Håper det -

Jeg venter pakke fra Danmark. Varene mine sitter fast i tollen, og jeg begynner å bli utolmodig..:0) Fant noen vakre ting på Franske fund.dk for en stund siden:0)

Håper alt er bra med deg Randi, og at bloggtørken din tar slutt:0)

Savner deg her inne..

Stor stor påskeklem fra meg og mine:0)

Anonym sa...

Hallo vennen.. håper alt står bra til med deg og at du får nyte litt fritid og ikke bare jobbe...

Riktig god påske til deg og dine... savner deg!!!! Stor klem fra mæ....

moa sa...

hei, kjære randi -
håper du får slappet av og kost deg litt også disse siste dagene av påskeferien..høres ut som du har hatt nok å styre med..Kjempekoselig å høre fra deg, som alltid!

moaklem