torsdag 19. mars 2009

Heisann og hoppsann,her er eg......

Heisann alle sammen,og tusen tusen takk for alle gode,fine og varme helsingar frå dokke.Dokke er så snill og raus alle!!Eg har tenkt på dokke, og ikkje minst sett inn til dokke!!Rart med det,må liksom passe på sine "systre",sjå korleis det går det,om alle har det godt og bra!
Ja eg må no takke spesielt til min kjære mann som la igjen ei helsing her,håper du gjer det fleire gongar.Eg vart både rørt og glad!Eg veit du er inne her og "passar"på meg,,så takk;))!Du er alltid så snill og god du min kjære og venn!Så eg må pynte meg ekstra idag;))

Ja idag er det 10 dagar sidan eg la inn eit innlegg,så no hadde eg lyst til å prøve igjen!Tenk at oss skriver 19 mars idag,og påska er like rundt hjørnet! Sukk..kor tida går!
Eg har lyst til å fortelje dokke at idag kjem min kjære heim etter 3 veker på sjøen å da får eg ha han heime i 3 veker:-)Å det skal eg berre seie dokke,men det er like godt å få han heim idag som det var for 28 år sidan! Kjenner i magen at det er litt spennande;)))Enda eg snakkar med han ofte på telefonen,men det er likare å få krype opp i armkroken;))
Å ekstra kjekt er det at sola kom akkurat idag og smilar til oss igjen,det har vore nokre dagar med regn/yr.Den er alltid velkomen:-)))
Men no først skal eg på jobb:-))Å der trivest eg like godt og vel som det idag som den dagen eg starta,kjempe kjekt! Å ho sjefen min seier at " du kjenner ALLE som er innom her du"..:-)) Ja faktisk så kjenner er utruleg mykje folk,over alt!Men så er eg ein veldig pratesalig og sosial person.Prater ikkje folk til meg,ja så prater eg til dei,sånn er det berre;))Å eg har ein kjempe god husk på navn,ansikt og telefon nr.;)Seinast igår kom det ei dame inn å handla med meg,der eg ser at ho hadde eg sett før,Å ho har eg delt hybel med for 30 år sidan:-)))Jepp,eg kasta meg i det for eg visste eg hadde rett:-)Eg sa forsiktigt til ho at eg veit kven du er,å skit dama fekk nærmast sjokk:o)Å jau,å rett hadde eg.Eg har IKKJE sett denne dama på dei 30 åra,så det var kjempe spesielt og kjekt.Ho fekk seg ein kaffe kopp og oss mimra litt,å meir blir det seinare håper eg:-)Ho bur ikkje lenger unna en inne på Molde!
Så har eg lyst til å vise dokke denne trekassa:-))Som dokke kansje har lest tidlegare så er det ein blomsterbutikk rett over gangen der eg jobbe.Å der ser eg nokre kasser som stod i gangen,møkkete å ganske "stygg"..Dette er kasser som ho får blomster i:-))Å eg var ikkje sein om å spør om det gjekk an å få kjøpe med seg ei heim,dama flirte å lurte på kva i alle dager eg skulle bruke den til;)))Så to kasser vart med meg heim:-))Å her ser dokker kva eg bruker den eine til. Eg skrubba og spylte den rein,hadde tenkt å male den,men eg synst den var så tøff at det kutta eg ut!
Å her ser dokke tre av mine kors smykker,eg berre elskar sånne smykker,det er noko spesielt med sånne synst eg!Å heng dei ikkje på meg,ja så henger dei gjerne til pynt:-))

Å til slutt har eg lyst til å vise dokke denne søte glassboksen/smykkeskrin som eg har kjøpt med meg heim frå jobb:-) Eg synst dette var fint til å legge eks. blonder i.......

Ja da mine kjære venner der ute vil eg ynskje dokke ALLE ein fin dag,og helga som snart er like rundt hjørnet...igjen! Nyt livet og kvarandre alle!! Kansje oss "snakkast" igjen:-))

God og varm klem til dokke alle frå meg!!

32 kommentarer:

Living White sa...

Det var ett koselig innlegg Randi. Godt å høre at det faktisk er mulig å være like glad i hverandre å sommerfugler i magen så mange år etterpå. Det gir meg håp!!!!!

Godt å høre at du trives i nyjobben. Jeg vet jo du er en snakkesalig dame jeg:) Tror vel vi kunne sittet og prata en hel natt...

Trekassen var fin syns jeg, artig å komme over slike funn som andre ikke mener er noe å samle på:)

Skjer saker og ting hos meg også om dagen;)
Klem til deg

Hjerterom sa...

Hei :)

Så koselig inlegg du har skrevet !
Blir kjekt å få hjem mannen da ;)))
Tror du har en knakende kjekk og snill mann :)

Så fin den kassen ble da!
Ikke så mye som skal til....
Så søtt glass skrin også :)
Nydelige smykker,like fint til pynt som til bruk :)

Her har vi en knallfin dag med sol og greier:)
Skal ta meg en laang gåtur nå,for fint til å være inne...

Håper du får en kos dag med kalln ;)

Klemmer

Hulda sa...

Det må jeg si! Kjenner deg jo bare gjennom blogg og sms, men er ikke overrasket over at du kjenner mange, du er skikkelig pratsom. :) Så artig å treffe igjen henne du delte hybel med for 30 år siden! Utrolig!

Den kassen var du heldig med, jeg har noen slike som jeg bruker i hagen til forskjellig. De er flotte.

Fint smykkeskrin også, eller til blonder. Det passa jo også. Kos deg!

Emmas Verden sa...

Hei på deg Randi ;)
Du er heldig å ha en kjekke mann du også ;) Det har jeg også,men på bursdagen min er han på MALLORCA...ja ja ikke hans feil ;)
Jeg har flere gamle kasser jeg også,så vi har nok samme genfeilen du og jeg ;)
Ha en fin dag på jobb..og nyt fineværet vi har når du kommer hjem!!
Klem Anne ;)

Malys krok sa...

Så flott trekasse, bra du fikk fatt i den før den havnet i gale hender. Andre ville kanskje bare kastet den, nå blir den verdsatt. Nydelig skrin, og blonder der var smart.
Ha det godt. Hllsen Margit.

moa sa...

hei kjære randivennen -
..for et herlig innlegg fra deg, til å bli i godt humør av!! nydelige bilder, kassen var jo bare så sjarmerende..nydelige kors og et skjønt skrin..(med bloder - I like:0)...Og så flott å høre at du stortrives på jobb..og så gøy å treffe igjen en bekjent etter så mange år..Og det aller, aller beste - å glede seg til mannen kommer hjem, selv etter 28 års samliv..så fantastisk flott - men så er du nok en unik dame da, randi..så dere har nok vært heldig begge to!
..ha en flott kveld - stor moaklem

Kerstin sa...

Hei...
For et varmt og fint innlegg fra deg.. Ble så rørt over ordene om din kjære mann. tenk å kjenne like mye lnegsel etter 28 år... Jeg måtte felle en tåre eller to..
Du skriver så fint..ser for meg ei varm og livlig dame jeg...
Godt å høre du trives i jobben din.. Nydelige bilder da.. og kassen så fin den var0)
Nyt dagene når din kjære kommer hjem:O=)
Klem Kerstin

Lill sa...

Hei hei min venn:0))Så kjekt med innlegg frå deg Randi. Du skriv godt og bildene er så fine. Du har verkeleg god smak min venn:0)) Ja, din kjære er ein knakande kjekk kar, kommenterar bloggen din og greier.... trur ikkje Ragnar hadde gjort det nei, men veit han er inne å les. Ikkje dårleg det heller:0)) Kos dokke begge to og hels så mykje. Vi kjem ikkje utover denne helga, men kanskje neste. Og påska då kjem vi veit du. men..... dokke er vel på Bjorli dokke då? Nyt dagen Randi.
Stor klem frå meg

Hjerterom sa...

Hei
Ville bare stikke innom deg for å ønske deg og dine en god helg :)

Klemmer fra meg :)

Anonym sa...

Flott der er du ja. Godt du fekk lyst å blogge igjen. Ha ei flott heimkome helg for mannen!
mvh sig

-Mia- sa...

Trekassen var kjempeflott! :-) Idag har jeg sendt deg kremmerhusene, så håper du liker dem-de er kjempeflotte! :-) Takk for koselige hilsener inne hos meg! Ha en fin helg! Klem-Mia

Susanne sa...

Alltid like koselig og komme innom her hos deg Randi :O) Så utrolig flott kasse du har fått deg! Jeg har sittet med baken godt plantet i sofaen ikveld. Gubben har reist for å gå Birkebeinerittet, så jeg og barna koser oss alene med godis og film. Har så smått begynt på noen påske egg også. Håper du får en romantisk helg med din kjære... Viktig og ta vare på hverandre. Ikke alltid like flink til det, i en hektisk hverdag... Jeg får lære litt av deg ;O)

En god klem fra meg til deg :O)

Heidi-anitha sa...

Hei Randi!

Tusen tusen tusen takk.... Jeg vet jeg er kjempesen med å svare deg, atter en gang, men denne uka har bare vært så travel for meg! Utrolig søt var denne smsen du sendte til Cornelia, og takk for at du alltid husker på meg.


Så gost å høre at du nå koser deg hjemme sammen med mannen din, og at dere har det så godt i sammen. Det er ekte kjærlighet det. # uker borte, det er lenge det, og at dere har vane med å ha det slik - ja ikke fatter jeg at du holder ut, men det hjelper jo på å få lufta seg litt på jobben da, og snakka litt med andre mennesker.

Ikke alltid like morro å¨sitte hjemme og bli trøtt på det hele...:0)

Du har nok så mye kjærlighet til dine du - det nesten flyter over.... Helt hærlig å ha en slik mamma og bestevenn og kone, og jeg så glad for å være en bloggvenn...Tusen takk for at du alltid er her:0)

I dag er det nydelig her på Østlandet. Sola skinner og jeg har plantet noen stemor i en zinkbolle ute på trappa mi, og satt ut noen zinklyker. Så nå er det påskeliljer og stemor i full blomst... Fluene surrer i vinduskarmen, for sola varmer... er det ikke nydelig?

Vi venter dyrlege hit i dag, for det er ei ku som skal ha insiminering:) ellers hadde jeg fått vært å handla no mat til kvelden... Man blir så bindt uten denne lappen, så det skal bli godt å se om jeg ikke får til denne bilkjøringa da. Skal ha ny time til uka og, så det er bare å henge i stroppen:0)

Kos dere i kveld - og nyt hverandres selskap!

Stooore klemmer fra meg til deg:0)

Living White sa...

Ja du må få deg på nett snart, det er så mye som skjer her (som ikke står i bloggen) som jeg har lyst å fortelle om....kan ikke skrive så mye på bloggen om det skjønner du.
Ja hun ble større med kortere hår, å skinnjakka gjorde henne tøff!!!!!

sussie sa...

HEJSAN!!
såå fine bilder...kram snowwhite-sussie

Inspiration i vitt sa...

Hej Randi, förstår att det är skönt att få hem mannen och att du längtar efter honom, det låter så fint när du skriver att du längtar lika mycket som för så många år sedan.
Vilka otroligt fina halsband du har, jag älskar kors.
Vilken tur att det jag skickade till Mia äntligen kom fram så att du får dina varor.
Kramar till dig/Ingela.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på deg! Kosleig innlegg fra deg, håper helgen din har vært strålende.
Klem

A-mora sa...

Så koselig du skriver:)
Skjønner godt at du ville ha trekassen, den var kjempefin:))

Ha ei fin ny uke:))

Susanne sa...

Hei igjen du kjære Randi!
Her i Halden skinner sola fra en klar blå himmel idag :O) Har startet dagen i vaskerommet i kjelleren. Vaskemaskinen streiker stadig vekk, og jeg har prøvd og fikse`n. Reperatøren kommer ikke før onsdag morgen. Før det skulle jeg ha vasket masse tøy, for jentene mine skal på fjelltur med en venninnne. Det går vel det og` vel ;O) Etter det har jeg stått på hodet i oppvaskmaskinen. Trengte en rens den med. Skjønner egentlig ikke hvordan den kan bli så ekkel inni... Men nå Randi, skal jeg lage en deilig smoothie og sette meg ut i solen! Kanksje gå en liten tur etterpå. Håper du nyter dagen din selv om været ikke er så fint. Deilig og bare slappe av og ikke måtte gjøre noen ting :O) Kanksje du kan lage et nytt og vakkert innlegg og dele med oss? Ha en strålende dag Randi!

Stor klem fra meg

-Mia- sa...

Håper du har fått lavendelskremmerhusene! :-) ha en fin kveld, vi har hatt en nydelig dag i solen! Klem-Mia

Anonym sa...

Hei vennen.

Nå renner dagene som sand gjennom fingrene her... skulle besøkt deg for lenge siden.

Håper alt står bra til og at dere koset dere masse i helga:o)) alltid deilig å få mannfolka hjem...iallefall når en kjenner som du:o))

Så herlig at du trives i jobben.. det er godt å komme ut balndt folk!!! og tenk å møte et menneske man ikke har sett på 30 år!!

Kos dæ med gubben og ha ei deilig uka.. vi høres.. klem fra mæ..

PS! svar på spørsmålet ditt.... noe gjennomsiktig.....!!!! :o))(no glise æ)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei hei:)
Så fine bilder.
Takk for hyggelig kommentar. Klart dine violpotter blir like fine som mine. Det er jo bare å nappe violen utav 6pak'en, pakke de inn og knytte tau rundt. Det klarer du.

Ha en kos kveld
klem

-Mia- sa...

Så fint du har fått kremmerhusene! :-) Ha en fin kveld og helg!! Håper solen fortsatt er hos deg, her kom det snø ikveld! Klem-Mia :-)

Johanne sa...

Hei Randi:)
Tusen takk for koselig helsing frå deg :)alltid like kjekt:)
Eg så takknemlig over at dokke tittar innom meg om eg er i litt lavare modus for tida..

Såå utrulig mykje koselige innlegg du har lagt inn !..og så mykje fint du har / viser. Stemningsfullt og flott.

Er så kjekt å lese kor godt du trivast i jobben din. Veldig glad på dine vegne ! Det betyr såå mykje å trivast og å gle seg til å gå på jobb !!

Ønsker deg og dine ei koselig helg når dokke tar til på den !! Kos dokke :) Go-klem frå :Johanne

moa sa...

halloen kjære randi -
..måtte en tur innom og "høre" om alt er fint hos deg:0)
..du jobber vel kanskje mye nå..!?
ønsker deg en riktig god helg - kos deg masse - nyt!
stooor moaklem

Anonym sa...

Hei vennen..

Måtte bare innom å ønske deg og dine en deilig helg.... håper dere har det godt alle sammen...

God klem fra mæ

Lill sa...

Hei min venn:0)
Tusen takk for koseleg helsing :0) Skal helse ho og raggen:0) Håper vi trefast i påska eg kjem fredag fyrstkommande og blir til 2. påskedag. Ragnar kjem onsdag. Hels alle frå oss her inne i snøveret.
Klem til deg

-Mia- sa...

Håper du har en fin søndag, med sol! Klem-Mia

moa sa...

hei randivennen, min kvite rose:0)
..igjen - 1000 takk for ditt herlige besøk! du legger igjen en eim av positivitet etter deg, jeg blir jo så glad, skal du vite!
skit i bloggtørken..! det ordner seg alltid for kjekke jenter, gjør det ikke..? bruk tiden til å kom på besøk, for det kan du bedre enn noen andre!..neste gang setter jeg på kaffen, tjihi!!
stoor moaklem

Anonym sa...

Hei sann:)

Så koselig når du titter innom hos meg..
Du må lage ett innlegg når teppet kommer, så kan jeg se hvor fint det blir hos deg:):)
Nå ble det stille i huset, så nå skal ho mor nyte stillheten en stund før jeg tusler i seng:)
Ha en super fin uke:) Vi snakkes nok snart:)

Stor klem fra meg...

Christinas låvebutikk sa...

Heia Randi!
Ja er litt blogg lei egentlig, perioder dette! Kan ikke bare sitte her å gjenta meg selv heller! Hehe!!
Håper du har det bra og kos deg på jobb! Tror solen titter frem i dag!
Christina

Livs Lyst sa...

Gøy med disse smykkene ja! Kjempe fine å pynte interiøret med når man ikke har det på seg.
Ha en kjempe fin kveld!

Hilsen Ljo :O)