onsdag 6. mai 2009

Kom Mai skjønne milde......eller?


Heisann seint på ein onsdagskveld til dokke alle!! Å takker dokke alle for god fine ord som vanleg!!
Ja no må eg inn å fortelje dokke om kva slags ver oss har på Møre kysten:o) Å hiv å hoi seier eg,hald på alle lause deler:-)) Her er det vindfullt kan en seie,å jammen ta seier dei det at i morgå skal det bli enda meir vind...HOI !! Ikkje berre at det blæs,men dokke i går og idag har det snøa langt ned i fjellet og....!!! I går når eg reiste på jobb var det så store haggel som erter :o) Ja da kunne eg ikkje anna en flire og,det er no berre tragisk,å merklegt!! Ja ikkje det.Det er typisk Mai ver. Kald nordavind! Men like utgjort kvar gong,super fint og mildt i April,kaldt og surt i Mai:o) Der er nokon der ute som ikkje har skjønt kva vei oss snur kalenderen vår ...hehe!
Men her er det god stemmning,ja inne:-)) Fyrer med ved,tenner masse stearinlys og har det kjempe kos!!
Å lukka er at eg ikkje har noko super fint blomsterbed å vere redd for:-)) Eg har kun krukker,å dei er flyttbar! Dette kan eg ;))

Så til eit svar på eit spørsmål som eg fekk idag. Det var ei dame som lurte på kor eg er frå.Jau,eg er ikkje frå den øya eg bur på no,men nabo øya ( hadde ei periode av mitt unge liv at eg måtte teste ut kva øy som var best;)))Men ivertfall så landa eg på Fjørtofta,ei lita men super fin og kosleg øy! Å det er denne øya han Ingebrigt Davik har trakka sine barndomsbein på :-)) Ja dette er Taremare øya i Norge! Så barndomsheimen til han er ikkje så langt frå oss her.Eit kjempe kjempe lite hus. Ja for dokke har no haurt songen " Fram og tilbake" bla :-)) Så flyndrefantaen og han krabbekrølle har eg hatt i hus:-)) Det varet laga eit skuespel/teaterstykke om akkurat dette tema Taremarby.Det var eit super prosjekt der skulen,skulekorpset laga oppsette i samarbeid med datter av Ingebrigt Davik. Det vart faktisk laga ein video som var til slags,det gjekk så det susa! Artigt !!Ja.Ja godt folk og mine venner som titter inn her! Ja eg lurer på kven dokker er alle!:-)) Nyt det meste og det beste dokke kan der dokker er,uansett ver og vind!! Er det noko oss IKKJE kan gjer noko med så er det veret!
Så med denne nydlege rosebuketten min vil eg ønske dokke ei fortsatt fin veke,ja å snart helg!;))
God klem til dokke alle frå meg!20 kommentarer:

Belin sa...

Hei Randi, lenge siden sist nå! Godt å se litt livstegn fra deg. Du får holde deg fast så du ikke blåser bort! :-)
Håper alt står bra til med deg! :-)

Stor klem fra Linda

Anonym sa...

Hei på deg kjære Randi:)
Så det er kaldt hos dere også, hadde lyst til å fyre før i deg, men det ble bare ett godt teppe rundt meg.. Vi har hatt en strålende solskinns dag,men kaldt.....Har jo hatt fri i dag så jeg hadde håpet på en deilig dag i sola, men nei....
Fikk ordnet opp i ting og tang i dag,det var godt, og begge var enige:)
Hadde planer om å slå på tråden til deg i kveld, men fikk besøk av min kjære lille søster, så da gikk tiden.. Det var koselig med besøk og godt å ha noen å prate med.
I morgen er det jobb igjen,beggynner ikke før kl 12.30... Deilig med litt kortere dag:)
Og jammen har jeg klart å få det til å gå tidlig til fredag... Skal ha visning på leilligheten den kvelden så da er det godt å få ladet opp litt først..
De rosene dine var utrolig fine, den fargen er helt nydelig...
Hold deg fast så du ikke blåser bort,så snakkes vi om litt:)))))
Stor klem fra meg:)

Anonym sa...

Heia mamma :o)
Innlegg midt i vikå?? Hehe, ikkje værst ;o)
Mej he hatt besøk mej i kveld. Wnche å Andreas va her en tur. Ole Kristian va opp halv seks idag, so han ligg som ett slakt på sofan no. Ej jeng å legg mej der ej skal søve om natta, so kanskje han kjem ettekvart ;o)
Ej sto faktisk å strauk sommerkjola ej igår! Å når ej såg ut vindue mot sulafjelle so va d JAGGU MEJ SNØV!!! Ej kunne ikkje anna enn å riste på haude. Mej hekje fyrt i peisen mej da, he sløppe d...
I morgå skal ikkje ej på jobb før kl 09.00, so ej før søve t 08.00. Skal bli so gøtt atte :o) Fredagen e d opp litt før seks å på jobb kvart på sju. Heldigvis tidli ferdi. Bli her åleine fredag, so visst dokke kjem t byn en tur må dokke sei ifrå.
No set ej å høyre Jerry Lee Lewis- Whole Lotta Shakin` Goin` on ;o) Bli gira ta heile greiå, ikkje rette musikken før en skal ta natta kan en sei.
Mej snakkast da... Kos dej på jobb i morgå.
Nattaklem :o)

Living White sa...

Flytt til nord norge, her er det sol!!!

Nå er det bare 12 timer igjen til jeg skal grilles..herregud jeg gruegleder meg!

Kerstin sa...

Hei

Ja da har vi nesten likt vær...her plasker regnet ned, det blåser og jammen har det ikke haglet de siste dagene også..
I dag har jeg fri, jeg skal kose meg inne...
Det er deilig å tenne lys når været er slik ute..kose seg litt ekstra...

Ønsker deg en fin dag O=)
Varme klemmer O=)

Solstad sa...

Herlige bilder :) Ja er det ikke fælt dette veret ??? Vi var så godt vandte no ....men det verste for oss er at vi skal ha konfirmasjon til helgen ....huffa mej, oss som hadde bestillt sol og varme :( Men heldigvis har vi leid stort lokale så der er nok boltreplass for alle barna :)Lilla roser er nydelig...det skal vi ha i konfirmasjonen :)) Ha en fin dag ...i blæsten ;)

Emmas Verden sa...

Heia Randi ;)
Ja her er det bare å holde på hatten ;) Men vi e no vant til dette..det har vært snø 17.mai før...
Håper det e bra med deg..no e det vel snart på tide du tar deg en tur hit vel??? Det e no ikkje på andre sida av jorda ;)
Kos deg med mannen..så snakkes vi!!!
Klem Anne***

Anonym sa...

Flott innlegg, så koselig du skriver og fine bilder du viser... nydelig farge på rosene dine:)
de siste dagene har det blåst her også, vi har store åpne jorder rundt huset vårt og det kan blåse sååå kraftig her noen ganger, at det tar skikkelig tak i huset... da er det deilig å være inne og kose seg:))
Ha en fin torsdag!
Klem

Susanne sa...

Så koselig med et nytt innlegg fra deg Randi :O) Rosene dine er favoritten min også. Hadde de i konfirmasjonen til prinsessene 4.mai ifjor. Tenk, 1 år har gått. Nesten som det var igår...

Idag startet dagen i Halden med silregn, etterhvert begynte det og blåse. Blir helt tullete i hodet av sånn blåst! Men med vinden kom også sola :O)

Håper du får en strålende helg Randi! Håper også at sola vil skinne på deg, og gi deg noen flere plussgrader ;O)

God klem til deg fra meg :O)

Hjerterom sa...

Hei Randi :)
Her blåser å regner det i det en øyeblikket og sol i det andre :)
Akkurat nå er det sol :)

Skal ut på Håholmen i kveld,gleder meg ;)
Tipper du vet hvor det er ;)

Henden fisk ja ,der har jeg arbidet å,kanskje jeg har sett din mann før ?....
Mange som er innom der da men...

Da får du kose deg med dine i helgen da,håper været klarner opp!!!

Klemmer fra Averøya

siren sa...

Hei Randi! Ja nå er det verste eksamenskjøret over...bare finpuss igjen. Så i dag har jeg benyttet anledningen til å kose meg på verandaen, vi har såå fint vær her i nord! :) Regner med at du har fått prøvd deg litt mer i photoscape, og kanskje funnet ut av det du lurte på. Det er et kjempeflott program, og utrolig lett å bruke. Gå inn på rediger funksjonen, her laster du inn det bildet som du vil bruke. Straks du har fått et bilde inn på programmet så kommer det opp en masse funksjoner nederst på siden. Så er det bare å prøve i vei, jeg er veldig glad i å gjøre bildene mine litt lysere. Så da går jeg inn på klarhet/farge. Lykke til, og bare spør i vei om det er noe mer du lurer på! Ha ei god helg! Klem Siren

Christinas låvebutikk sa...

Hei! Tusen akk for det Randi!
Han er skjønn!!
Nydelige roser og været... ikke tema!! Hehe!!
Ha ei nydelig solfylt helg!

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så herlige roser du viser. Håper vinden har snudd og sola har kommet til deg også. God helg fra Siv

moa sa...

hei kjære randivenn -
hur er livet om dagen med deg..?
her har vi alle i huset ligget rett ut, i omgangssyke og feber...men i dag er jeg oppe og går igjen..litt slapp, men fattet :0)
..måtte innom med en klem iallefall!
moaklem

Livs Lyst sa...

Hei Randi!

Nå var det på tide med et besøk til deg her inne!! Hvordan har dine dager vært? Mine er spennende og innholdsrike og jeg koser meg. Det er alltid så utrolig koselig å få besøk av deg inne på min blogg. Du er den som legger igjen så mange go`ord at jeg blir rent glad om hjertet!!

Tusen takk for at du er så oppmuntrende!

Håper du har hatt mange gode dager og jeg har ønsker deg mange fine fremover!!

Klem fra L-jo :O)

Anonym sa...

Kjære Randi.. takk for kommentaren.. har bare skumlest innlegget.. må springe på arbeid nå..
vi høres!!!

Klem fra mæ

Living White sa...

Hei snuppa. Kaka ble knallgod, men må jo øve på the look. Neste kake blir en WINNER!

Så neste gang O seiler forbi er det kakekasting fra terassen så får han stå under å prøve gape!!!

Her er det hjemmekontor i dag, sitter og drikker kaffe, tar telefon og mail. Endelig helg, skal bli deilig!

Inspiration i vitt sa...

Hej Randi, vilka underbara rosor du visar, hoppas din helg blir solig och varm uten att det blåser storm.
Kram på dig/Ingela.

-Mia- sa...

Flotte bilder! :-) Idag er det fridag her hos oss, også er det bare en dag på jobb, og helg! Deilig uke!! Sola er meldt å kikke frem igjen i løpet av dagen, så håper den gjør det, for da er det ut på tur!! Ha en strålende dag! Klem-Mia

Livs Lyst sa...

Hei igjen! Nå kom jeg til å tenke på deg. Hvordan går det?!! Håper alt er bra. Livet er vel kanskje bare litt hektisk om dagen. Håper du har hatt en fin 17.mai også! Her var det nydelig vær. Litt luftig, men nydelig sol. Et perfekt vær å lufte bunaden i! Hadde en superfin dag!

Håper som sagt alt er bra med deg og dere!
Hilsen din bloggvenn - L-jo :O)