torsdag 29. januar 2009

Tusen Tusen Takk !!!

Eg er i grunn tom for gode nok ord,og eg er rørt...Men eg må inn her å få rette ein STOR TAKK til dokke som har tatt så godt i mot meg inn til dokke her i blogglandia!!!Eg veit ikkje kva som er vanlegt eg da,men dette var heilt overveldande for meg,eg hadde ikkje noko formeining om korleis dette skulle bli.Eg tok ein råtjangs på å prøve dette:-)So etter denne mottagelsen så blir ein no frista til å prøve litt til! Men så klart så må eg rette ein spes.takk til så manges kjære Hulda som ga meg ei ekstra oppmerksomheit,og til ho Lill med bloggen, http://silje-smu.blogspot.com,ho har hytte/hus her som eg bur ho .Dokke får ein ekstra klem frå meg..ja du Lill skal få den fysisk på laurdag:-))å til deg Hulda så sender eg deg ein "luft"klem,so om du kjenner eit lufttrykk om litt så er det eg som kjem!:-)Og så må eg takke Gjertrud med bloggen http://whitesense.blogspot.com ,ho har brukt av si tid til å hjelpe meg med litt praktiske ting her inne på bloggen.Det er no så kjekt når ein får sånn kontakt,og hjelp! Dokke er alle så snill!!Så eg håper dokke kjem igjen på besøk alle sammen og enda fleire:-)) Eg koker kaffe,te,sjokolade..eller kva det måtte vere av ønske til dokke alle eg,så ta dokke ein tur!!:-))
Så denne rosen er til dokke alle som kom inn til meg på besøk og la igjen så mange gode varme ord!!Da treffest oss igjen,håper eg!! Atter ein gong, TAKK TIL DOKKE ALLE!!
God og varm klem til dokke frå meg!!!

9 kommentarer:

Johanne sa...

Hei igjen Randi:) Er såå glad på dine vegne...ja det er kjekt med varm og god velkomst :):) Du virker så koselig du òg at det skal bli så kjekt å følge deg vidare :):)Tusen takk for koselig helsing frå deg i går kveld..det gleda meg veldig :)...og som du skreiv..artig at vi begge skriv nynorsk...jau..eg får ikkje til noko anna..då blir ikkje det meg liksom. I jobbsamanheng MÅ eg skrive bokmål..og det er greit..men når eg skal skrive sånn frå hjertet..jau.då likar eg å holde må nynorsken:):)
Ønsker deg ein koselig dag vidare Randi :) velkomstklem frå :Johanne

Lykkelita sa...

Så fin blogg du er i gang med. Likte godt fargene og bildene dine:)
Jeg er ikke så "gammel" her i bloggverdenen, men man blir fort hekta. Og det er jo så hyggelig når folk legger igjen kommentarer.
Ønsker deg herved velkommen og sender en langdistanseklem fra Narvik:)

Lille meg sa...

Hei! Velkommen som blogger!Det var Lill som tipset meg om denne bloggen. Så koselig blogg du har! Her kommer jeg nok igjen.
Ha en fin dag! Hilsen fra Trøndelag.

Viola sa...

Hejsan, här kommer en besökare från grannlandeet. Hittade dig hos goa Hulda och så klart jag ville titta in och säga att du har en så härlig blogg och här kommer jag och titta in framöver, bloggar med många norska bloggare och om du vill och får lust så är du såååå välkommen att titta in i mina hem, klem VIOLA

Emmas Verden sa...

Hei Randi :)
Så kjekt at du har laga deg blogg!!!
Gleder meg til å se mer fra hus & heim :)
Kos deg med blogginga!!!
Klem Anne ;)

Living White sa...

Skulle bare mangle, men vi er ikke ferdige enda:) Hehe.

Emmas Verden sa...

;)
Må le...det e ikke lett alt dette bloggestyret :)
Ikke alt jeg forstår heller...
Syns du e flink jeg Randi!!
Klem Anne ;)

Hulda sa...

Koselig at du ble så glad for hilsen fra meg. :) :)

Alvas hjørne sa...

Hei Randi!
Så flott blogg, og nydelig header.
Titter gjerne innom igjen.
Ønsker deg en fin kveld!!