søndag 16. august 2009

Seinsommar........snart haust!

Sånn heilt på tampen av sommaren så vil eg gjerne by dere på eit glass med kald saft:))
Eg må vise dere denne knall tøffe karaffelen,den er stor og røff der den står.Men dette er da gava eg fekk med ho snille Susanne når eg var på besøk i butikken med ho i Halden!! Tusen Tusen takk snille Susanne!!!
Er den ikkje lekker vel!

Ja det er kansje litt seint å dra på piknikk for mange!Men vil du vere med så heng på;))
Med sånt ver som oss hadde her i går kveld var det ingen problem.Her var det vindstille,mildt og kjempe fint! Det var faktisk så stille ute her at eg haurde musikken frå ute dansen på nabo øya!!
Denne korga har eg kjøpt på butikken Alle Tider interiør. Den er robust og tøftt!!

Så vil eg vise dere eit super fint sengesett som eg fann på ein bruktbutikk i Lidkøping.Det er av bomull/lin.Det er 1 dynetrekk og 2 putevar.Superfint!

Å her er eit overlaken som eg kjøpte i samme butikk. Kjempe fint!
Her ser dere begge to!Å det som er da er at desse to kosta meg ikkje meir en 60 kr,det er ikkje til å tru!! Å eg har lurt på,skal tru kva desse hadde kosta å lage,ja ikkje minst kosta idag..hmhm
Overlakenet har eg lagt på bordet no som duk.Slett ikkje verst !!
Men eg har ein anna plan og;)))


Ja da er sommerferien slutt for alle og ein kvar! Rart at tida skal gå så fort.
Tenk så mange som er spent no i kveld,alle som skal begynne på skulen igjen.Ja nokon starta for første gong,andre kansje på ein ny skule,nye elever,lærara,nye ansikt og miljø! Det er mykje som skal stemme! Måtte alle nye gammle elever,foreldre og lærarar få eit godt skuleår!!
Ja å likeså til dere alle som har begynnt på jobb,og som skal begynne!
Ja no har det roet seg her i huset og.Rart!! No er det kun eg og minsteguten på 14 som er igjen her.Å han gjer ikkje så mykje ut av seg,går stillt i dørene her! Så da er far reist på sjøen,store jenta på jobb i Ålesund og store guten til Bergen på skule!! Ja Ja...sånn går no dagane! Rart kva som går når ein må! Det einaste eg ønsker meg no er ein jobb.....kansje dukker det opp noko;))))

Så da vil eg ønske dere alle lykke til,ha eit fint og godt skuleår,arbeidsår!!
Å husk " Du skal være mot andre som du vil andre skal være mot deg" !Å til dere alle som titter inn til meg,å legger igjen ei helsing.Tusen takk !!
Tenn eit lys på bordet og i vinduet no når det mørknar og kos dere godt!!
Ha ein fin kveld og ei fin ny veke!
Så til deg min kjære.Gratulerer så mykje med bryllaupadagen!!:)
Mange varme klemmer frå meg,

33 kommentarer:

ralfefarfars paradis sa...

SÅ fint du skriver;) Det stemmer nok at mange er spente nå, jeg er også veldig spent på hva dette året og kommende år vil bringe, da vi er i en spesiell livssituasjon for tiden. Gratulerer så mye med bryllupsdagen deres;) Karaffelen var virkelig fin, og skjønne små glass du hadde til;)
håper ikke det er for sent å dra på piknik enda;)

Livs Lyst sa...

Hei Randi!
Hvor får du tak i de kuule kleshengerne??

Hilsen Liv

Guttemamma sa...

Gratulerer med bryllupsdagen,kjære deg...som du feirer alene...
Et nydelig innlegg.kloke ord og flotte bilder. Kurven var virkelig fin og for en flott karaffell! Må være rart når ungene blir så store som dine...kjenner at jeg gruer meg til å slippe opp,men en er kanskje klar når tiden kommer...
En stor varm klem til deg i høstmørket!!

Anneli sa...

Gratulerer så mye med bryllupsdagen <3
Så mange nydelige bilder du viser..
Koppen i forrige innlegg, lik den Moa har ;)
er bare såå nyydelig <3 Står høyt på ønskelisten min!
Krysser fingrene for at det ordner seg med ny jobb for deg. Du vet, det ordner seg alltid for snille jenter!
Ha en fin uke (:
Klem fra meg <3

Emmas Verden sa...

nydelig gave Randi..så kjekt å treffe bloggevenner :)
jeg er spent på dette året..Markus skal begynne på videregående i Ålesund..håper han vil trives :) Emma skal begynne i 3. ..hjelp som tida flyr ;)
nå er det bare noen få dager til vi drar på messa..gleder meg til å handle inn til butikken ;) nisser og julepynt..here I come ;)
ha ei fin uke Randi og gratulerer med bryllupsdagen!!!
varm klem fra Anne ;)

bikim sa...

Caro Randi, aqui ainda é verão indo até sobre a 3 ª semana de setembro, hoje tivemos 36 graus e as praias eram demasiado cheia. Por outro lado, não há neve, que é realmente triste. Adorei como fotos. O bedsheets amor tao lindo e confortável. Amor Picnick uma cesta. Ours são completamente diferentes.
  Tenha uma grande noite,
  Rosa

Margrethes hus og hage sa...

Nydelige bilder! Og for en flott karaffel du har fått, den var lekker!
Slike gamle håndarbeider må det ha tatt laaang tid å lage. Tenk så mye jobb det ligger bak! Godt det er noen som verdsetter dem i dag, og bruker dem.

Ha en fin morgendag :) Hilsen Margrethe

Hulda sa...

Supre de tingene du har kjøpt i ferien. Falt for de koppene i forrige innlegg også. Søte. Slike laken er gull verdt. Her i huset har jeg nesten bare slike gardiner. :) De er så fine å rulle opp og feste med bånd. Da har jeg hengt monogrammet og blonden slik at den blir kappen. Så fint!

Trineb sa...

Gratulerer med brullaupsdagen, begge to.
Huskar den godt enno... :-)
Ikkje lenge til sølvbrullaup no ;-)))
(Hehe, måtte berre..)

Klem!

svein`s kone sa...

Hei:) Gratulerer så mye med bryllupsdag, nydelig innlegg dette her! Hverdag, høst og skole står jo for tur her også. Så nå er englene mine godt i seng med ferdig pakkede nye ransler og venter spent på morgendagen. Lotte, minste jenta mi gru gleder seg sa hun. Gleder seg til skolen men gruer seg til å stå opp tidlig:) Klem fra meg til deg..

Solveig sa...

Nydelig innlegg og vakre bilder! Så kjekt å se. Du skriver så levende og fint - viktige og akre ord som jeg tar med meg :o)
Likte veldig godt laknene du har funnet - det var vel et røverkjøp!! Veldig fint presentert.
Ha en flott uke!

Klem fra Solveig

Viola sa...

Vilka vackra bilder du bjuder på...överlakanen var verkligen underbara med sina knypplade spetsar..visst har man fått känningar utav hösten redan..mörka kvällar och kalla mornar..önskar dig en fin måndag, klem VIOLA

Kerstin sa...

Hei Randi

Så skjønn karaffel du fikk av Susanne... nydelig var den ...
Og alle de herlige overlakene...ja snat det er billig her må en ut med flere hundre for ett... Da er det kjekt å kunne få noen billig...

Her begynner skolen på onsdag.. 3 av mine begynner på nye skoler..så det blir kjempespennende...
Ønsker deg en fin mandag...
Klem Kerstin

Hjerterom sa...

God morgen Randi.

Gratulerer så mye med bryllupsdagen til dere begge to :)
Oi,så mye flott du har kjøpt,likte alt jeg ..
Så får du det så fint frem på bildene dine :)

Her begynner skolen på onsdag,blir rart,men godt...

Ønsker deg en fin fin uke..

Masse klæmma

krinkelkroken sa...

Hei igjen Randi:)
Visst husker jeg deg! Du var så sprudlende og blid, kjenner deg faktisk igjen på måten du skriver på også, full av entusiasme!
Flott gave du hadde fått, alltid kos med gaver:)
De laknene var nydelige, der har du virkelig gjort et kupp.Grattis med overstått bryllupsdag!
Her starter skolen opp igjen på onsdag, gleder meg veldig til å få alle opp og ut om morningen.Ha en fin uke, og lykke til i jakten på jobb:)Klem

Les Cotrions sa...

Hi Randi your pic-nic basket is just lovely! I like your old linen so much!
Happy new week!
Vale

moa sa...

halloen kjære randi -
..gratulerer med overstått bryllupsdag...jeg må le litt...jeg har bryllupsdag til helgen, den må jeg tilbringe alene, for mannen skal på jobb i tyskland...jaja - men vi klarer oss da fint, vi randi, hihi...
så skjønne overlaken, ah!!!! nydelige!
..kos deg med lys i "høstskumringen", det gjør jeg! i dag har jeg fri, så godt etter en morsom, men travel helg! moaklemmer

Kjeruben sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kjeruben sa...

Hei på deg Randi!
For ei herleg piknikkorg!!! Den skulle eg gjerne tatt med meg på hausttur, og kunne eg fylt den med heimelaga saft i tillegg... mmmmmm :-D

Anonym sa...

Hei Randi:-)
Gratulerer med bryllaupsdagen:-)
Du har ein heilt nydeleg blogg-hit kjøme ej igjen!!
Bur i Halden, (men e utflytta møring) so ej e ofte innom Susanne:-)
Kjempefin korg, den fe du nok bruk for.
Ha ei strålande veke, klem Hege(La ville de Mille).

Anonym sa...

Heisann Randi mi :-)
Ikkje kvar dag ej e innom bloggen din, men nesten ;-)
Grattis med vel overstått dag...... He no sagt det før då, men no he no alle blogg damene sett at ej e innom bloggen din. Og ej hadde ikkje gløymt dagen vår i år heller, sjøl om det he skjedd tidligare.Hmmmmm, ikkje bra;-/ Du kom mej litt i forkjøpet.... Som vanlig :-)))) men berre so vidt.
Snakkast på tlf.

Ellemeller sa...

Dette var ein fin blogg, eg trur jammen eg må legge deg på favorittlista mi.

Anita

Crinoline sa...

Hei og gratulerer med bryllupsdagen som har vært.Jeg fant link til bloggen din hos Maliva og jammen var dette en hyggelig oppdagelse. Både karaffel og kurv er fine.Jeg er også veldig glad i gamle tekstiler med mellomverk.Noen overlaken har jeg brukt til gardiner.Skulle gjerne funnet sengetøy også.Ja,det blir stille i huset når to av barna har flyttet.Vår datter flyttet på studenthybel for snart to uker siden.Det ble veldig stille i huset,hun er savnet hver dag. Ønsker deg en fin helg.

Ingvill sa...

Heii Randi :)
Tenkte ej måtte innom her igjen for å oppdatere mej litt:) Håpe du he det bra kjære dej, savna dåkke litt allerede kjenne ej! :) He vært å besøkt Ove i Bergen i helga og han e fått det ganske fint der oppe! Ej likte Bergen kjeeempe godt,så skal ikkje sjå vekk i fra at det blir flyttings på mej om ikkje så altfor lenge ;) Du må hilse han emil så masse, gooo klem fra oslo :) <3

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Grattis med overstått bryllupsdag, stas!!Sensommer er det,men ikke mye høst i luften her om dagen, her er knallvarmt og strålende sol,hihi,håper det varer.Takk for nydelige bilder som jeg har kost meg med her inne.
Klem

Kjeruben sa...

Takk for det, er nok ikkje så veldig flink med nynorsken lenger... så det blir no litt ymse.
God helg!

siren sa...

Heia Randi! Jo, karaffelen var supertøff...en herlig liten sak! :) Likte godt kurven din også, flott patina! Ønsker deg ei riktig god helg, håper du koser deg masse! Klem :)

siren sa...

Å så morsomt! Rett etter at jg hadde skrevet kommentar til deg så sjekket jeg siden min, og så hadde du skrevet til meg...hihi...kjempekoselig! Så heldig dere er med været, her er det desverre ikke så varmt som vi ble lovet...men det holder til grillkos i kveld! :)Klem

svein`s kone sa...

Hei igjen:) Koselig at du titter inn hos meg! Å disse kranene er det riktig nok litt vente tid på nå, etter jeg valgte å blogge om dem. Men for deg skal jeg stå på litt ekstra:):):):)Kunne det kanskje vært noe å ha i vogna?:)))) Ha en kjempe fin helg. Klem fra meg til deg..

Ellemeller sa...

Hei igjen.

Nei, eg visste ikkje at vi muligens bur i samme kommune:) Eg bur i Brattvåg. Flytta heim att etter 6 år på austlandet og det er so godt å kome heim att til sjø og fjell:)

Anita

Ellemeller sa...

Jaudå eg har ei søster som heiter Marit, det er ho eg kallar for mellomste:)
Jasså... men om eg treff på deg i Brattvågen so veit eg jo ikkje kven du er:)

Anita

moa sa...

halloen søte randi....
og 1000 millioner takk for de søteste gratulasjoner fra deg..du vet å glede du!!!!
..moamannen kom hjem en dag før, heldigvis - for her er det fotballturnering i helgen for minstemann, og en firbeint tass som må ha turene sine...og her ligger jeg - rett ut i feber...!!
kakefeiring får vi ta en annen dag -
og du får ha den fineste helg - stoooor klem

Inspiration i vitt sa...

Stort grattis till dig på brölloppsdagen. Vilka inspirerande bilder du visar, karaffen var såå himla fin och lakanen med spets var ett fynd.
Tack snälla du för rara ord om boken, jaa det blev ju en succ'e och jag är så glad för det. Alla böcker sålde slut på ett par dagar.
Kram på dig/Ingela.