tysdag 22. desember 2009

Vil ønske dere ei god og fredfull jul alle!!!


Ja eg må no berre prøve så godt eg kan å beklage til dokker alle for at det har vore døds stille på min blogg,og eg har heller ikkje hatt tid til å få besøkje dokker...huff Men berre vent,eg kjem!! Det er snart jul,ja om akkurat 2 dager:-))
Men det er sånn med meg som sikkert hos mange andre at dagane og timane er så alt for kort!!
Så her har det blitt lite med juleforberedelser .Men jul blir det som alltid !! Eg kan ikkje stresse med det og!! Eg får heim alle mine til jul,å det gleder eg meg stort til !!! Ja,eg håper min mann kan få legge still båten ivertfall på julaftan:o) Han skal vere vekke både jul og nytt år! Ikkje noko kjekt,men sånn er det!! Oss har prøvd dette før så oss veit korleis det er. Det er verst for han stakkar som må vere på ein båt.Eg har resten av fam. her hos meg....
Ja.Ja...lat oss håpe på det beste !!Å vere gift med ein sjømann er ikkje for alle nei...hihi
Men tenk da å få vere like forelska kvar gong han kjem heim,ja å det er sånn sjølv etter snart 29 år;)))

Ja.Ja sånn kan det gå når ein tek på seg to jobber på samme tid.Ja for all del,begge jobbane er kjempe gøy! Å eg veit at det er fleire av dokker som har butikk jobber og,så dokker veit kva eg snakkar om .Å det er slett ikkje noko 8-4 jobb nei...puh!! Men når du ikkje har timar på dagen å gjer noko heime,ja så brukar eg natta....sove gjer eg når eg blir gammal;))

Som dokker ser på bilde så er det litt av den eine jobben som eg har,nemlig oss laga handlaga sjokolade! Ein super god Belgisk sjokolade.Det har vore eit super trøkk no til jul skal dokke vite,det har tatt heilt av:-))) Oss har pakket firmagåver og andre gåver til den store gullmedalje no dei siste dagane!! Dette er gøy,men slett ikkje for folk som ikkje likar pirkarbeid,for det er det !! Her må ein vere ekstrem nøyen,reinsam og stø på handa!:-)
Ja.Ja....eg tenkte som så,litt ekstra pynt gjer seg til jul.... så eg laga 5 stk kremmerhus i gråpapir som eg hengte opp til i butikken ein dag,men dei hang der i ca. 1 time så var dei solgt:-))) Resultatet av dei 5 er at eg har laga akkurat 105 stk kremmerhus på ca 1 1/2 veke no:)))Natta er god å ha;)) Dei har oss hatt sjokolade i,pakket søtt i celofan og solgt,ja alle !!Gå gjerne inn på heimesida her å sjå kva "butikk/kafe "dette er,ja å etter jul så får dokker bestille sjokolade frå stua di om du vil,oss sender til deg!! http://www.chocoplaisir.no/ Håper du synst sjokoladen ser godt ut,for det er den!!!


Ja å det har slett ikkje vore stille på skobutikken heller,for der har oss hatt salg i snart 2 veke!! Å det må eg seie,når det gjelder salg så vaknar folket....Skoa har nesten hoppa ut døra,det har vore full rulle heile dagane der og!! Så no er vinterskolageret straks tomt!!
Ja,dei første vårskoa har oss fått opp i hyllene våre alt!! Mykje å glede seg til !!!
Dette var grusomt til reklame da !!:-))) Det var ikkje heilt meininga det,eg ville berre fortelle dokker kor eg har vore eg....sukk!!
Ja men da trur eg at eg skal prøve å ta natt.Skal tidleg opp å reise på jobb,har to lange dagar på jobb no,så er det JUL...hihihi
Gledar meg litt til jul,kansje eg får puste på da...ja ja eg skal jobbe litt i romjula og da,men !!....Skal nyte det eg kan ivertfall ...hehe
Eg kjem ikkje med noko nytt innlegg no den siste dagane føre jul,kansje før nytt året ( kansje ja!)


Så eg vil ønske dokker alle ei RIKTIG GOD OG FREDFULL JUL!!!!
Ta vare på kvarandre,nyt livet for du veit ikkje kva morgå dagen bringer!!


God Jule klem frå meg,

21 kommentarer:

Nooria sa...

God jul til deg også! Sjokoladen din ser deilig ut. Kunne godt tenkt meg litt av den i julen ;-).

Mitt hvite hus sa...

ÅÅ for noen spennende jobber du har....det er hektisk i butikkene om dagen ...så jeg skjønner gdot du har det travelt... jeg skal jobbe til og med julaften..men gleder meg faktisk...
så godt å få alle hjem til jul..

Ønsker deg en fin og fredfull julehelg...

klemmer Kerstin

Crinoline sa...

God jul til deg og dine,Randi.I år har vi ikke rukket å lage marsipan eller brente mandler,men jul blir det allikevel.Klem

Emmas Verden sa...

hei så kjekt å se et innlegg fra deg Randi ;)

høres ut som du har nok å henge fingrene i..det har jeg også hatt nå!!! masse kjekke kunder men nå må jeg si jeg gleder meg til noen rolige dager i heimen ;)

ønsker deg ei koselig og fin jul Randi..kos deg med dine kjære!!!

varm juleklem fra Anne***

Les Cotrions sa...

Dear Randi, wish you and your family Merry Christmas! Have a sweet and joyful time!
Big hugs
Vale

Living White sa...

Heisann Randi, lenge siden sist no. Håper dere har det bra. Jeg har det supert her i nord:) God jul til dere alle.

Ps: husk å strø på litt living white glitter på treet i år også;)

sylysten sa...

Sjokoladen så deilig ut;o)) Ønsker dere en riktig så fin jul, og så får dere kose dere når dere er sammen. Både pappa og jeg har vært sjømenn, så jeg vet alt om det livet der;o))
Juleklem
Linda;o)

Ineke van den Akker sa...

Wow! What a beauty!

Susanne sa...

Godt å "se" deg igjen, Randi! Her har det vært hektisk den siste måndeden. Maaaange laaaange netter med jobbing. Lageret er ryddet unna, og butikken har blitt større. Verdt slitet. Det har blitt veldig fint :O)

Har tenkt mye på deg, skal du vite. Ser at du også har hatt travle dager og uker. Senk skuldrene nå, Randi... Jeg prøver, men de sitter fortsatt litt høyt, he,he... Nyt noen etterlengtede fridager. Tenk, jeg skal ha fri HELE romjulen! Det skal bli godt. Er så utrolig sliten...

Hilse så mye til hele familien, Randi. Håper du blir på bloggen sånn av og til. Litt lettere å holde kontakten da. God Jul og et riktig godt nytt år!

Stor klem fra meg

Anonym sa...

Kjære Randi!
SÅÅÅ kjekt med eit innlegg frå deg:-)
Veit veldig godt hvordan du he det(min bedre halvdel var kaptein i Nordsjøen...)
So kjekke jobb du he,sjøl om ej veit det "sluka" energi!
Kos deg masse m familien i jula, prøv å senke skuldrane:-)
So håpa ej vi snakkast meir i det nye året!
Klem,Hege.
PS!Nydelig sjokolade, nam nam:-)

Jude sa...

Go jul til dej å alle dine mæ=) helsa so mykje tilbake her:)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja så var julen her og vi er langt inne i feiring, kos og hygge. Håper du har en fin ferie. Her har også vært travelt og altfor få timer i døgnet, så nå er det herlig å roe ned litt og få tid til å ta seg litt inn.
Ønsker deg og dine en fortsatt gledelig jule.
Stor juleklem fra meg:)

Living White sa...

Tusen takk for gaven Caroline fikk, hun ble superglad for den:)

Guttemamma sa...

Du har vært så savnet ,Randi og det er godt å høre at det er bra med deg. Håper du får noen rolige dager i jula...takk for bloggingen i året som har gått,klem fra meg

Maliva`s verden sa...

Endelig der var du..jeg har tittet innom deg i løpet av høsten, og virkelig savnet innleggene dine. Håper du kommer sterkere tilbake i år 2010. Vil igjen takk for gaven jeg fikk av deg i sommer..minner meg om deg her de står fremme:o)Ønsker deg alt godt for det nye året..takk for at du er den du er Randi...Nyttårsklem fra Maliva

Maliva`s verden sa...

Hei Randi...høres ut som en deilig frihelg du går i møte....må ikke friste meg for mye med alle de go`sakene..elsker jo mat og vin jeg da vøttu..så nå kommer jeg,hi-hi. Nei jeg må nok komme meg på seinvakta snart..og lang dag på jobb i morgen.
Pga.helsa er jeg kun i 50%stilling...veldig rart egentlig...jeg som minst har vært i 100 % i alle år. Men nå er diagnosen satt og da kan jeg liksom mer innse at jeg kan være glad for at jeg klarer å jobbe såpass..Kan jeg spørre hva du jobber med? Petra her;o)

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.

Air Max sa...

Christmas will coming, Nike air max 90 pas cher sneakers on sale in our store,nike air max 90 sport shoes can give you a unique Christmas Day.The cheapest nike air max 95 and air max 90 new design sports winter shoes save 60% to sale.

chaussures mbt vizuri sa...

Je pense qu'il est très bon site et je reviendrai la prochaine fois.

Lunettes de soleil Coach sa...

this is a great post.

chaussures mbt rafiki sa...

nice!