torsdag 30. april 2009

Siste dag i April !

Heia alle sammen!!
Å tusen mill. takk for at dokke ALLE både i inn og utland tek dokker tid og å ser inn og legg igjen så mykje fine ord til meg,TAKK!
Da eg har jobba ganske mykje i det siste har det blitt lite med blogging her,men eg må få seie igjen....eg beundrar dokke alle for at dokke er så kjempe flink å blogge i tillegg til alt det andre dokke har å gjere!! Sukk...her er det tomt for ideer til blogging..men men!!Eg håper at eg kjem sterkare tilbake til dokke!
Så ser eg at eg har fått ei utfordring av Anita om å vise det beste interiør tipset eg har,men der OG er det tomt ,kansje det kjem ein dag Anita!:-)Beklager lite interiørbilder,iverfall idag!No skal eg reise på jobb snart! Håper oss sjåast:)
Men akkurat idag vil eg sende ei spesiell helsing til vår fadderjente og tantejente:)
Heia Marit,Å gratulerer så mykje med 23års dagen din idag!! Du har no alltid vore spesiell for meg du " lille" venn:-)så derfor MÅTTE eg sende ei helsing til deg her...;)
Å eg vil takke deg for dei to kjempe fine dagane oss hadde ilag med dokke i påska!
Håper du har det bra i tigerstaden ilag med han Ola din.Reknar med at det er full fart no med eksamen med dokke begge to.Å eg veit at dokke klarer det godt begge to!!
Du må ladde opp til etter eksamen,da skal vel eg og du på shopping;)))
Men ha ein fin dag idag og feire med måte;))Skal helse deg frå alle her!

Her er Marit hausten -86:)
Gode tjukke bollekinn hadde ho,ja det var den gang.....dei har ho vokse av seg!:-)

Å her har ho blitt ca 10 år! Med nye store fine mjelketenner:-)
Men litt bollekinn er der enda;) Men no har dei store søte smilehulla komt fram:-)No har oss komt til året 2001.
Å her er ho ei stolt konfirmasjonsjente, i Sunnmørsbunad,kjempe fin!Ho har vokse opp på ein stor gard i Todalen på Nordmøre der ho er odelsjente.Og sunnmørsbunda etter sine røtter skulle ho ha til konfirmasjonen sin!Så til deg Marit og alle dokke andre vil eg ønske dokke ein fin dag idag ,1 Mai i morgå og ei god vår/sommar helg .
Måtte det bli fint og solrik over heile landet!
Eg skulle ønske at dokke kjente lukta av denne fine Gardenian,nydleg lukt!God klem til dokke alle frå meg,Randi!

18 kommentarer:

Emmas Verden sa...

Hei Randi ;)
Ikke alltid en føler en har noe å blogge om..men da er det berre å vente til det dukker opp noe ;) Koselig å stikke innom deg!!! Kos deg og nyt det fine været vi har...utrolig deilig :)
Jeg har langdag idag..men jeg syr og koser meg innimellom :)
Klem til deg fra meg ;)
Anne***

Heidi-anitha sa...

Hei min venn!

Koselig å se du kommer innom her... det er ikke alltid man kan ha noe på hjertet for å dele med alle andre...men det kan jo komme tider hvor du føler du får overskudd og lyst til å blogge igjen - så ikke mist håpet!

Så synd å høre om dårlig form og dager som er fyllt med smerte. Håper det er ufarlig og at det er noe du kan få medisiner for.

Nå skal jeg forte meg i butikken. Må ha noe mat i hus før de stenger til 1.mai. God bedring vennen - og gpd helg. Sett deg ut i friluft og se på vakre hjem som kommer nå - kanskje du får litt inspirasjon. Stå på min venn - glad i deg.

Stor klem Heidi-anitha

Anonym sa...

Hei:)
Ville ønske deg en riktig god og strålende helg,Randi:) Blir alltid så glad for dine koselige og oppløftende kommentarer:)

Det er ikke alltid en har noe å blogge om, slik er det bare, men så plutselig dukker det opp noe og man får litt inspirasjon igjen:)
Fikk Vakre hjem og interiør i posten i dag, så nå gleder jeg meg til å sette meg ned å titte litt:)
Senere i kveld er det bloggtreff på sørlandet og det gleder jeg meg veldig til... ha en superfin dag:)
KLem:)

Hulda sa...

Så søt datter du har. :) Ja, er vel mye eksamener rundt omkring nå i denne vårtida. GLAD jeg er ferdig med det.

Ps. har auksjon på bloggen min, husker du var interessert sist jeg hadde det.

Susanne sa...

Vakker både Gardeniaen og jenta :O) Ja, da har vi en lang deilig helg foran oss. Imorgen skal vi i bursdagsfeiring i Sarpsborg. Søndag er det konfirmasjon til en nevø. Så jeg får nok ikke tid til å "kjede" meg nei ;O)Ser frem til en rolig start på dagen imorgen, uten vekkerklokke og tidspress. Sofaen, meg og tekoppen.
Håper du får brukt helgen til og samle masse energi. Solen gir oss så mye! En riktig god helg til deg Randi! Stor klem Susanne

Christinas låvebutikk sa...

Heia!
Så koselig å se fra deg igjen!
Ikke alltid jeg er på blogg heller! For travelt!!
Så heldig denne jenten( damen) som har deg!
Fint av deg!
Ha en nydelig dag!
Klem

Johanne sa...

Hei Randi:)
Tusen takk for hjertegode helsing frå deg:)
Eg rekk ikkje rundt for tida...og blogging blir det altfor lite av...Eg beundrer dei som blogger og gleder i vei. Men full jobb + litt for masse overtid ( til tider )..familie ++ så fyk dagane av gårde. Men eg er takknemlig..elskar min hærlige familie..venner..jobb eg trivast med..gode kollegaer..at ein får være frisk.. Ja det er ikkje sjølvsagt. Glad i dokke bloggvennane er eg òg. Dokke òg har ein plass i mitt hjerte :):)

Såå koselig helsing du har laga til den skjønne tante og fadderjenta som no er blitt voksen. Ja det er kjekt å være tante. Du er sikkert ei topp ei..og ho såg så koselig ut jubilanten òg :):)

Håper det går bra med deg :) Du er iallefall ei positiv dame som er flink å spre glede rundt deg :):) Ha det riktig fint og ha ei flott helg :):) Stor klem frå Johanne

Marit sa...

Tusen tusen takk søte tante :)
Superkoselig med helsing på siden din :)Må bare si at jeg rødmet litt av de "fine" bildene du har lagt ut :)hehe.... Ola hold på å le seg i hjel, "du var tjukk", sa han.. :)
Gleder meg til du skal komme hit til Oslo å besøke oss. Da skal du hjelpe meg å gjøre det fint i den nye leiligheten vår :)
Håper alt står bra til med dere alle! Savner dere masse!
Skal hilse fra Ola.
Mange gode klemmer til deg fra meg ;)

-Mia- sa...

Flotte bilder av en flott jente! Ha en fin helg! Klem-Mia

moa sa...

hei kjære randi -
så koselig innlegg -
og kos deg i helgen i det nydelige været!

moaklem

Ann Kristin sa...

Hei kjære søster.
Utrolig flott blogg du har. Man blir inspirert av å se alt det vakkre du får til. Stolt av deg. Marit var en kjempe tykk baby. Men verdens snilleste.Så gøy å se de bildene.Måtte le når jeg ser de bolle kinnene.Noen som har uttalt en gang at barn som er lubbne blir lubbne når de er voksne,men det stemmer ikke på Marit.Ho er en liten og nett kvinne i dag. Anna som er søster til Marit var faktisk større som baby men like yndig og nett som sin søster i dag.Ho feire russe tid i Molde for tiden.Neste helg er vi alle samlet i Sykkylven til vår kjære søster Synnøve og hennes familie. Gleder meg. Neste år er det siste mann ut i rekken av konfirmanter for vår del. Da skal vi til Fjørtofta og feire en nydelig søt og god ung mann Emil. Tante hilser til deg Emil med masse gode klemmer. Emil er alltid glad og posetiv. Sier med ord til sin tante at han savner ho og at han er glad i ho. Noe som varmer hjertet til en tante som bor i Surnadal og mange mil fra sin kjære gode gull gutt. Dere to andre tante ungene mine er ikke verst dere heller. Takker for fine meldinger på mobilen i ellers så stresset kvardag. Randi og Ottar har lagt ned en masse kjærlighet til sine barn og til hverandre. Håper jeg får til å komme på Fjørtofta i sommer. Kjøre båt sammen med deg Emil og Ottar. Fiske der ute i havgapet . Mye å glede seg til. Ønske dere alle som leser bloggen til Randi en strålende sommer men lys og kjærlighet. varme klemmer til Randi fra din søster Ann Kristin

Anonym sa...

Hallo min venn og takk for trøstende ord..

Nei randi du er ikke alene om å kjempe mot klokka.. skjønner heller ikke hvordan andre får tiden til å strekke til med alt som skal gjøres.. tror jeg måtte ha timeplan for å få alt til å gå rundt...

Joda kjedelig sak med hofta men det går nok over.. har bare gått vel lenge med det og da tar det mer tid å bli frisk...

For ei nydelig jente du viser og den flotte bunaden.. selv har vi ikke tradisjon med bunad fordi Tromsø brukte Nordlandsbunad i mangel av egen. Men mamma hadde Graferdrakt som min søster har overtatt..

Du får ha det fint så lenge.. og kos dæ.. klem fra mæ

Anonym sa...

Hei på deg Randi:)))

Så skjønne bilder...Nydlig lita jente..
Håper det går bra med deg. Er vel godt å ha fått mannen hjem igjen:)))
Her er det deilig vår, nesten sommer varme. Har vært på jobb i dag, og det var mange som hadde tatt turen til byen i det nydelige været.
Slapper bare av i kveld,lader opp til hage dag i morgen.Pappa kom med 2 brett med blomster til meg i kveld:))))
Ha en fin helg Randi og kos deg sammen med dine:)))) Så skravles vi nok snart, tror ikke vi må satse på å slå rekorden:))))))hehe..
Stor klem fra meg..

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Nydelig jente du er tante til.
Takk for hyggelig kommentar. Ja desse fedrene våre kunne brenne bål de. Far min var ikke bedre han. Fikk han brenne eller kjøre på tippen noe gammelt skrot, så syns han, at han hadde vært så flink. Men bestemor var en gammel sta dame, så hun var ikke så lett å overtale, til å kaste alt mulig. Heldigvis:) Men jeg har bare biter igjenn av marmorplata til en gammel vaskekommode som far slo i stykker. Jeg griner hver gang jeg ser den marmoren. Sånn er det med generasjoners forskjellige interesser og syn på ting.

Ha en herlig uke
klem

Anonym sa...

He he...
Er nok ikke kommet meg i seng enda:)))
Tusen takk for koslige hilsener hos meg.. De blir slett ikke lange, bare koselig....
Mi prates ein da om ikje så lenge, e har tenkt på de au....
Klem Anita

Anonym sa...

Takk Randi, det varmet langt inne i sjela!!!
Klem fra mæ..

Hjerterom sa...

God morgen Randi :)
For en søt tantejente da !
Ungene vokser såå fort...

Ikke alltid en har noe å blogge om,da er det bare å vente ;)
Alltid koselig å se inn til deg jaffal!

I dag blir det mere kakespising på meg,er såå mye igjen ..
Dumt dere bloggdamer er så langt unna,hvis ikke skulle det blitt et kaker på dere å :)
Vil blir ca like mange gjester i dag å,men bare koselig det da:)

Kos deg i dag da!

Klemmer fra meg:)

-Mia- sa...

Ønsker deg en fin kveld! Vi nyter ferie i Tyrkia! Klem-Mia