onsdag 28. januar 2009

Utfordring,mappe nr 6,bilde nr 6 :o)

Ja Susanne med bloggen Alle tiders interiør,dette er modigt gjort :-) Du utfordra meg til å leite fram mappe nr 6,bilde nr 6 !


Ikkje småtteri du..Som heilt fersk blogger ( ja med eigen blogg.hehe ) så er dette nervepirrande dokke! So no hopper eg etter Wirkola,eller spring etter Brå,samme kva like skummelt begge deler :o) ...Saken er at eg aldri i livet hadde turt og hoppa på ski,og eg er heller INGEN skiløper,så det hadde ivertfall gå rett på donken :-)))Så da får eg heller prøve meg på denne utfordringa,kansje eg meistrar det bedre:-)og så blir det opp til dokke å hjelpe meg å bedømme kor dette går;)


Ja å her kjem bildet,mappe nr 6,bilde nr6 ! Eit nydlegt fint bilde.Så dette var eg heldigt med:-)Dette er vår datter Anette,ei kjempe kjekk og snill jente ( på 26 år)som jobber og bur i Ålesund.Dette bilde er tatt på sjøen som dokke ser.Oss bur på ei øy med stor havet som nærmaste nabo.Her er det super fint å bu.Å når oss tek båten ut på sjøen å kan NYTE eit sånt syn som her på bilde,ja da er det fullkoment!Dette bilde er tatt som dokke ser 14/8-08 kl.00.30 på natta når sola var på veg på andre sidan av jorda:-))Oss hadde da som mange andre gonger ein super fin tur!Så har dokke lyst ein tur hit å få frisk luft og oppleve dette,ja så ta for all del turen ! :-)


Ja da håper og trur eg at eg har fullført mitt oppdrag,håper at eg bestod denne prøva;))


Så no sender eg stafettpinnen og oppdraget vidare til:


http://emmaverden.blogspot.com/


http://anetteotterlei.blogspot.com/


http://christinas-interior.blogspot.com/


http://silje-smu.blogspot.com/


http://huldas.blogspot.com/


http://miasinterior.blogspot.com/Lykke til damer,gleder meg til å sjå kva dokke finn på mappe nr 6,bilde nr 6 !!Ha ein fin dag alle!


17 kommentarer:

Lill sa...

Hei hei
Så flott heading du har fått:0)) Takk for utfordringa...... har fått den før oog veit du når eg gjekk til 6. mappe og skulle finne sjette bilde var det bare 5!!!!!! Så eg har ikke 6 bilder frå 17. mai 2003 kan du forstå det????? Må ha vært helt på jordet den dagen trur eg....
Klem frå meg

susanne sa...

Så flink du har vært! Du har jo til og med fått med nettadressen :O) Bildet ditt er tatt dagen før min bursdag ;O) En utrolig fin tid, veldig glad i sensommeren jeg da. Headingen din er helt nydelig. Må nok gjøre noe snart jeg og... Venter på at jentene skal få tid og lage en til meg. De er supre på photoshop, mor henger etter der ;O)

Fortsatt fin dag til deg!

Klem Susanne

steinbokkjen sa...

Nyyydle bilde!
Velkommen t blogglandia! Kjekt å kikka innom deg - kjem nok igjen!
Koooooooooooooooz deg;o)
klem

Living White sa...

Meg som en flagrende mus i den hvite tunikaen blir drit bra til sommeren skal jeg si deg Randi.

Nå sitter jeg her og slapper av med en real kaffe, er passe trøtt, så jeg regner med det blir en tidlig kveld på meg. Du kommer vel til å sitte stand by på nybloggen din du tenker jeg:)

Heidi-anitha sa...

Ja, jeg må si at du er ei dame som virkelig enger i stroppen, he he he... Denne bloggen din blir jo bare vakrere og vakrere for hver dag som går! Dette fixer du jo med glans! Jeg har endelig fått lsgret adressa di, så vi holder kontakten! vakre bilder, og så morro å se at kassa fra butikken har kommet vel frem:)

Ønsker deg en god kvld. Jeg har feber om dagen og tar det med ro.. så derfor litt stillt på meg... men måtte bare luske innom deg og si god kveld:)

Klem White vintage

Hulda sa...

Takk for utfordring! Har en hilsen til deg på bloggen min, har akkurat lagt den inn. :) :)

Hespe sa...

Hei, og velkommen til blogglandia - her vil du få det fint, det er jeg sikker på....

Det var Hulda som tipset meg om å ta turen innom - gleder meg til å kunne følge deg videre!

Hildegunn :o)

Fjordheim sa...

Hei og velkommen som blogger. Her ser det ut til å komme mye fint. Bra det som er her så langt i hvert fall. Gleder meg til å se fortsettelsen.
Ønsker deg en flott torsdag :)

Magny sa...

velkommen med....
Fint at hulda presenterer deg~

klem og lykke til....

magny

Anonym sa...

Heisann mammsen :o)
Steikje flott bilde du ;o) Ser ut som den modellen so set der.... I flytedress vel å merke, hehehehe :o) D va en kjempe fin tur, hadde kamra mitt verka so ej ville! :o)
No he du fått d fint her inne, stå på :o) Skulla øngst ej ha tia t å sete me detta her... :o)

Klem frå
døttå i byn :o)

Huset i Hagen sa...

Dukket opp her via Huldas presentasjon :0) Velkommen! Kommer nok tilbake hit!

Prinsessa sa...

Hei på deg og velkommen til blogglandia. Koselig med nye mennesker. Kommer innom på besøk igjen jeg:O) Ha en super kveld. God velkommst klem fra Elin:O)

Johanne sa...

Hei Randi og velkommen i ei koselig bloggverd :)Du er flink..og er komt godt i gang for å kun har vore med nokre dagar. Lagrer deg på blogglista mi...og legg gjerne til meg på di liste og det er av interesse..:)Eg òg er ganske fersk..starta opp i november. Koser meg veldig her inne ! Kjekt å bli kjendt med endå fleire koselige personer her inne:)
Ha det riktig fint :) klem frå Johanne

trineb sa...

Heisann!
Her er no endringar nesten kvar dag, her!! Og bra blir det, Randi. Eg har liksom fått laga blogg eg, og fornøgd med det.. Kanskje eg skal endre på "headinga" snart, vi er no godt inne i 2009 no.. Og då trur eg nesten eg kan spørje deg til råds :-)
Lekkert bilde! Flott jente!! (Eg eig litt i henne eg og)

Nattaklem :-)

Jannicke sa...

God morgen. Kjekt med en ny blogger! Velkommen, jeg "titter innom" igjen snart jeg!

moa sa...

hei randi
..og velkommen til blogglandia :0)
her vil du nok trives, for her er det godt å være!
ha en finfin dag!
klem fra moa

Prinsessa sa...

Klart jeg kommer tilbake. Linken ligger godt forvart inne på blogglisten min:O)