onsdag 7. oktober 2009

Mykje lys og mykje varme............

Heisann mine kjære venner, ja eg håper eg kan få lov å kalle dokker mine venner sjølv om eg har vore så alt for lenge fråvarande frå bloggen ?! Men alt har sine grunner!
No hadde eg så lyst til å helse på dokker,gi eit lite pip frå meg !
Ja sidan sist så har sommaren reist sin vei,ja for lenge sidan , så kom hausten brått og brutalt...... å jammen så har vinteren komt og så alt for tidlig fleire plasser.........huff som tida går !!

Eg kan ivertfall fortelje dokker at atter ein gong er min pc på reperasjon!!!!!!!! Å det er så lenge så 6 veker sidan eg leverte den på butikken som eg kjøpte den, å idag kan dei ikkje reparere noko frå butikk,alt må sendast vekk....hmhmhm dermed sendte dei pc`n min til Oslo ( rart kor langt det kan vere til Oslo av og til....) !! Men eg kan ikkje fatte kva dei gjer på i Oslo eg når dei må bruke så lang tid på å skifte ein bitte liten del!!! Så no er eg litt lei av å vente ja :o):o)
Dette betyr da igjen at her set eg med ein pc som er ingen ting på av det eg "brukar"......så dette blir som det blir!
Å som enkelte av dokker har sett og skjønt så har eg ikkje vore heilt vekke frå blogglandia:-)) Eg har titta inn til stort sett alle med jamne mellom rom;)) Rart dette her,må liksom inn å sjå!
Men at ein kan få litt prestasjonsangst av sjå inn til dokker er ikkje til å legge skjul på!! Dokker er super flinke, kreative og snille damer alle sammen!!
Ja. Ja......eg er eg og du er du ;))
Men sidan sist eg var her så kan eg fortelje dokker at eg har begynt å jobbe :-))) Ja i to jobber ;)
Eg selger sko nokre dager, ja no trur dokke sikkert at eg kjem heim med masse sko,men nei det har eg faktisk ikkje gjort.Enda eg har støvlettdilla;) Rart, ein ser seg blind når ein går opp i 1000 vis av sko heile dagen! Men at det er mykje fine og tøffe sko,spes støvletter no er ikkje i tvil,alt for ein kvar smak! Men når eg ikkje selger sko,ja så går eg inn neste dør å selge heimelaga sjokolade og ny kverna kaffe neste dag:-)) Dette høyrest nok rart ut for mange, men det er berre så gøy!! Ja å det gjer seg med variasjon i kvardagen;))
Ja sei berre det å få vere med å lage konfekt da,spennande !!! Men eg skal innrømme at det er ikkje eg som tømmer konfektskåla først, men eg smaker ja!! Mest glad i mørk sjokolade eg da ( ja den er " sunnast " blir sagt.....hihi;)) Å dette er langt langt frå nokon fabrikksjokolade, dette er ekte håndtverk !! Men nydelig er den!!


Så har eg så lyst til å vise dokker mine søte engle puter som eg har på benken på kjøkkenet. Det er ikkje til å stikke under ein stol at eg er ekstremt glad i nostalgiske søte snille engler, ja å dei har eg mange av her!

Desse englane gjer noko med mitt sinn......sånn er det berre!
Men i fjor når oss var i Sverige på tur kom eg over desse to søte putene i lin/bomull med engletrykk på. Ja så klart måtte eg kjøpe dei ! Eg kom til kassa og skulle betale og var paff,dei kosta ikkje meir en 29 .- stk !!!! hmhmhm Å fleire hadde dei ikkje da,så klart!
Ja.Ja det var i fjor -08
Oss var i Sverige denne sommaren og, å jammen ta fann eg fleire......ja 2 til ( dei siste dei hadde ) .....hehehe neste litt løye ! Trur dei putene venta på meg eg;)) Å prisen var det samme i år! Men dei to har eg ikkje pakket opp enda...Kansje det kan være ei gåve til nokon,eller :o)Denne kassa har dokker sett før :o) Den måtte eg "fixe" på her ein dag......
Hadde så lyst til å ha lys i den. Å da eg som mange andre er ein STOR forbrukar på stearinlys så måtte eg finne ei god løysing på dette..... Jau,eg hadde mange tomme flasker i boda,ja ikkje kva som helst slags flasker..hihihi
I desse har det vore eple eddik i..hahaha ( eg såg etterpå at det kansje såg litt sånn advent ut ...hmhm ) Ja.Ja.... eg kan godt bruke dei til advent og,eller?!


Å til slutt vil eg så meir en gjerne by dokker på ny kverna kaffe " Tanzania Kanyovu ", heimelaga kransekake gubber , heimelaga sjokolade konfekt og heimelaga sjokolade kjeks :-)) Desse kjeksa er det ei " jente" her på øya som har laga!
Å det kjempe fine fatet har eg kjøpt hos Susanne på Alle Tiders i Halden,lekkert!!

Så ta gjerne turen innom meg på ein god kaffe med godt tilbehør om du har lyst,velkommen skal du vere om du er i området;) !!

Men før eg let at døra vil eg ønske alle dokker damer som skal på bloggtreffet fredag lykke lykke til !! Slå ut håret og kos dokker godt!! Dette blir nok kjempe gøy!! Neste gong kjem eg og ;))

Da eg er så opptatt av at ALLE skal være snill og god ,ta vare på kvarandre så vil eg gjerne sende med dokker eit lite ord av Halldis Moren Vesaas på veg ut døra..................

" Det er mange ikring deg som frys,ver du eit bål, strål varme ifrå deg "Mange gode varme klemmer frå meg,

27 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Hei du:)Kjekt at du er på "plass" att:)Du har ein kjempe fine blogg!!Nyter å studere den:)
ÅÅÅÅÅÅ!Kaffien å sjokoladen din ser såååååå herlig ut!!!!
KLEM(Kjem snart innom deg att;)

moa sa...

heia søte randi`en vår...
der er du jo! så koselig...
med de vakreste bilder og koseligste ord...
" ingen e` så go` som du...." - den passer sånn på deg,vennen...
ønsker deg en fortsatt fin høstkveld -
stor moaklem fra meg

Hilde Heimdal sa...

åååå for noen nydelige bilder :) det med kaffen åååå jeg har bare lyst å hoppe inn til deg å drikke kaffe :)

Les Cotrions sa...

Oh Randi! Welcome back! I'm so happy to "see" you again! Shoes and chocolate??? Very nice jobs you found! I love shoes and I adore chocolate!!!
Fabouolous cushions you have and what lovely arrangements you made! Nice candles in the bottles!
Wish you a good night!!!
Hugs
Vale

Anonym sa...

Heia Randi!
ÅÅÅ kor glade ej vart for å sjå at du hadde et innlegg
-skulle eeegentlig gått og lagt mej ej no, men måtte skrive ...!
(He alle(sju) ungane i hus og mor trenge søøøvn:-))
Nydelege bilde og du e jammen mej flinke du med!
Skulle gjerne hatt dine jobba ej ,
- tenk so allsidig du he det( og so fe du snakke med andre enn berre unga, fniis!)?
He både jobba i/ eigd butikk,
- og stortrivast dei åra( no kan ikkje ej pga ungane:-):-)
Skal på blogg-treffet attme S, H-A, og Brabo , gleeda mej til en jente-kveld:-)
Håpa du kan kome neste gong!
Ha ei kjempefine helg, klem Hege.

bikim sa...

Dear Randi,
your cushions are charmingly gorgeous. love them!
sweet dreams,
Rosa

Crinoline sa...

Hei,Randi.Så godt at du er tilbake.Jeg oppdaget bloggen din akkurat da du tok en pause. Skjønne puter og vakkert pyntet hos deg.Skal på bloggtreff på fredag og du kan tro jeg gleder meg.Ønsker deg en fin uke.

Lill sa...

Hei Randi:0)
Så kjekt å sjå at du er tilbake og grattis med ny(e) jobber, SUPERT :0)) Har lest om den lille sjokoladebutikken der, og neste gong eg skal utover må eg ta ein tur innom. Elles er alt ved det same her. Silje har vore i USA i 1,5 mnd og akkurat no har ho besøk av trenaren sin frå Tingvoll. Eg har ikkje vore utafor på øya på snart 2 mnd. Fått meg jobb eg også :) Kjempekjekt, det er på Narvesen på Amfi i Ørsta. Kosa meg der. Ha ein flott dag kjære venn, og flotte bilder her i innlegget ditt. Kjekt at du er tilbake.
Stor klem frå Lill

Kjeruben sa...

Så koselig å 'sjå' deg igjen :-D
Så mange fine bilder du har med :-D Eg hadde heilt klart benytta den som adventsstake, kjempefin!

Landstil sa...

Hei hei!
Tusen takk for en kjempe koselig hilsen på bloggen! Er jo alltid gøy å få positiv tilbakemelding!!! Ble i skikkelig godt humør av den!

For noen flotte bilder du viser her! Lekkert,lekkert! Putene var jo bare såå søte!

Klem Anette

siren sa...

Åh så flotte bilder Randi, kjempefine! :) Putene, og kassen med lys i, ja alt var bare helt lekkert! :)

Tenk at du jobber med å lager sjokolade, høres ut som verdens koseligste jobb du har! ;) Men...er jammen gla at ikke jeg driver med det, jeg elsker nemlig sjokolade...spesielt den lyse!;)

Ønkser deg ei riktig god helg, klemmer i fra meg! :)

Margrethes hus og hage sa...

Så koselig at du er tilbake, datatrøbbel til tross :)

Og så lekre bilder av engleputer og deilig konfekt! Det så godt ut.

Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

A-mora sa...

Så trivelig at du blogger igjen.
Nydelig bilder.
Har gjerne villet kommet på kaffe til deg:))

Klem Synnøve

Heidi-anitha sa...

Tusen takk for hærlige ord av deg Randi! Du er vel en toppen dame - så god og morsom og så kos mot alle i denne verden:0)

Ja - du skulle jo ha vært med i morgen!!!!!!!!!!! Du vet Emmas verden? Er ikke det i nærheten av deg æ? Hun skal jo nedover hun - og tenk om dere kunne ha slått følge:0).. Hadde nok fått hakeslepp hadde jeg sett deg sitte der inne i samlingen - men du verden så koselig vi hadde fått det etter et par glass vin:0)Kos deg uansett i helgen. Har formen din blitt bedre da? Håper det - uansett så koselig at du er tilbake i bloggen - har savnet deg masse, og bildene dine er bare nyyydelige.'¨

Stooor klem til deg vennen. tenker på deg..

Anonym sa...

God morgen Randi.. så det er det du driv med for tida... var redd du var blitt syk eller noe...

Tusen takk for kommentarer.. har vært på kurs noen dager og da flyter det over alle andre steder!!!! har ikke hatt tid å blogge og føler meg litt akterutseilt:o))

Nå så mannen din har vært i isøde igjen.. huff. er glad vi er her!!!

Du får ha det godt så lenge Randi.. vi høres..
God klem fra mæ

-Mia- sa...

Utrolig flotte bilder og fint innlegg som alltid Randi! Koselig at du var innom bloggen min igjen, lenge sia sist! Ha en fortsatt fin helg! Klem-Mia

Maliva`s verden sa...

Hei...så godt å ha deg tilbake..Du har vært savnet skal du vite.Fikk lyst til å hive meg på flyet da jeg leser at du kan by på hjemmelagd kranskekake..Faktisk den beste kaken jeg veit..men ikke så flink til å få den til.
Ja du kan tro vi koste oss på bloggtreffet,og med de tilbakemeldingene..viser det seg at alle er like begeistret,og det gleder Maliva`s sit hjerte...Selom jeg sitter her nå uten kamera,og ikke har jeg råd til å kjøpe meg et nytt heller...Har jo fått så fine gaver jeg har lyst til å vise..Ja,ja det er jo snart jul..så da kankje.
Så må jeg ikke glemme å gratulere deg med jobb,så fint at det ordnet seg for deg også..Håper du ikke venter for lenge med neste innlegg nå da..hi-hi.Klem fra Maliva

Guttemamma sa...

SÅ godt å ha deg tilbake,Randi!! Har savnet de vakre bildene og betraktningene dine!! Du skuffer ikke nå heller...
Så flott at du har fått ny(e) jobb(er). Synes det høres herlig ut med litt variasjon jeg!! Og du,du skulle vært med på treffet,noen av dise Haldendamene har du jo møtt...og de er jo bare så innmari koselige!!
De var en rar og fin opplevelse!! Øsnker deg en fin uke og takk for kaffen!!
klem

Tyri-jenta sa...

Hei Randi:)

takk for kjempekoselig besøk inne hos meg:)
Bokstavene er rett og slett etter matpapirmetoden, tar litt tid, men er super morro:)

Veldig koselig blogg du har, skal jammen lese litt her før jeg stuper i seng:)

Klem:)

trineb sa...

Kjekt med livsteikn her inne, Randi!
Kjem innom ein tur og smaker på sjokoladen, eg :-))

Hjerterom sa...

Hei :)

Grattis med nye jobber,hørtes spennende ut begge to.
Hjemmelaga sjokolade,mMMMMmmm :))
Har ikke jeg turt å jobba,elsker sjokolade :(
Ååå,likte så godt de putene dine,nydelige.
Å som alltid er du flink til å ta bilder!!
Ønsker deg og dine en fin fin uke.

Klem Siw

moa sa...

halloen randi -
..innom for og høre hvordan det står til!
og takk for koselig hilsen på facebook...saken er at jeg er nesten aldri der inne, er IKKE en aktiv bruker, for å si det sånn :0)
..derfor sender jeg over en klem herifra!
stor moaklem

moa sa...

tuddelu -
har sendt deg svar på mailen...

klemklem

Crinoline sa...

Hei,Randi.Så hyggelig å høre fra deg.Ta deg pause så lenge du trenger det.Det meste i livet er viktigere enn bloggen.Vi er her nå du kommer tilbake igjen.Ønsker deg alt godt.Klem

Anonym sa...

god morgen Randi..

ville bare innom å si hei.. det er så stille her.. går det bra med deg??

klem fra mæ

Anonym sa...

Heia Randi!
Håpa alt e bra med dej:-)
Ej skal reise til Møre på onsdag-juhuu!!
Ha ei fin veke, klem Hege.

Hjerterom sa...

Hei :)
Er natt her nå,får ikke sove..
Koser meg med blogger..
Håper du har det bra.
Stor juleklem fra meg :)