laurdag 8. august 2009

Alle Tiders.......å vel så det!!


Ja da har oss komt oss vel heim etter 16 dager på ferie:) Det har vore ein topp tur!!
Å for min del kunne ikkje ferien startet bedre! Første stopp i Halden. Eg hadde bestemt meg for at eg skulle ta turen innom butikken Alle Tiders interiør og gaver http://alletidersbutikk.blogspot.com/ for å helse på Susanne og Heidi Anitha http://heidi-anitha.blogspot.com/.Å det er uten tvil Halden`s finaste butikk!!! Det var med lange raske steg eg tok turen opp gata til butikken,var kjempe spent,ja eg var såpass stressa at eg gløymte å ta med fotoapparatet første turen:o)Så eg fekk ikkje tatt bilde av Heidi Anitha,det var synd!
Å det første som møter meg i døra er det kjempe søte ansiktet til Heidi Anitha.Endleg fekk eg sjå ho live:)Å søt er ho på bloggen,men du store,ho er enda søtare i virkligheita!!! Etter 3 min dukker Susanne opp,å det var eit stor varmt smil frå ei super søt dame som møtte meg...wow for nokre super søte,kjekke og snille damer.Ikkje nok med det,så fekk eg jammen helse på den søte kjekke jenta til Susanne og,Alexandra.Det var gøy det!Rart og,sett dei på ein blogg og plutslig står ein der ilag med dei...,artigt!!Følte eg hadde kjent dei lenge lenge! Å ikkje minst,den butikken til Susanne var berre eit syn for mine auge...sukk så utrulegt mykje fint!!! Eg fekk handla litt i butikken,men hadde eg hatt bedre plass og tid hadde det blitt mykje meir:)))Hit skal eg igjen! Så til dokker som har tenkt dokker den veien,kjøyr ivertfall ikkje forbi,ta turen innom butikken !!

Her er Susanne bak disken!
Sjå desse to søte damene,mor og datter.Susanne og Alexandra!


Eit lite hjørne av butikken...............nyt det!

Litt til ........vakkert!

Enda litt til.........

Ja var ikkje dette ein vakker butikk så veit ikkje eg!!
Så eg vil takke deg Susanne,Heidi Anitha for at dokker tok så godt imot meg,ein varm og hjertleg velkomst!!! Takker begge to!!Å ikkje minst tusen tusen takk Susanne for den super fine gava eg fekk med deg,du er no berre så alt for snill da!!!Den har fått heders plass!
Ja dette var starten på turen:)))
Eg kjem tilbake med meir seinare,ja eg må no vise dokker kva eg handlet på turen;)))) Det vart "litt" det da!!
Eg hadde med meg pc`n på turen,men nettverket var ikkje på mi side der oss var,beklager!Ikkje nok med det,eg har hatt trøbbel med å få laste opp mine bilder,kjedligt!
Men eg må få takke dokker ALLE for dokker`s super fine helsingar og fine ord til meg,det varmer.Takk!!Eg kjem på besøk til dokker no etter kvart,alle sammen!!
Ha ein fin laurdagskveld og ein god søndag alle!!

Varm klem frå meg,

27 kommentarer:

Kerstin sa...

Velkommen hjem...så herlig å høre at dere har hatt en super flott tur... ååå så heldig du har vært som har møtt disse herlige damene...
Moro å møte de i live....

Gleder meg til å se hva du fikk med ...sikkert mye fint...

Ønsker deg en fin lørdags kveld..her blir det tente lys og kos...ute regenr det...=)

Klemmer kertsin

Susanne sa...

Godt å høre at du er trygt hjemme igjen, Randi ;O)
Takk for koselig ord på bloggen din. Litt skummelt å se seg selv... ;O) Måtte bare innom å hilse på. Er i full gang med å pakke kofferten. Det blir noen dager i Skåne og en tur til København. Skal også besøke butikken Honning og Flora. Gleder meg!
Ha en fortsatt fin helg Randi! Hils så mye til familien.

Stor klem Susanne

Guttemamma sa...

Ja, er ikke dette en utrolig herlig butikk!!! Skulle gjerne møtt begge jeg og, Susanne var iallefall utrolig trivelig og lett å snakke med.Og så så mye fristende....
klem

Heidi-anitha sa...

Å - du kjære Randi min:0) Skulle vel gitt deg enda en klem og en til og en til,.. Maken til gode ord har jeg aldri lest om meg selv- DU er bare så helt utrolig du! Jeg har tenkt så mye på deg i det siste! Håper at du har hatt en god ferie... Kost deg og hatt gleden å være sammen med "gubben"..igjen!

Jeg sitter her på kjøkkenet - har endelig fått kapret pcen en liten stund. Raymond har hatt den hos seg på rommet han har oppholdt seg i , i noen dager - heldigvis går det bedre med han nå... Håper vi andre holder oss friske.. I allefall barna er jeg redd for..

Den utrolige søte planten i den fine krukka står vedsiden av meg her på bordet:0) Jeg tenker derfor på deg HVER dag:0) Så synd at tiden ble så knapp.. usjjj, men hva skal man gjøre når man har så liten tid til rådighet.. Men nå ser jeg det blide og koselige ansiktet ditt forran meg når jeg skriver til deg - og ordene du har skrevet om meg er bare så altfor altfor mye...du er bare så veldig hjertegod!

Ja - det er jammen litt av en jobb å "komme hjem" fra ferie også - kjenner til det der med klesvasken. En diger kurv med topp venter på meg med rent tøy som skal brettes og inn i div.skap... tror jammen den skal få stå over nattan jeg..:0)

Koselig å se bilder av butikken på bloggen din.. Alltid rart å se gjennom andres øyne - veldig morro! Fine bilder av Susanne og Alexandra også:0) Utrolig søte begge to:0)

ønsker deg en god helg - er spent på å se hva mere fint du har kjøpt deg på ferieturen. Alltid morro å komme hjem med litt ekstra i posene - kjenner til den:0)

Stor klem heidi-anitha

Lilla Blanka sa...

Hej Randi!

Tack för härlig inspiration!

Kram
Mia

Hjerterom sa...

Hei Randi :)

Velkommen hjem igjen .
Oioi,for en lækker butikk!!
Akkurat sånn vi liker det ...
Skulle hatt med henger på slike turer,fått med seg litt store tinger hjem..
Å så kjekt å få møte bloggvenner i virkeligheten,ekstra stas.
Det er så mange butikker rundt om kring i Norges land jeg kunne ha tenkt meg å besøkt.
Her har vi å kosa oss i sommer,fikk da finværet tilbake å ..Takk å pris.
Du får ha en kos søndag Randi.

Klem Siw

Anonym sa...

Hallo Randi..

Ser ut som du har hatt en herlig ferie, og det fortjener du!!!!

Må har vært spesielt å møte Heidi-Anitha. Hun virker som en utrolig fin person - Hjertevarm!!!!!

Nei, du jeg har en låve full.. så her blir det ikke tomt på det første.. Vi hadde tross alt både hus og hytte og dobbelt opp av alt. Da vi flyttet hit fikk vi kun plass til halvparten i hovedhuset. Resten har stått på paller + alt etter Leonorah..

Nå tømmer jeg.. rom for rom + på låven + Leonorah og håper å få mesteparten solgt.. Vi skal nemlig gå i gang med renovering og alt må vekk.. Det jeg ikke får solgt gir jeg til Fretex her.. møblene er det verste.. har masse gamle møbler og nye vi må kvitte oss med;((( sånn er det å ha for mye!!!!!!!!!!

Du får ha det riktig godt og nyte go`været.. her jobbes det fra morgen til kveld enten i heimen eller på tanken...

STOR klem fra mæ

moa sa...

halloen kjære søte randi -
..og velkommen hjem igjen!
skjønner du har hatt en fin ferie...og en x-tra herlig start med å få møte susanne og heidi-anitha...skulle ha vært der :0)
..så flotte bilder av butikken, med masse fristelser i...
ha en skjønn søndag - moaklem

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja her finner en nokk mye spennende. Drømmebutikk. Skulle hatt en slik. Det kommer, det kommer. Må bare finne det rette lokalet.

Så skjønne ting du har på terassen din. Der er det nok kolsig å sitte.

Ønsker deg en fin søndagskveld
Klem:)

siren sa...

Hei Randi, så flott at dere har hatt det fint på ferie! Ja det er godt å komme seg litt bort og lade batterine for vinteren. :)
For en herlig butikk du viser frem, så synd at man bor så langt unna...ønsker deg en super søndagskveld! Klem Siren

Susanne sa...

Hei igjen Randi!

Fikk ikke sendt deg melding tilbake, fordi telefonen er tom for strøm. Laderen ligger selvfølgelig i butikken... Skal legge av det fine teppe til deg. Sender det når jeg kommer hjem igjen. Vi reiser imorgen, og er tilbake fredag kveld.

Har hatt en litt rar dag idag. Adeline fant kaninen sin død idag morges. Den siste vi hadde. Er litt rart dette her. Vi har kaniner siden jentene var 4 år...

Da får jeg forsette og pakke kofferten. Skal bli godt å komme bort litt :O)

Vi prekæs Randi!

Klem Susanne

H elle K sa...

Hei Randi, så hyggelig melding, tusen takk. Jaså du var å hilste på i Halden, neste gang får du kjøre litt mere mot vest, ut til havet og meg... Ha, ha. Ha en fin kveld. Klem Kristin

Margrethes hus og hage sa...

Høres ut som en deilig tur. Masse flotte bilder av en butikk jeg gjerne skulle besøkt :)

Ha en fin uke! Hilsen Margrethe

vitating sa...

Hej Randi!
Jösses vilken fin butik! Så härligt med semesterresa! Tack för din snälla kommentar hos mig!

Kramar Maria

Livs Lyst sa...

Hei Randi!!
Nå var det jammen på tide å stikke nesen inn til deg igjen. Jeg har vært litt fraværende i blogglandet om dagen. Nyter de siste dagene av sommerferie. Da sitter man ikke inne hjemme. Har vært på så mange fine og koselige steder i sommer. Akkurat som deg!! Men denne butikken har jeg ikke hørt om før. Så gøy å få noen nye tips!!

Håper du har hatt fine dager (eller det ser jeg jo...) i ferien og på tur!
Ha noen fine dager fremover også!!

Klem fra Liv

Magny sa...

ja dette var ALLE TIDERS...!

skulle gjerne hatt en tur innom der!

kos deg videre! magny***

Hulda sa...

Så utrolig flott butikk Susanne har. Og så så stor den er! :) Virkelig et eldorado for oss interiørfolk. ;)

Modern Country sa...

Hei Randi!

Så nydelig bildene dine alltid er, og spesiellt de i forrige post. Du gjør det så vakkert rundt deg!! Jeg bor jo selv ikke så langt unna Susannes butikk, og har vært der noen ganger. Dessverre ofte var hun der ikke selv, men vi snakket endel i fjor. Du har så rett, det er virkelig Haldens vakreste butikk. Utvalget er helt etter min smak, og er så glad det finnes en leverandør av Jeanne d`Arc i nærheten. Koselig å treffe andre bloggere, lirr rart kanskje, når man bare har skrevet via nett. Men ofte så givende!!

Deilig at du har hatt en fin sommer, og håper du enda kan nyte mange dager med sol. Her er det litt opp og ned, men så fort det er pent vær er vi bare ute og koser oss :)

Ha det så godt!
Klem/Aina

Laura sa...

Hi Randi,
It looks as if you had a wonderful vacation! This shop looks amazing! Thank you for sharing these pictures with us!
Warm regards, Laura :)

moa sa...

halloen kjære søte deg -
..takk for gode ord du gir!
og lykke til med bursdagsfesten til minstemann, tross sine 177 cm...hihi:0)min minstemann, mammas "lillegutt", blir snart 13, og er på god vei å vokse meg over hodet...sukk!

moaklemmer

My precious home sa...

Hej söta vän i goaste grannlandet :o)

Åh, vilken underbar blogg du har....HÄR stannar jag och kommer åter - det är ett som är säkert.
Madonnorna - stilen - shabby - änglar - slitet - nött och rosor - ja - detta är PRECIS min stil.

Ha en ljuvlig dag!

O på återseende!
Kramar & tankar
Maud
Umeå
Sverige

Emmas Verden sa...

heisann Randi ;)
så koselig å treffe bloggevenner da..og butikken var jo bare nydelig!!!
så bra at dere har hatt en fin ferie..fant du noen fine lopper??
jeg skal snart på gave og interiørmesse..og da skal vi en tur til Sverige etterpå jeg og min kjære..håper å finne meg noen loppiser å stoppe på..vi skal bare kose oss og kjøre litt rundt på måfå..finne oss et koselig hotell og gå til dekka bord ;)
gratulerer til den kjekke karen din som har bursdag..de vokser så altfor fort ;)
kos deg og nyt siste rest av sommeren Randi!!!
varm og go`klem fra Anne***

Hulda sa...

Hei! Jeg har ikke linket til den skrifttypen, den er kun uthevet i teksten. Jeg skriver ordet i den størrelsen jeg ønsker, så printes det ut. Deretter tegner jeg bokstavene av på matpapir. Jeg snur deretter matpapiret og tegner av på andre siden av papiret. Dette for å få gjennomslag når jeg legger matpapiret på golvet og tegner det av der. Etterpå, når skrifta står på golvet, er det bare å finne fram pensel og maling og male. :)

Hanna sa...

Vilken underbar butik.
Hanna

Jude sa...

So mykje fint du=)Ser ut so d he vør en flott sommer!:)
Va innom Tante B her en dag, hekje vør der ej før! drømte mej heilt vekk:)

Hehe! mobilhistoriå fortjena litt mobbing!:) d må du berre ver enig i! heh! Mej flira gøtt då:)
Klem frå Flem!

moa sa...

hei kjære gode randi -
..hjertelig takk for din herlige hilsen i dag!
..du skriver jo poesi du....herlig!
håper burstagsfeiringen gikk bra!
...innom for å ønske deg en god helg, på forhånd - jeg reiser bort noen dager på messe...
mange gode klemmer fra meg..

Ulla sa...

For ein nydeleg flott butikk! Skal innom den nettsida med ein gong. Du tar kjempefine bilder, og har veldig fin stil. Sånn stil drøymer eg og om å få ein gong. Kanskje på tide å begynne i det små ;-) Takk for titten! Solveig U