onsdag 20. mai 2009

Heisann!!

Hei alle sammen!
No synst eg at måtte inn her for å beklage litt for at eg ikkje verken har blogget eller vore inne på besøk med dokke,lagt igjen helsingar,sorry!! Men til dokke alle,TUSEN TUSEN TAKK FOR ALLE FINE ORD FRÅ DOKKER!!Eg kjem og besøkjer dokke litt etter kvart!
Men eg fekk meg ein litt ufrivillig bloggpause,eg måtte rett og slett drage inn årane! Eg har IKKJE lyst å legge ut her kva som er orsaka til det,å det er med hensyn til den / dei det gjelder.
Det er slett ikkje alt som skal på ein blogg,synst eg!
Ja.Ja...men no har eg bladd meg litt igjennom nokre bloggar her,å eg ser at dokke alle har hatt ein fin 17 mai,ingen ting er bedre en det! Tenk da,omtrent heile landet hadde fint ver,kjekt og vel unt til alle! Her var det full rulle heile dagen,vakna kl 06.00 av eit skramletog.....men det var berre gøy!.Oss hadde besøk av mine foreldre,det var kjekt!
Å jammen må eg seie,dokker er berre så kreative å flink både i hus og hage,heile tida....hmhm skjønna ikkje kor i alle dager dokke hentar timane i døgnet frå:-)Her er det ivertfall mange timar for lite på eit døgn:o) puh!
Ja så er det jammen lang helg igjen:-)Tenkje det er mange som synest at det er heilt greit:))Ja eg er ei av dei;) No har eg fri til neste tirsdag eg.Ja eg skal berre nyte dagane her heime!Håper på at fine veret fortsetter,det hadde no vore kjempe godt...:-))

Så til dokker alle. Nyt ei lang eller kort helg alle sammen!!Måtte dokke alle få det kjekt og godt,ja ikkje minst la sola komme fram og skine på dokke!!
Ta godt vare på kvarandre alle!!

God klem til dokke alle frå meg,20 kommentarer:

Hulda sa...

Flotte blomsterbilder! Jeg likte så godt det lille drivhuset ditt. Søtt! Skikkelig rustikt var det.

Emmas Verden sa...

Heia Randi ;)
Nå har jeg savna deg ;) Håper det ikke er noe alvorlig hos deg..
Ja det var jammen en deilig 17.mai..barna kosa seg med is & pølser..ja og så dotteri da ;)
Ikke noe langfri her på meg..skal jobbe både fredag & lørdag :) Du koser deg vel på jobben enda tenker jeg..mange kjekke kunder å snakke med ;)
Koselige bilder hos deg..som alltid!!!
Kos deg og nyyyyt langhelga!!!!
Klem til deg fra meg ;)
Anne***

moa sa...

hei kjære randivennen -
..har savnet deg! men er man borte fra bloggen, så er det jo alltids en grunn...uansett, jeg er glad du er tilbake! for noen skjønne bilder du viser - herlig for øyet! er det rosa tørket hortensia i skålen..? vakkert var det!
ha noen deilige fridager - nyt de!
stor moaklem

Kerstin sa...

Hei Randi

Kjekt å høre fras deg igjen.. Håper alt ordner seg til det beste for alle..Bruk den tiden du trenger..
Nydelige bilder du viser...vakker blomst...
Nyt dagene du også..
Varm klem Kerstin

Fotballmamma sa...

Herlige bilder!(:

Anonym sa...

Herlige og koselige bilder hos deg...som alltid:))
Likte så godt det lille drivhuset ditt,nydelig!
Ønsker deg også en kjempeflott langhelg, det skal bli såååå godt:)
Ha en fin-fin dag videre,Randi:)
Klem

Living White sa...

Heia Randi. Håper dere har det bra....Bra du gir livstegn fra deg:)
Alle har vel en grunn om de ikke blogger så ikke ha dårlig samvittighet for det, du må blogge når du vil! Sånn er det bare.

Klem fra meg til deg

Heidi-anitha sa...

Kjære Randi!

Dette var lei lesing- ble lei meg nå jeg leser at det har vært tøffe tak hos deg - håper det er noe som ikke er overvinnelig og trist.Har forstått at det har vært "noe"...men noen ganger er det godt å ha priatlivet i fred også...Som du skriver på bloggen, kan man faktisk ikke dele alt her inne...

Håper uansett at det kan være en lysning for den det gjelder - enten om det er deg eller noen
andre du bryr deg om. Det som er viktig å tenke på , tross at det er veldig vanskelig når det står på, er at alle kriser og tunge stunder har faktisk en løsning. Jo mere man tenker på den tanken, blir man litt lettere inni seg.

Det er noen ganger godt å kunne kjenne på følelser, andre ganger så ondt så man ikke holder det ut. Men om litt tid, og noen stunder - vil du se at faktisk så vil dette gå bra og.

Jeg har lært så mye av dette fra et år tilbake. Sommeren i fjor var den værste jeg opplevde i mitt liv. Det var en tøff tid.. Og ingen visste vel hvordan jeg hadde det inni meg. Kunne vel egentlig bare sitte å gråte dag ut og dag inn.. Følte alt bare raste sammen...Blir tung inni meg nå når jeg sitter og skriver og tenker på det - men så takknemmelig for alt gikk bra..

Når jeg ser tilbake på det nå, er det som en ubeskrivelig reise i vonde følelser. Reddsel - Men hjelpen kom.. Det ble ei løsning...


Jeg håper at du/den det gjelder har kjære rundt seg - så skal du se at et smil , gode råd og kjærlighet og forståelse gjør godt..

Nydelige bilder du har tatt.. Dette var jo helt utrolig nydelig.
Madonnaen i det lille drivhuset - og mine yndlinger: Pioner.. hmm- kan nesten kjenne duften hit..

Sertifiktatet tar tid. Men det er meningen også... Har mye igjen jeg - men velger å ta det så rolig selv.. Ellers ville jeg ikke tørre. Dette er noe jeg skal overvinne - så jeg bruker tiden min på å bli trygg, litt og litt.

Jeg skal jobbe mandag til uken, og uken etter der skal jeg jobbe 3 dager , Susanne skal på ferie(som du ser) så Ida og jeg skal passe butikken da. Nå må du se fremover min venn. Håper helsa er bra igjen - og at du får god virkning av medsinene dine. Sommeren står og roper på oss - og du vil få overskudd,le og smile igjen - bare vent...Det ordner seg:0)

Stor og god klem til deg min venn.
Tenker på deg..

Heidi-anitha

-Mia- sa...

Ha en veldig, veldig fin dag!! Klem-Mia

Susanne sa...

Nå var det godt å se deg her igjen, Randi :O) Det er ikke alltid man har tid eller overskudd til bloggingen. Det skal jo være kos, ikke pes ;O)

Vakre bilder du viser... Alltid koselig og komme hit på besøk til deg!

Ønsker deg en fortsatt fin dag, Randi!
Jeg sitter her og lader opp, må rydde litt til...

Stor klem fra meg

Anonym sa...

Hei kjære deg...

Koselig med en laaaang prat, var nok alt for lenge siden:)
Det ble en deilig dag etter hvert, måtte ta med meg de 2 minste ut å gå en tur, så deilig:)) Resten av dagen har gått med til å vaske klær å bake, føler meg mesten som ei god husmor i dag:)))
I morgen tidlig går turen innover til Oslo jentene og jeg skal se mamma mia... Gleder oss veldig..Turen blir ikke så lang må tlbake samme dag for jentene skal danse både lørdag og søndag.
Ballett senteret setter opp forestilling hvert på. Utrolig gøy å se på:)
Så nå bør jeg komme meg i seng, skal i vei kl halv åtte.
Du må ha en fin helg, håper du får litt tid til deg selv..
Stor klem:)

Hanna sa...

Så mycket fina blommor!
Hanna

Viola sa...

Hej Randi, tack för din rara kommentar och ljuvliga bilder hos dig...njut nu av din ledighet och så hoppas jag vi höres snart igen, KLEM VIOLA

myhome sa...

Hei Randi!
Vakre bilder du tar, og skjønn blogg.
Tusen takk for varm velkomst og hyggelig kommentar hos meg. Tusen takk for at du vil følge bloggen min, er veldig glad for det!
Ønsker deg også en fin langhelg!
Klem fra Anita

Les Cotrions sa...

Hell Randi! Your blog is gorgeous! Very beautiful photos you made! I just love your little grenhouse you show in the first photo! I'd like to have one! Did you buy in a web-shop??
Nice to find you!
Warm greetings
Vale

Anonym sa...

Hallo vennen.. har 5 minutt og smugblogger:O)) det går bare bra her.. slitsomt men morsomt.. har vondt i halsen av all snakkinga:o)
Håper alt står bra til hos dere, hva som enn har hendt!!!
Nydelige bilder forresten.. kos dæ.. klem

Hjerterom sa...

Hei Randi :)
Takk for fine ord :)

Du den fiskefabrikken er det ca 10år siden jeg var:)
Er det en arb plass jeg har fått fjast og flirt mye,så er det der :)))

Fine bilder du viser !
Her er det også knallvær,men hører at det ikke skal bli slik over helga,så den NYTES NÅ!!!

Ha en fortsatt koselig lørdagskveld Randi :)

Klem Siw

Heidi-anitha sa...

Tusen takk for alle dine tilbakemeldinger Randi! Du husker alltid på å legge igjen noen ord, og jeg setter så pris på deg!

Livet går i berg og dalbane - jeg skal skrive et lite dikt på bloggen min - det er små vakre ord -legg merke til dem, og tenk på dem... De er så sanne....Mere kan jeg ikke få sagt, så lenge jeg ikke vet hva det handler om i livet ditt akuratt nå - men ta godt vare på deg selv.


Kom heller tilbake til bloggingen når du selv føler at du har lyst og overskudd. Ta deg en pause, eller den tiden du trenger. Du har mange rundt deg som har glad i deg - det er den største gaven vi kan ha.

ØNSKER DEG ALT GODT - stor klem fra meg!

Ingunn sa...

Koselige bilder og blogg.

Klem ingunn :)

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋