onsdag 30. desember 2009

EIT RIKTIG GODT ÅR 2010 TIL ALLE!!

Kjære dere alle,tusen tusen takk for helsingane frå dere!! Fortsatt ei god romjul håper eg!! Ja da har eg fått julaftan litt på avstand her:o)Det vart nok ikkje heilt sånn jul som oss brukar å ha.......da eg kom heim etter ein lang og hard dag på jobb kl.20 om kvelden lillejulaftan startet med at ein hadde skore seg såpass i handa her at han havnet på sjukhuset og kom seg ikkje heim før dagen etter,å ein vart liggande i sin eigen feberverden her !! Så på julaften kom ikkje ribba/ maten på bordet før seint her,måtte no få alle heim først,ikkje minst så vart julepakkeopninga desto seinare:-))) Eg vil tru at fleire av dere hadde nok sove ei stund før oss var ferdig...hihi
Oss var komt inn i 1 juledag før alle pakker var opne..hahaha

Ja.Ja....det gjekk bra med alle til slutt!! Ein veit heldigvis ikkje kva morgådagen bringer,men hald augene opne alt kan skje!! Eg skal vere så ærleg å seie at det er godt at desse dagane er over,ja for min del ja!!!! Så den siste dagane av året skal eg berre nyte det,ja helst utan noko slags form for sjukdom......å div!! Her lava snøen ned...puh!!
Ja da hadde eg ikkje tenkt å komme med eit stort lengre innlegg no.

Men eg vil takke dere ALLE som har vore så hjertegod og lagt igjen så mange fine og gode kommentarer til meg sidan eg begynte å blogge,TAKK!! Sjølv etter eg har vore lenge fråverande kjem dere på besøk,det varmer så godt !!!Eg skal og vil prøve å komme sterkare tilbake på ny året!
Å takk for at eg har fått vore så heldig som har fått tatt del i dere sine blogger,ja for her ute i bloggverden er det så mykje fint å sjå/lese,dere er rå dyktige alle sammen!!! Eg gledar meg til å følgje dere neste år og !!
Dere er som engler !!!
Eg håper for alle at året 2010 vil bli eit friskt og innholdsrikt år.Kansje noko av det dere drøymer om går i oppfølging,det må ein berre håpe på!! Kansje har dere eit eller fleire nytt års fortsett! Eg og har mine drøymer...

Takk for det gammle,eg gledar meg til det nye !


Eg vil eg ønske dere alle eit RIKTIG GODT NYTT ÅR !!Nyttårsklemmer frå,

21 kommentarer:

moa sa...

halloen du søteste godeste randivenn!
..innom med en STOR nyttårsklem til deg, og ønsker deg en koselig feiring av det nye året vi har liggende foran oss....
takk for alle gode ord fra deg gjennom året som har gått...gleder meg til 2010.
mange gode moaklemmer

Livs Lyst sa...

Godt nytt år til deg også!!
Hilsen Liv

Guttemamma sa...

Men Randi da....dett fortjente du da ikke..,men godt det ikke gikk enda verre..??
Hold der unna skarpe ting slik at nyyårfeiringen blir riktig fin!! klem klem og godt 2010

lisje astrid's husblogg sa...

Uff!!!Håper at handa er betre..
Ønsker deg og ei fin nyttårsafta og eit godt nytt år:)
Klem frå Astrid:)

Solveig sa...

Det er ikke så ofte jeg har vært innom deg, men det må vi ordne på, for du har en aldeles herlig blogg! Legger deg til hos meg og følger deg gjerne inn i 2010!
Ønsker deg et strålende godt nytt år ( og håper nyttårsfeiringa blir bedre for lillegutt, enn del jula hans ble!!!).
Nyttårsklem fra Solveig

Heidi-anitha sa...

Kjære gode vennen!

Takk så utrolig mye for dine dype og vakre ord Randi. Jeg har ikke glemt deg - kommer ikekt il å gjøre det heller - selv om jeg har en samvittighet som er grusom, fordi jeg ikke har hatt tid til noen andre enn mine aller aller neærmeste i det siste. Ingen kommentarer eller noe - men jeg lever:0) og kommer sterkere tilbake.

2010 kommer til å bli et spennende år. På mange måter. Nye muligheter for meg og mage utfordringer - men det trenger jeg faktisk - sårt:0)...

Det var veldig hyggelig for meg å mæte deg også Randi. Sprudlende levende og hærlig - og hvem vet - kanskje det skjer igjen, ikke sant? Jeg vil fortsette med å være i butikken, og koser meg stadig med å være der på jobb, bli kjent med gode kunder og ikke minst interiøret og de vakre klærne Susanne tar inn.

Så ille å lese om at du har vært så uheldig. Nå må du ta det pent:0) håper det leger seg raskt!
Ikke mye som kan stoppe deg -tenker jeg:0)he he he..

I morgen kommer det til å bli en rolig dag her for oss. I og med vi har småbarn er vi hjemme i år også. Har bedt mamma og pappa på deilig middag - og bare det skal bli hyggelig.
Så får det bli noen små raketter og litt frusing , men i 21 minusgrader vil jeg ikke dra ut ungene iallefall. Skrekkelig is!!!!kaldt om dagen - og vi holder oss inne.
Hyggelig å lese at du gleder deg med meg ang boligrepotasje og det hele. Egentlig er det litt ille for emg - fordi jeg føler at jeg ikke er i mål med noe her - ting skulle ha vært mye bedre før jeg slapp mennesker inn som ville ta bilder - men det får bare stå til uansett...Nå er det gjort og begge artikkelene ferdige, så nå blir det bare å vente igjen. Boligrepotasjen er jo på ca 14 sider! og over 40 bilder - så det er myyye de ville ha med. repotajen som kommer nå i januar er det bare noen bilder i fra soverommet (til min forskrekkelse - da dette er et rom jeg ikke hadde forberedt meg på skulle være med, da jeg ikke er noe glad for slik det ser ut nå:0)...)Det er sovromstema i bladet - og derfor noen bilder fra dette rommet..JA JA - jeg får lukke øynene og bare la det stå til - hyggelig de likte det iallefall.

Takk så mye for vennskapet vi har utviklet i 2009 Randi. Håper det neste året kommer til å gi oss like mye glede og inspirasjon. Takk for alle hyggelige og altfor vakre ord du skriver om meg og til meg - du er ikke sann - så altfor raus med orda dine!!!

Men du.. en ting.. går det ann å bestille sjokolade av deg her på bloggen??? Hvordan betaler jeg??? Beste jeg har smakt i heeele mitt liv...mmmmm!! Så vil jeg gjerne ha adressen din om jeg får lov?


Kos deg i morgen Randi..
Håoer julen har vært vakker - nå er pynten påvei ut av huset her.. og våren på vei inn... Der har du meg:0)

Store store klemmer
heidi-anitha

Anonym sa...

Kjære Randi!
Tusen takk for hyggelig "jule-brev"-du e ei kjekke dame som ej ser fram imot å halde kontakta med!!
Riktig godt nytt år til dej og dine:-)
Klem,Hege.

Hulda sa...

Så fælt med han som har skåret seg da. Godt det gikk bra til slutt. Kos deg videre i jule og nyttårsdagene.

Les Cotrions sa...

Happy new year Randi! All the best for you and your family!
Vale

DraumeElin :) sa...

Hei Randi! Fann bloggen din no, via Livs Lyst. Ser at du bor på Møre, slik som eg?

Ser nok innom deg igjen seinare!

Godt Nytt År!
Klem frå Elin ♥ ♥ ♥

Emmas Verden sa...

hei kjære Randi ;)
så kjekt at du skriver litt igjen..har savna deg vet du ;)
håper det går bra med han som skjærte seg så stygt..og håper at det ikke blir noe mer sykdom hos deg nå..
her hos meg er det full rulle..ungene eeelsker snøen og jeg må si at jeg liker det jeg også ;)
kjekt å bakse ute i snøen,gå på ski og skøyter..
håper du får en fin nyttårskveld imorra Randi..jeg ønsker deg alt godt for det nye året!!! kanskje vi treffes..???
varm klem fra Anne***

Hjerterom sa...

Hei Randi :)
Så kjekt å se deg på bloggen igjen :)
Håper det går godt med han som skjærte seg :)
Her er vi innesnødd,laver ned hele tiden ...Er alt for mye her nå...
Ønsker deg og dine et godt nytt år :)
Gleder med til å følge deg fremover på bloggen...
Skulle lagt inn et nytt innlegg jeg også,men noen ganger stopper det bare opp...
Orker ikke stresse med det eller...

Stor nyttårsklem fra meg :)))))

Måd - My Precious Home sa...

Gott Nytt År önskar jag dig och dina nära!

Du har så vacker sida och dina änglar är sååååå vackra!

Kramar & tankar!

Måd

siren sa...

Hei Randi! Tusen takk for hilsning, du må være en av de søteste personene jeg "kjenner", tusen takk for dine fine ord! Hyggeligere menneske enn deg skal man lete lenge etter! Ønsker deg alt godt i det nye året, og at du får masse bloggeinspirasjon! Klem Siren :)

trineb sa...

Godt nytt år frå Familien Otterlei Austnes :-)

Nooria sa...

Hei og godt nytt år! For en dramatisk julehelg det ble for dere da!

Jeg har svart på eposten :-).

-Mia- sa...

Hei! Ville bare innom å ønske deg et godt nytt år, og takke for alle koselige kommentarer du har lagt igjen hos meg til nå! Er så glad for hver eneste en! Har vært koselig å lese hos deg, og håper du får noen gode avslappende dager nå, etter alt styret i jula! Klem

Lill sa...

Hei Randi:o)
Riktig Godt Nytt år til deg og dine, og tusen takk for koseleg helsing. Vi har feira Nyttår saman med Magnhild og Arnold her i Ørsta. Kosa oss og berre slappa av. Silje drar om litt over ei veke tilbake til Dallas, blir tomt i huset i 5 mnd før ho kjem att og lagar liv. Vore mykje jobbing på meg i romjula og før jul var det heilt ekstremt, vi må berre nyte dei fridagane vi har:o) Hels så mykje til alle.
Stor klem frå Lill

Heidi-anitha sa...

Kjære Randivennen!

Du gode langt langt borte... Du må være laget av noe helt spesiellt du vel.. Ingen sååå tolmodig:0), snill og god som du,.. som bor sååå mage mil unna meg.. Som enda bare kjenner meg litt... og som gir meg såååå mye godhet i hjertet... Du er et fantastisk menneske!


Bildene er desverre av meget meget dårlig kvalitet har jeg fått vite I KVELD Randi,... i det seneste laget spør du meg.. Ingen ting jeg får gjort nå..
Vet jenta som tok bildene er egentlig god bak kamera, så ikke vet jeg hva hun har gjort feil denne dagen..

Ja - iallefall, - det skal bli godt med litt sjokolade som plaster på såret:0) Og det haster IKKE Randi!!!! Spiller ingen rolle når den kommer:0) Smaker like godt en sommerkvedl i Juli den vettu:0)

Store gode klemmerfår du av meg du min gode venn

Hjerterom sa...

Hei :)
Titter innom for å ønske deg og dine en god helg :)
Håper du har det bra!!

Klem Siw

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.